Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 53

• 39 317
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
В този ред на мисли, момичета, освен mypram иbabymarkt, можете ли да препоръчате друг надежден чужд сайт, от който сте пазарували?

Аз поръчах от babymax.nl и всичко си беше наред.

# 406
# 407
Здравейте мами:) Искам да изкажа огромното разочарование от Рая Тойс ! Направих on line поръчка чрез сайта им на лятна количка Ergobaby metro plus , при което получих мостра ( прилагам снимки) Всичко това за "скромната"сума от 559 лв платена предварително. Най-възмутително беше ,че въобще не си направиха труда да се извинят за причинените неудобства, получих кратък смс ако не я искам да им я върна обратно за да ми възстановят паричната сума. А това е кашона в който бе изпратена количката .

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 12:59 от dr.mime

# 408
Значи не е била гредата само при мен с Рая Тойс. 😀 Спокойно, аз им връщах две колички..

# 409
Идвам аз с прословутия сайбекс
Колебая се между мелио и baulus lux. Искам да е удобна и лесно да се прибира в кола. За сега намирам в айко. Вие откъде купувате вашите?

# 410
Идвам аз с прословутия сайбекс
Колебая се между мелио и baulus lux. Искам да е удобна и лесно да се прибира в кола. За сега намирам в айко. Вие откъде купувате вашите?

И аз се нареждам за мнения за Балиос лукс, днес видях една жена с нея и се влюбих - даже я питах кой модел е, изглеждаше ми не на Балиоса, обаче се оказа тя.

# 411
Аз само да вметна, че въвлякох мъжа ми в търсенето, колебаех се между Jane и Balios, е, Jane-то спечели (но Муум, не другите им конфигурации). Бяхме единодушни, че е по-стабилна, по-"мазно" вози, компактна, по-широка е седалката от Балиоса, абе няма нещо, дето да не й е както трябва. Отделно че имам опит с нея вече. Не , че е грешно ако се вземе Балиос, просто за мен Муума има повече предимства (+ че има и дъждобран и чанта), а цената им кажи речи е идентична. Лошото е, че не пада Sad Но за мен просто е малко въпрос на "мода" този въпрос,  Балиоса в момента е най-популярна, каквато беше Jane преди години.
За Рая- и аз няма да купя оттам. Не ме кефят тия хора, въпреки че на Бул. България имаше една свястна продавачка, ма дали не им е и само тя.... Което е много жалко за магазин с такъв асортимент.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 18:15 от AirplaneMode

# 412
Днес си взех моя Cybex balios, поръчан от немския сайт baby garage. Пристигна бързо, добре опакована и без забележки.
Прикачвам снимка.

# 413
И мен ме дразнят много Рая Тойс, как може да се излагат с такива пратки?!? На
всяко мое влизане в техен магазин винаги нещо ме дразни. На България една госпожа много обичам като ми каже за нещо си "то това е единствения вид на пазара". Понеже те имат само от него. Та показвам снимки, за да я опровергая. Или - вземете това, то е същото...

# 414
  • София
Mel, честита да ти е!

Аз от Балиоса съм много доволна и чак ме е яд, че не я взех по-рано, макар че до 4-5 месец предимно се носехме в раничка.
AirplaneMode , наистина е до мода мимай,преди 8 години бяха много популярни Mutsy, Jane , Stokke.Сега почти не се срещат по улиците.

Много гадна практика на Раята е това с мострите 😡 Сега поръчахме отново онлайн столче за кола от тях и дойде опаковано и си личеше, че не е било мострено, но бях в готовност да ги запитам, ако нещо не беше както трябва.

# 415
В този ред на мисли, магазин с хубаво обслужване за мен е Дундьо. Попаднахме на невероятен консултант онзи ден, много ме впечатли,  знаеше спецификите на всяка количка,  че и теглото й, а и като цяло обръщат внимание там. Но пък им е по-скромен асортимента, за това пък имат много промоции в момента. Там харесах Nuna и една немска количка,  Moon, за която не бях чувала преди. Та тя в момента е на супер промоция, реално ако се търси бюджетен вариант,  изобщо не е лош избор. Друго бюджетно , което бих препоръчала, са Joie.
Иначе гледах и Jane Kawai, но не може да се сравни с Muum, най-малкото сгъването й изглеждаше много зле.

# 416
На мен Moon Clicc ми беше в шортлиста като избирах. За съжаление нямаше къде да я видя на живо в моя град и затова не я купих. Спечели ме с мрежата за гръбчето на седалката и големия багажник. Все още не съм виждала в града някоя мама да бута такава. Не са разпространени тези колички, а според мен за цената си са повече от чудесни - вървят си с пълна окомплектовка и поне на снимки не се вижда да имат някакъв потенциален проблем.

# 417
Аз я открих тук в София в кварталния Хиполенд и много я харесах. Семпла, приятна на бутане и само 10 кг. Сгъването им е едно от най-комактните, които съм виждала, защото видях и Moon Style и Moon Relaxx и ми направи впечатление.  Единствено на Clicc плата ми се стори тъничък, ама за бюджетна количка това не е сериозен недостатък. И аз незнам защо не са известни, виждам само добри отзиви за тях.
На мен Moon Clicc ми беше в шортлиста като избирах. За съжаление нямаше къде да я видя на живо в моя град и затова не я купих. Спечели ме с мрежата за гръбчето на седалката и големия багажник. Все още не съм виждала в града някоя мама да бута такава. Не са разпространени тези колички, а според мен за цената си са повече от чудесни - вървят си с пълна окомплектовка и поне на снимки не се вижда да имат някакъв потенциален проблем.

# 418
Здравейте! В момента в айко има 20% намаление на бебешки колички, които не са в намаление. Днес гледах няколко модела колички и се спрях на 2-едната е балиос на сайбекс, а другата беше на марката лионело. Някой има ли мнение за количките на лионело? Сайбекса е най-масов, очевидно има защо-лека, маневрена и удобна, но базата за коша за кола е 499 и ми се вижда много скъпа сглобка. Количката идва на 2000-2200 лв, което е над бюджета ми. Лионелото като килограми е същата като балиос. Бих се радвала на отзиви за марката. Благодаря!

# 419
  • Благоевград
Mel, честита да е! И аз избрах същия цвят. Много е красива ❤️ Това е модел 2025 нали?
Нямам опит с чужди сайтове, до България ли поръча, с превозвач ли е?
Можеш ли да ми кажеш дали частите на коша за новородено са с цип или копчета и свалят ли се за пране? Как е матрачето, достатъчно твърдо ли е или по-меко? Ти 4 в 1 ли поръча или друго?

Общи условия

Активация на акаунт