Къде в Бургас? Тема 63

• 35 268
  • 756
  •   2
Отговори
# 60
  • Бургас
Препоръчвам Карауланов. Но много се чака за него.

# 61
Мисля че мога да изчакам до края на седмицата някъде. Знам че е нормално да не може да ме вземе никой веднага.
Ще погледна за негови контакти. Ако има и още други предложения ще се радвам да погледна и тях. Благодаря!

# 62
  • Бургас
Д-р Любомир Гълъбов, има контакти в нета.

# 63
  • Бургас
Аз се доверявам само на Мацалиева ! Много внимателно работи. ПО принцип се чака за час, но ако си с болки,сядаш и чакаш, ще те приеме в удобен момент, между другите часове.
В Славейков е, кабинета й е зад Китайския ресторант ( Турския магазин и магазин за детски играчки Др.Марио) Срещу училище Преславски. Сега не се сещам за номера на блока.

# 64
Преди се коментираше но може ли адрес на някоя добра маникюристка в района на Възраждане и/или ЦГЧ. Нямам си късмет и това е, все на трети, четвърти ден ми пада гел-лака или отсреща се коментира Тръмп и новият световен ред бррр
Отскоро (2 месеца) ходя при Силвия в салон "Арлен" - работи в събота и неделя и не прави декорации. Маникюрът ми издържа повече от 15 дни. Препоръчаха ми я дами, доволни от услугите ѝ. Да си призная, и аз се родих с направеното от нея, преди при други - пада, отлепва се, ноктите изпилени накриво.

# 65
От месец и нещо моя мъж пита по фирмите за климатици да пратят човек, защото има някакъв проблем с външното тяло на климатика. Дали защото сме на 5 етаж, но му отказват да пратят човек. Сетих се, че съм виждала хора, които мият стъкла на два пъти по-високи обществени сгради от външна страна. Мисля си, че такъв човек, който ще е е отвън до тялото и ММ откъм прозореца може би ще успеят да оправят проблема. Обаче не знам какъв вид дейност е това да работят като алпинисти по външната стена на сградата и съответно не знам как да намеря фирма, която предлага такава дейност. Някой от вас случайно има ли информация за такава фирма - име, местоположение, или пък човек, който работи нещо такова без да е към фирма?

# 66
Рори72, външното тяло от алпинист ли е монтирано? Достатъчно е да има достъп техникът да го разкачи и през прозореца да го внесе в терасата/стаята. Ако има такава възможност, мога да ти дам телефон в ЛС.

# 67
Да, моля те дай координати на ЛС. Сетих се за алпинистите, защото щом всички фирми за климатици отказват да пратят човек трябва да има причина и предположих, че е защото сме на високо. ММ каза че вече не знае кого да пита и се сетих за хората, които работят външно. Не разбрах какъв точно е проблема. Нещо свързано с маркуч е, защото е донесъл някакво парче маркуч.

# 68
Аз съм на четвърти етаж, моят климатик е поставен така , че трябва да се махне стъклопакета на дограмата . Не е проблем, техниците си знаят как. Вече ако е на недостъпно място, не знам.

# 69
Под прозореца е климатика. И си има специална козирка за него. Не разбирам защо отказват да пратят човек. И този, който го монтира е отказал да дойде. Не можах да си представя друга причина освен високия етаж. Не са му казали защо отказват.

# 70
Под прозореца е климатика. И си има специална козирка за него. Не разбирам защо отказват да пратят човек. И този, който го монтира е отказал да дойде. Не можах да си представя друга причина освен високия етаж. Не са му казали защо отказват.

Защото ремонтите не са толкова платени, колкото продажбата и монтажът на нов климатик.

Щом е под прозореца, няма проблем да се дръпне - имат въжета, и да го разглоби.

# 71
  • Бургас
Не е заради височината. Просто не им се занимава. Предпочитат да ходят на монтаж, демонтаж. Чиста работа. За поправката се искат доста знания, а не всички ги имат.

# 72
Рори, какъв е климатика, колко е годишен и какъв е проблема?

# 73
Може би трябва да питате на друго място.Чувала съм,че има фирми,които ги свалят и прибират за ремонт,че даже и само за дълбоко почистване.Работели после като нови.

# 74
Рори, извикай ги уж за профилактика и като дойдат им кажи, че май има някакъв проблем. Няма как да се измъкнат. И няма да разрешаваш да направят профилактика на повреден климатик, докато не го оправят. Като се правят на тарикати...

Общи условия

Активация на акаунт