Къде в Бургас? Тема 63

• 34 711
  • 756
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, знаете ли някъде в Лазур да има от контейнерите за дрехи? Където можеш да пуснеш дрехи в добро състояние, годни за носене?

# 16
Здравейте, знаете ли някъде в Лазур да има от контейнерите за дрехи? Където можеш да пуснеш дрехи в добро състояние, годни за носене?

Пред бл. 4, като вървиш по ул. "Георги Баев", контейнерът се вижда пред блока, а не от страната на входовете. Мобилният пункт, който беше до пенсионерския клуб малко по - напред в градинката.
Отляво се вижда тясната страна на блока.

# 17
  • Бургас
На Копривщица пред Руската гимназия също има контейнер

# 18
Идеално, много ви благодаря! 💐💐💐

# 19
Здравейте, някой да има скорошно инфо за шофьорски курсове.  Цена, препоръки ...

# 20
http://www.elit-auto.net/
Елит Ауто
Изключително сме доволни- отношение, обучение. Дъщеря ни беше на курс при тях, но 2018, затова цените няма да са актуални.
И Детелин, и Яна са супер като инструктори!

# 21
Старата школа при Живко Великов, дъщеря ми миналата седмица си взе книжката. Много бързо изкара курса, без излишно мотаене, 1200 лв

# 22
  • Бургас
Само да кажа, че в тези контейнери дрехите отиват за рециклиране (преработване), не ги дават в домове или подобни. Така, че ако дрехите ви наистина са годни за носене ги дарете някъде, където ги събират с тази цел.

# 23
Във връзка с предният пост е питането ми за обувките, които се събират в контейнерите, рециклират ли се или се даряват за носене?

# 24
  • Бургас
Ако някой тъмнокож свари да ги извади - може и да ги носи Simple Smile

# 25
Можете ли да дадете предложения тогава къде да изпратим дрехи и обувки на нуждаещи се? Аз съм приготвила дебел спортен екип, точно сега за зимата, но е за по-слаба жена и едни летни маратонки. Няма да ги нося, но въобще не са за изхвърляне и двете неща.

# 26
  • Бургас
Център за обществена подкрепа на ул.Дрин, доброволческа организация "Подай ръка. Дари по-добро бъдеще" /вижте във ФБ/ често имат нужда от дрехи за различни кампании.

# 27
  • Бургас
Също и Червеният кръст.

# 28
А къде могат да се дадат използвани детски играчки? Всяка година с детето избираме част от играчките й, за да ги подарим на деца в нужда и засега само ги събирам без да съм открила къде да ги занеса.

# 29
В тази фейсбук група могат да се подаряват неща - https://www.facebook.com/groups/1262548681104667

А информацията, че в контейнерите дрехите се рециклират, сигурна ли е? Защо тогава ги искат опаковани?

Общи условия

Активация на акаунт