Къде в Бургас? Тема 63

• 36 105
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
В София има специализирана такава клиника.

# 121
За гинеколог не бих препоръчала никой от Бургас. Като за начало може да отиде в Поморие при Попов, но най-добре в репродуктивна клиника в София.

# 122
Здравейте. Имаме окончателно спечелено съдебно дело и след издаване на изпълнителен лист трябва да се обърнем към съдия- изпълнител. Можете ли да ни препоръчате такъв в Бургас?

# 123
  • Бургас
Д-р Давидова в Ню Лайф Бургас специализира репродуктивна гинекология. Моя колежка на 40 забременя при нея. Аз също съм доволна, че ме разубеди да не правя операция на миоми. Забременях на 41 с почти изчерпан АМХ, следеше ми и бременността, че беше рискова.

# 124
  • Бургас
Здравейте. Имаме окончателно спечелено съдебно дело и след издаване на изпълнителен лист трябва да се обърнем към съдия- изпълнител. Можете ли да ни препоръчате такъв в Бургас?

Зависи за какво дело.
Ако е за издръжка и родителски права, ЧСИ не искат да се занимават и съветвам да се обърнете към държавен такъв.
Ако е за пари и делби - всеки ЧСИ, имат регистър, изберете когото решите.

За репродуктивните АГ - авторката на писмото ми е позната, вече имат и второ:)
https://old.mbalburgas.com/bg/news/view/60/1857

# 125
  • Бургас
Благодаря ви,момичета! Ще й предам написаното от вас!

# 126
Здравейте, да сте виждали някъде из магазините в Бургас подправки на великотърновската фирма "Хаванче"?

# 127
Здравейте!
Къде в града ремонтират телефони - качествено и на нормални цени?

# 128
Здравейте, някой знае ли читав майстор или слаботоков специалист-за преглед и ремонт на домофонна инсталация?

# 129
Дами, има ли магазин с наличност на геймърски столове, където могат да се видят и пробват. И да са около 200лв.

# 130
Дами, има ли магазин с наличност на геймърски столове, където могат да се видят и пробват. И да са около 200лв.
И аз се включвам с подобно питане - не държа да е геймърски, по-скоро удобен за учене/писане и за игра.

# 131
Zlat_na, аз затова искам да се види и пробва на място. Детето ми е вече едричко, онлайн има огромен избор, но не мога да преценя дали ще е удобен, стабилен.

# 132
  • Бургас
В Айко мярках подобни столове.

# 133
  • Бургас
И в Юск има такива столове. Периодично ги намалят, ако сега не са на подходяща цена.

# 134
В Офис 1, мисля, че също имат налични ✌️
Аз пък издирвам и свещи от восък, от тези навитите и като чаени свещи. Досега все онлайн съм вземала, но ако ги има някъде във физически магазин, ше е супер.

Общи условия

Активация на акаунт