Къде в Бургас? Тема 63

• 36 070
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Преди 6 години купихме този стол за сина ми - най - голям избор имаше в Технополис! Консултантите в Зора бяха неподготвени за въпросите, които им задавахме , отделно, че нямаше никакъв избор в магазина. Въпреки, че се ползва активно изглежда като нов Simple Smile! Приятелка купиха доста по евтин - още на втората година почна да се лющи кожата и го хвърлиха!

# 136
Столове има и в Техномаркет, мисля, че и в Практикер също.
Свещи от истински пчелен восък има в Здравословна бакалия на ул. "Шар планина" срещу бившия Тандем, не са навити, а прави. Едва ли е пречка да се навият.

# 137
  • Бургас
И в Оffice 1 има столове, които могат да се пробват.

# 138
Къде се намира Офис1,където има столове?

# 139
  • у нас
Къде се намира Офис1,където има столове?

Офис 1 е в "Славейков" , зад зала "Младост".

# 140
здравейте, някой знае ли къде точно се намира express one до краснодар? кв. Възраждане, ул. Ивайло №29 с/у Пазар Краснодар , Бургас , 8000 - това е адреса който ми показва, обаче не намирам къде е въпросния express one

# 141
здравейте, някой знае ли къде точно се намира express one до краснодар? кв. Възраждане, ул. Ивайло №29 с/у Пазар Краснодар , Бургас , 8000 - това е адреса който ми показва, обаче не намирам къде е въпросния express one

Мисля, че е в офиса на изи пей. Когото съм чакала на опашка за плащане, съм виждала хора да излизат от там с пратки.

# 142
Нашият в Зорница е в изипей, сигурно и този е така.

# 143
  • Бургас
Точно така, в каса на изипей е.

# 144
Някой може ли да ми препоръча препарат за баня.Имам тъмно кафяви плочки и тъмнокафява мивка и когато ги почиствам с препарат остават бели петна,побеляват.Ползвала съм зелен доместос,препарати от Лидъл,обезмаслител и д-р.!Нещо изпитано.

# 145
Вода с разтворена лимонена киселина и веднага подсушаване с мека кърпа (аз ползвам бамбукова за многократна употреба, но моите плочки са светли). Преди това - обикновен препарат (моят е А1 розов или син) и може да ги минете с малко сода за хляб и вода.

# 146
Някой може ли да ми препоръча препарат за баня.Имам тъмно кафяви плочки и тъмнокафява мивка и когато ги почиствам с препарат остават бели петна,побеляват.Ползвала съм зелен доместос,препарати от Лидъл,обезмаслител и д-р.!Нещо изпитано.

Medix -  оранжев цвят.

# 147
  • Бургас
Моля препоръчайте ми място с хубави мъжки кожени ръкавици.

# 148
Здравейте, моля да ми препоръчате добър специалист за ехография на коремни органи

# 149
Здравейте, моля да ми препоръчате добър специалист за ехография на коремни органи

Др Радева 3 поликлиника. Разчитанията й са на ниво софийски лекари.

Общи условия

Активация на акаунт