Къде в Бургас? Тема 63

• 36 134
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
Пържена риба и на скара има до Тришър зад църквата Кирил и Методий, но не сме взимали и не знам как е като качество. Просто се сетих като място,в което  предлагат.

# 106
  • Бургас
Къде е тази Рибатъ?
И в Славейков къде точно е на пазара магазинчето?
,,Рибатъ,, е в кс,,Славейков,, между детска градина ,,Райна Княгиня,, и училище ,,Е.К.Преславски,, До ,,Корнера,,
А магазинчето на пазара е пак в Славейков, зад магазин ,,Нани,, ( бившия магазин ,,Младост,,) . Срещу ,,Мейсън,,-а.

# 107
На Младост няма как да се обърка като обиколите няма толкова мн магазини🙂...особено за риба е един.
В страни от магазинчето за тортички да не объркам фирмата като застанете с лице към тортите в ляво.

Някой давал ли кош за бебешка количка на химическо,автомивка,видях че Белина имат тази услуга,доволни има ли,дали всичко е ок все пак надявам се ползват бебешки препарати

# 108
  • Бургас
някой да препоръча ВиК майстор  за дребен ремонт
Идвам и аз със същото питане Sad

# 109
В Центъра дали и къде мога да намеря хубав Коледен венец? Риба, калмари и миди до Тришъра на ул."Кирил и Методий". Цяло лято там купувахме. Моята количка я пера сама в банята, не е мръднала.

# 110
Знаете ли Виенското колело в Поморие дали работи през този сезон
В събота работеше.

Купували ли сте готова пържена(печена) риба в Бургас? От къде сте останали доволни?
За Меден рудник - до Лакомата спирка.

# 111
  • Бургас
Последно взехме печена скумрия от Младост. Беше леко сурова, като варена и кашкава.

# 112
  • Бургас
Ползвала съм услугите на един човек, който само с дребни спешни ремонти се занимава. Вижте дали ще свърши работа. +359875357187
Име обаче не помня

# 113
Здравейте! Препоръчайте ми златар за корекция на пръстен, да работи качествено и на нормални цени.

# 114
Златар има на ул. Александър Велики - улицата на Романса на центъра, но кой номер се пада не знам.

# 115
  • у нас
Златар има на ул. Александър Велики - улицата на Романса на центъра, но кой номер се пада не знам.
Да, пада се срещу бутик Креми. Стари златари са. Скоро беше писано назад в темата за тях.
Златар има в подлеза на Операта. Също стар, опитен златар. И при двата съм ходила и съм доволна.

# 116
  • Бургас
И аз щях да пиша за златаря срещу Креми! На ,,Ал.Велики,,
Много са добри!

# 117
Момичета, благодаря ви за препоръките за златари Flowers Hibiscus! Сещам се къде се намират, ще посетя и двамата и ще взема решение.

# 118
  • Бургас
Днес моя близка ме попита за добри, за много добри лекари в БС !
За гинеколози и акушер-гинеколози!
Има проблеми със зачеването. Ходила е на доста лекари, но нищо!
Днес си говорихме и я посъветвах, че е най-добре да търси лекари в Пловдив, София...но не и в Бс.
Ако някой е открил добър гинеколог, огромна помощ ще ни бъде!
Тези при които аз съм била,мога да препоръчам само Др,Ангелова. Но това е от родилна зала.

# 119
По проблеми свързани със забременяването може да се консултира с д-р Калчева, но уточнявам че тя не работи с направления по ЗК.

Общи условия

Активация на акаунт