Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 53

• 43 564
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
В baby galix ги има. И в физическите магазини също. Моята я взехме директно от техен магазин.

# 511
Момичета, някоя с мнение за Easywalker Zoey? Случайно ми попадна, разучих малко и съм направо влюбена в нея. Нов модел е и по това, което виждам я има в БГХлапета и Бебемакс - и за двата магазина ще се наложи да пътуваме, тъй като ги няма в нашия град.
Като цяло се бях спряла на Сайбекс Балиос, но сега не мога да спра да мисля за Изито.
Някоя от вас, ако я е виждала или има опит с нея, ще бъда благодарна! Yellow Heart

# 512
Аз Анекс я взеха от bghlapeta. Те също июат доста модели. В BabyGalix може да си поръчате, ако я няма в наличност. Бай-длбре се обадете или отидете на място.

# 513
За Анекс и аз съм останала с впечатлението,че Baby galix са им официален представител и вероятно ако се обърнете към тях,ще могат да я доставят до магазин, поне да я пробвате.
Аз попаднах наскоро на едно клипче,сравняващо една до друга 2 марки- Сайбекс Балиос с лукс и Карело вектор. И очите ми останаха на втората. Тук опитах да намеря предишни мнения,но мисля видях само едно в подкрепа на Карелото, докато Сайбекс е ясен, там има страшно много отзиви. И все пак - има ли някоя мама,която ползва Карело вектор, да изкаже мнение?

# 514
Здравейте, търся си лека (~6кг) количка, с висока дръжка (над 105см). Обмислях Cybex melio, но няма степенка за крачетата, което е минус за мен. Имате ли идеи?

# 515
Здравейте, имаме Cybex balios S lux количка и търся решение за сенник или чадър за зимния кош - чадърът на самата марка се чудя дали е достатъчно удобен и подвижен, за да пази добре? Във вис Виталис гледам, че има сенник на cybex, но е за Platinum колекцията им. Ако използвате сенник/чадър на друга марка ще се радвам на препоръки Simple Smile

# 516
Имала съм за зимния на платинум версията и е страхотен. Кошовете са като размер сходни и би трябвало да стане, няма закачане на някакви специални кукички и ме навежда на мисълта, че ще стане и за голд серията. Препоръчвам ви да отидете на място в Рая Тойс, ще ви отворят да пробвате със сигурност, ако ги помолите да тествате.

# 517
Момичета, някоя с мнение за Easywalker Zoey? Случайно ми попадна, разучих малко и съм направо влюбена в нея. Нов модел е и по това, което виждам я има в БГХлапета и Бебемакс - и за двата магазина ще се наложи да пътуваме, тъй като ги няма в нашия град.
Като цяло се бях спряла на Сайбекс Балиос, но сега не мога да спра да мисля за Изито.
Някоя от вас, ако я е виждала или има опит с нея, ще бъда благодарна! Yellow Heart

Моята Harvey 5 закупих от baby-garage.de  . Там бяха намалени. Аз също ги загледах, но са по скъпи .

Относно дамата , която търси количка за сграда без асансьор, колкото и лека да е пак си е трудно с дете и количка.
Harvey 5 ми тежеше да я върна обратно в кашона без коша 😁
Ще я държа долу в колата.
С големия си син смених 2 колички.
Наистина е въпрос на удобство и значение къде ще я карате количката . Къмпинг, плаж , парк и т.н .

# 518
Здравейте, някой сеща ли се в кой магазин правеха отстъпки за бебешки колички през месец май!

# 519
# 520
  • София
Те покрай 1 Юни предполагам, че повечето ще пуснат нещо.

# 521
Надявам се и аз да пуснат на 1ви юни. Ще дебнат сайбекса
Вие какви чанти използвате за тях? Ще купувам бежовата

# 522
  • София

Нямам личен опит с марката само видях кг и бих казала, че е доста тежка - Размери и тегло:
Ширина на количката: 59 см;
Тегло с лятната седалка: 12,8 кг;
Тегло с кош за новородено: 11,8 кг, което е хубаво да го имате предвид, едно е празна количка, друго си е 12.8 кг количка с 10кг бебе и багаж. Първата ми количка е 11кг без бебе и вече въобще нямам сили да изляза с нея с бебето вътре. Ествествено вие си преценявате, но това е моя съвет като човек с 3 бебешки колички вкъщи Simple Smile

# 523
Всички големи магазини пускат промоции през май, но често в различен период и трябва да следите, най-лесно е като сте абонирани на имейл за тях и съобщават по-рано за регистрирани потребители. Най-често е в уикенд периода, когато започва промоцията и хубавите неща бързо се изчерпват.

По-горе имаше питане за сайбекс количка и чанта - бюджетен вариант е тази на Mayoral, пасват много добре цветово и всяка година излизат нови модели, на техния .com има по-голяма разнообразие, но пък имат такса за доставка под 150лв. Може да разгледате там и да я потърсите в останалите магазини, ако няма да купувате и дрешки/аксесоари.

# 524
Идвам да споделя за количката, на която ние се спряхме. Няколко страници по-назад аз попитах за мнение за марката “Lionelo”, но не получих отговор. В крайна сметка след огледи в айко, рая тойс и хиполенд бях между Cybex Balios S и Lionelo Mika. Накрая се спрях на Лионело, като разбрах че базата за стол на Cybex e на цена от 500 лв. Това смятам, че е буквален рекет към потребителя. Особено като се има предвид средната заплата в България, не мога да си представя да платя към 2500 лв с аксесоарите за количка, като мога да взема кола за тази сума. Та въпросната марка, на която се спряхме, а именно Лионело, а моделът е Мика, е с включени в комплект адаптери за кошовете, поставка за чаша, комарник, дъждобран и чанта, и е 3в1. Шасито, заедно с коша за новородено е около 11 кг, а с летния кош е около 9,5 кг. Цената в рая тойс беше 1250 лв, ако не се лъжа, като над 1000 лв има 10% отстъпка. Надявам се да съм помогнала с избора на някой, който гледа по-бюджетни варианти и е готов да излезе от статуквото.🙂

Общи условия

Активация на акаунт