Къде в Бургас? Тема 63

• 35 264
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря много за съветите!
Климатика е върху козирка под прозорец, която според мен е специално предвидена за монтаж на климатици. На няколко години е климатика, не знам колко, но са повече от 5г. т.е. няма шанс още да е в гаранция. Повредата е нещо свързано с маркуча, защото ММ е взел парче нов маркуч, но не можах да разбера какъв точно е проблема, въпреки че уж ми го обясни.

# 76
Някой следи ли сайтове и магазини,които за черния петък ще имат намаления на спални завивки -4 сезона с копчета,които могат да се разделят?

# 77
  • Бургас
Рори, извикай ги уж за профилактика и като дойдат им кажи, че май има някакъв проблем. Няма как да се измъкнат. И няма да разрешаваш да направят профилактика на повреден климатик, докато не го оправят. Като се правят на тарикати...

Въобще не е добра идея. За профилактика пращат разни неуки момченца. Какво мислите ще направят? Ще се почешат по главата и ще кажат, че не са за това. Или пък още по лошо - може да направят някакъв нескопосан опит за поправка и съвсем да то развалят. По-добре да се заеме човек, който наистина разбира.

# 78
Благодаря много за съветите!
Климатика е върху козирка под прозорец, която според мен е специално предвидена за монтаж на климатици. На няколко години е климатика, не знам колко, но са повече от 5г. т.е. няма шанс още да е в гаранция. Повредата е нещо свързано с маркуча, защото ММ е взел парче нов маркуч, но не можах да разбера какъв точно е проблема, въпреки че уж ми го обясни.
Профилактика се прави и извън гаранция. Дори да е в гаранция, тя си се плаща. Добре е да е всяка година, но повечето от нас едва ли го спазваме това. Виж за оферти в Грабо, звънни на някоя фирма от там и ги притисни в ъгъла да оправят първо проблема, после профилактиката. Щом като отказват- с техните камъни по техните глави...
Ирене, не е така. Поне при мен не беше. Когато дойдоха, те видяха проблем, за който не знаех. Отстраниха го и тогава направиха профилактика. Заплатих само обслужването, но климатикът ми бил още в гаранция- и това не знаех. Те си провериха сами и ми казаха. За фирма обаче не мога да кажа, защото беше отдавна, а аз го купувах от магазина, където сега е клиника Стайков и нямам идея дали са се преместили някъде.

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 12:02 от Venytoto

# 79
  • Бургас
Ами радвайте се, че сте попаднали на читава фирма. Има много, които не са така и човек не знае на какви ще попадне.
Вие сте били в гаранция, това е сериозна разлика. Обикновено като са в гаранция фирмите от които са купувани се стараят много в обслужването за да не се стигне до сериозна повреда и да се налага сериозен ремонт или недай си боже да ви дадат нов.

# 80
  • Бургас
Здравейте! Някой да е празнувал скоро РД на детето в Планетум или да е бил гост?
Търся и други предложения за забавно изкарване на РД на момиче на 10г. Без двата мола.

# 81
Здравейте. Искам да попитам, звъняли ли са ви от този номер- +359877821191? Били почистваща фирма( не запомних името), нова за града и предлагат безплатно почистване в дома на килими, дивани и т.н.без никакъв aнгажимент към тях, с рекламна цел. Сега стъпвали на пазара в града и така се рекламирали. В началото ми цитираха името на моя далечна позната, която им дала номер ми. Звучи примамливо предложението, но не намирам никакво инфо в нета, за този номер.

# 82
  • Бургас
Ако ми звъннат, веднага ще ги разкарам, то е ясно, че е измама, като онези с безплатните процедури, които после пробутваха безбожно скъпите кремчета

# 83
Рори, щом мъжът Ви е купил маркуч явно проблема е в теч на вода от външното тяло. Понякога е много трудно да се стигне до дъното на климатика ако е на висок етаж! Отводнението се прави по време на монтажа- може да е счупен отводнителният щуцер или да е замърсен.

# 84
  • Бургас
Тези с прането може и да не са измамници, но ще изперат една малка част от съответната мебел, ще изискат после няколко номера за връзка с други потенциални клиенти, ще ви убеждават колко уау е съответната перяща прахосмукачка, как само и единствено днес може да я получите на супер специална за вас цена Simple Smile У нас идваха едни преди 6 години, синът ми беше още мъничък и постоянно ми се натъртваше как имам едва ли не крещяща нужда от тяхната прахосмукачка, ако искам да съм добра и грижовна майка.

# 85
  • Бургас
То си е направо измама това на практика, предлага ти се нещо безплатно, ама си изнудван да дадеш пари за друго, не знам как хората не разбраха, че безплатен обяд няма….

# 86
Здравейте! Някой да е празнувал скоро РД на детето в Планетум или да е бил гост?
Търся и други предложения за забавно изкарване на РД на момиче на 10г. Без двата мола.
Здравейте! Да, ние сме били и домакинии, и гости! Празнувахме рождения ден на 12 годишно момиче и беше доста интересно. Препоръчвам пакета, който е с химичните реакции, ако все още има такъв. Интересно е, защото наистина се случва "магията" на химията и е доста забавно. Миналата година бяхме на рожден ден на 7 год момиченце. Също казаха, че било интересно. Разгледайте сайта и се ориентирайте по пакетите. Надявам се да съм била полезна.

# 87
Здравейте , къде на Ул. Стефан Стамболов 86 има Автомат на Спиди ?  Някъде уж около Френската гимназия трябва да е…

# 88
  • у нас
Здравейте , къде на Ул. Стефан Стамболов 86 има Автомат на Спиди ?  Някъде уж около Френската гимназия трябва да е…
Срещу Тоха /малко по-надолу/се намира.

# 89
Срещу Тоха /малко по-надолу/се намира.

Ясно , явно е на видимо място . Ще го намеря . Благодаря ви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт