Къде в Бургас? Тема 63

• 35 268
  • 756
  •   2
Отговори
# 90
  • Бургас
Здравейте. Искам да попитам, звъняли ли са ви от този номер- +359877821191? Били почистваща фирма( не запомних името), нова за града и предлагат безплатно почистване в дома на килими, дивани и т.н.без никакъв aнгажимент към тях, с рекламна цел. Сега стъпвали на пазара в града и така се рекламирали. В началото ми цитираха името на моя далечна позната, която им дала номер ми. Звучи примамливо предложението, но не намирам никакво инфо в нета, за този номер.

Това звучи точно като с прахосмукачките Руйнбоу. Ходят по къщите, чистят и ви рекламират и принуждават да се вземете тази невероятна прахосмукачка на цената на лека кола и ви искат номерата на 5ма познати, уж че ще получите намаление от цената ако им дадете телефоните.
Не се занимавайте.

# 91
Нат, нещо такова е проблемът с външното тяло на климатика. Благодаря, че го обясни някак по-разбираемо.

# 92
Скоро идваха в нас кирби аз се подлъгах защото казаха че ще ми изперат дивана,да да ама не ..малка част от дивана и матрака на детето тупаха ..2 часа занимавка накрая ни искаха 25 номера че и като откажеш настояват ...

# 93
  • Бургас
Изобщо не им се връзвайте на такива глупости!

# 94
  • Бургас
25 номера???
На едро работят хората.
sunny, моята дъщеря реши да води 2 приятелки в Музея на невъзможното за рождения си ден и после на пицария.
Вече не иска големи празници с по 10 човека. На 11 е.
Отдъхвам си, че приключихме с детските центрове и масовите забави.

# 95
  • Бургас
някой да препоръча ВиК майстор  за дребен ремонт

# 96
Купували ли сте готова пържена(печена) риба в Бургас? От къде сте останали доволни?

# 97
  • Бургас
Редовно купувам от магазинчето на Оборище,, под паркинга

# 98
  • у нас
Купували ли сте готова пържена(печена) риба в Бургас? От къде сте останали доволни?
От Велека.

# 99
Знаете ли Виенското колело в Поморие дали работи през този сезон

# 100
Това звучи супер за голямата девойка,че тези рождени дни по центровете....по десет деца и отгоре+ черпене на родители ми то мини сватба 😁

# 101
Редовно купуваме риба( пържена, на скара), миди, скариди от рибното магазинче Капитанъ, което се намира в пазара на Младост! Всичко е много вкусно, не мирише на гранясало, винаги чакаме за да ни приготвят на момента. Живеем в центъра, но редовно ходим до " Славейков". Преди години бяхме редовни клиенти на Рибатъ, но много развалиха качеството последната година и цените им не отговарят на качеството, което предлагат!

# 102
  • Бургас
Преди купувах от Велека.
Но вече имаме и в Славейков и съм доволна от рибата.
И сурова,замразена,печена, супа, хайвер всичко има. Богат асортимент.

П.С.
Нати,аз точно от Рибатъ си вземам. Доволна съм. Не съм попадала на кофти риба.

Предишните собственици бяха кофти, но сега тези момчета се стараят.

# 103
  • Бургас
Къде е тази Рибатъ?
И в Славейков къде точно е на пазара магазинчето?

# 104
  • Бургас
Редовно купувам от магазинчето на Оборище,, под паркинга
Аз също, много съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт