Къде в Бургас? Тема 63

• 36 067
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, дали някой има идея къде да намеря шина или тяло за луминисцентна лампа 18W? Навсякъде търсих- само LED, а те не са съвместими. В сайтове, чрез търсачката- изчерпано. Моята шина изгоря, а я ползвам с 18W UVлампа. Лампи имам, но няма как да ги ползвам...

# 166
Здравейте , техник на пералня ми е нужен
Пишете ми на лични

# 167
  • Бургас
Метална ел. кана има във всички магазини за техника, в "Метро" също, както и в строителните от типа на "Практикер" и "Мастерхаус".

# 168
  • Бургас
Здравейте, дали някой има идея къде да намеря шина или тяло за луминисцентна лампа 18W? Навсякъде търсих- само LED, а те не са съвместими. В сайтове, чрез търсачката- изчерпано. Моята шина изгоря, а я ползвам с 18W UVлампа. Лампи имам, но няма как да ги ползвам...
Вижте в ,,Славейков,, магазин ТМТ (мисля така се казваше) до Тих Труд.

# 169
  • Бургас
Метална ел. кана има във всички магазини за техника, в "Метро" също, както и в строителните от типа на "Практикер" и "Мастерхаус".

На мен ми трабва малка. От 500мл.

# 170
  • Бургас
Сещам се за магазин "Кавадо" в "Меден рудник", имат много голям избор домашни потреби, можеш да им звъннеш да ги питаш.

# 171
  • Fairbanks, Alaska
Луминесцентните лампи заминаха в небитието от поне 4-5 години вече. Но все пак провери в едно магазинче точно след спирката до подлеза в "Зорница" , в посока "Изгрев".  Продължаваш по главната улица и е на около 100 метра пеша. Аз оттам купувах двойни луминесцентни шини 120 см през юли месец. Имат и 60 см или 18 W.
Скрит текст:

Първата снимка е на магазинчето, втората е координатите му.

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 13:28 от Natael-1485

# 172
Аз скоро купих малка кана за един студент, но търсих да е с регулиране на температурата, защото различните видове чайове и напитки си искат различна температура. Ето такава взех, само че от Амазон за доста по-малко пари - https://www.emag.bg/elektricheska-kana-severin-wk-3458-vyrtjasht … 458/pd/D20D14MBM/

# 173
Повдигам си отново въпроса , че два човека, на които намерих контакти  не работят сега

# 174
  • Бургас
Пратих на лични.

# 175
Здравейте, къде мога да намеря такъв масажор в централна градска част?

# 176
  • Бургас
Повдигам си отново въпроса , че два човека, на които намерих контакти  не работят сега

Ползвала съм услугите на този сервиз и съм доволна, но дали ще работят сега, не зная. Може да ги питате.
https://burgas.vn-serviz.com/serviz-remont-na-peralni-burgas/

# 177
Къде мога да намеря халати за баня големи размери? Локацията е без значение, само без Метро.

# 178
Къде мога да намеря халати за баня големи размери? Локацията е без значение, само без Метро.
Кологера

# 179
  • Бургас
Юск, Инглиш хоум в мол "Галерия"...

Общи условия

Активация на акаунт