Къде в Бургас? Тема 63

• 36 056
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
Препоръчайте ми олекотена завивка 4 сезона ,от кои сте доволни и от къде сте ги купили?

# 151
Спешно издирвам от къде мога да купя сурвачки….детето ме сюрпризира, че трябва да носи в училището утре Sad

# 152
  • Бургас
Спешно издирвам от къде мога да купя сурвачки….детето ме сюрпризира, че трябва да носи в училището утре Sad
На Александровска, пред Стоматологията бабите продават.

# 153
  • Бургас
Препоръчайте ми олекотена завивка 4 сезона ,от кои сте доволни и от къде сте ги купили?

Аз не ползвам 4 сезона, но ползвам олекотена завивка, която е 100% памук, не е изкуствена. Вече не помня колко грама се води. Зимата ми топли, а пролетта/есеннта не запарва. Все пак трябва да спомена, че аз поддържам топло в къщи. Около 23-4 градуса и много мразя да спя на студено.
Навремето я купих от Jysk, но скоро не съм виждала такива. Сега дебна ако изкарат пак да си купя.

# 154
  • у нас
На Александровска, пред Стоматологията бабите продават.
Има и на пазара Краснодар, където са цветята.

# 155
Здравейте, имаме стара дигитална камера с малки касетки, с ценни за нас кадри и видеа. Искам да ги прехвърля на флашка или нещо друго по модерно за да може да ги гледаме на лаптоп. Къде в Бургас предлагат подобни услуги? Благодаря!

# 156
  • у нас
Здравейте, имаме стара дигитална камера с малки касетки, с ценни за нас кадри и видеа. Искам да ги прехвърля на флашка или нещо друго по модерно за да може да ги гледаме на лаптоп. Къде в Бургас предлагат подобни услуги? Благодаря!
Проверете в Дигитала.

# 157
  • Пловдив

Купувала съм 2 пъти от English Home, доволна съм.

# 158

Роксима Дрийм в мола. Има и приятен магазин за спално бельо в уличката на Света София. Срещу бившите “Катми”

# 159
  • у нас
Моля препоръчайте ми място с хубави мъжки кожени ръкавици.
Radinna,намерихте ли ръкавици? И къде?

# 160
Ако записите наистина са ви ценни, не позволявайте някой "да се пробва" да ги сваля, ако няма опит. Старите магнитни ленти при стареенето понякога може да се разслоят - магнитния слой се отделя от лентата и се разпада. Дали ще се случи зависи от много неща - как е съхранявана, колко дълго и т.н. Хората с опит го знаят и проверяват.

# 161
  • Бургас
Моля препоръчайте ми място с хубави мъжки кожени ръкавици.
Radinna,намерихте ли ръкавици? И къде?
Купих от Митрон на Богориди. Вчера видях и в Галерията сергия срещуТеранова.

# 162
  • Бургас
Да сте виждали да продават някъде малка електрическа кана, към 500-600мл. Предпочитам метална или стъклена. Да не е пластмасова.
За съжаление нямам много време да обикалям по магазините, за това питам направо тук.
В краен случай може и да е ел. джезве.

# 163
  • Бургас
Ел.джезве гледах днес в Технополис.

# 164
Здравейте , техник на пералня ми е нужен

Общи условия

Активация на акаунт