Къде в Бургас? Тема 63

• 35 228
  • 756
  •   1
Отговори
# 45
До миналата година правех коледен подарък за детенце в нужда и пращах до spademetra, предходна година носих в Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания №2, тази година ми се ще другаде да даря.
Моля за предложения в района на Бургас !
Благодаря !

# 46
  • Бургас
Знаете ли кога ще има черен петък в мол Галерия?

Всеки магазин сам си решава дали ще има и кога. Днес бях там. На един магазин имаше плакат - Черен Ноември Grinning
Следете сайтовете на магазините които сте си набелязали дали ще обявят Черен петък. Или най-добре изчакайте. Моят опит сочи, че след Коледа повечето магазини правят намаления и тогава цените са по-ниски отколкото на прословутия им Черен петък. Grinning

# 47
Знаете ли кога ще има черен петък в мол Галерия?
На 29 ноември .

# 48
Ние сме дарявали на семейства в нужда хранителни продукти, тази година легло за едно детенце, а миналата дарихме пак хранителни продукти на "Център за работа с деца на улицата" на бул. Сан Стефано" 32
 Има страшно много места за даряване по принцип
https://www.burgas.bg/bg/sotsialni-zvena

# 49
  • Бургас
Някой знае ли паркинга на новата библиотека може ли да се ползва почасово.

# 50
  • Бургас
Може. Има табела с цени.

# 51
Знаете ли като затвориха пекарна "Крушевец" на "Иван Богоров" дали е отворила другаде или затвориха окончотелно

# 52
  • у нас
В кой турски магазин в града мога да намеря кърпички за бебета на Мигрос?

# 53
Налага ми се да водя малкият на ясла с такси за два дни. Препоръчайте такси, което би имало и столче за колата

# 54
  • Бургас
Като си поръчвате такси,попитайте дали имат столче.

# 55
  • Бургас
До сега не съм виждала такси със столче, а ползвам често. Те повечето ги мързи да си изчистят колите отвътре, пък какво остава за столче. Мисля, че няма да му стане нищо на детето ако само му сложете колана, ако има колан. Аз моя син на тази възраст съм го държала в скута си като сме били с такси.

# 56
  • Пловдив
Няма такси с детско столче, никога не съм виждала такова, а често ползвам такъв превоз.

# 57
Също и Червеният кръст.
До колкото знам в Червен кръст ги искат със специални изисквания от химическо чистене и дезинфекция.Коритас се нуждаят от дрехи за бездомни и бежанци,но не им вършат работа официални дрехи.Вземат също и чаршафи и одеяла.

# 58
Да, не намерих😩.  Ще го возя в скута си и без това са три преки и за два дни само.

# 59
Здравейте, търся добър зъболекар в Бургас. Имам проблем с инлей, нещо не е наред и трябва да се погледне. Правиха ми го пролетта в София от където знаете че съм, но тук не познавам нито един зъболекар.
Търся добър специалист с внимателен и човечен подход. Не държа да ходя на най-скъпите места в града, но предпочитам да е хубаво място, чисто, подредено и приятно, ако ме разбирате.

Общи условия

Активация на акаунт