Къде в Бургас? Тема 63

• 36 176
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
  • у нас
Здравейте, интересувам се да ли има група на живеещи в комплекс Перла?
Във Фейса може да има. Тук не съм срещала.

# 256
  • Бургас
Треньор по плуване? И съответно къде е най - удачно за начинаещи, визирам 15 - годишна госпожица 😊

# 257
  • у нас
Треньор по плуване? И съответно къде е най - удачно за начинаещи, визирам 15 - годишна госпожица 😊
Може в Младежкия, в Аквата, на Арената, на Математическата. Ние сме били при Соня. Започнахме начинаещи, но тя е с амбиции за състезател от всяко дете, което на мен не ми харесва.

# 258

В хотел "Аква" при Явор, ако все още работи там.

# 259
Моят син също тренираше при Соня в Младежкия, но действително амбицията и му дойде в повече ✌️

# 260
  • Бургас
[/quote
Може в Младежкия, в Аквата, на Арената, на Математическата. Ние сме били при Соня. Започнахме начинаещи, но тя е с амбиции за състезател от всяко дете, което на мен не ми харесва.

Абсолютно. Батко й беше при нея, за кратко, по същата причина.
А за хотел България някакво инфо?

# 261
  • Бургас
Отношението на Соня е ужасно! Никога няма да ди пратя децата при нея.

Явор в Аквата е ок.

Костадинов от Флората също е ок.

Костов в ПМГ също е много добър.

# 262
Балабанов също е добър треньор.Мисля,че сега е в Аквата

# 263
  • Бургас
Какво "отношение"... Тя ги бие, при това от години. И други неща им прави преди състезания, замесена е в страшни скандали и разследвана.
Чудя се как още е на свобода.

Отношението на Соня е ужасно! Никога няма да ди пратя децата при нея.

# 264
  • у нас
Tintina, разбуни духовете сега. Какво им прави преди състезание? Звучи много зловещо. Ако искаш и на лични ми пиши.
Иначе онзи ден ми я хвалеха.

# 265
Тинтина моля те пиши ми и на мен на лични че мм иска да записва детето при Соня ..

# 266
А в Аквата как е басейна - чиста ли е водата? Родителите оставят децата или присъстват на тренировките? Ние сме в Лазур, Аква по ни устройва. В хотел България последно като ходих ми се стори мръсна водата, но може и от осветлението така да е изглеждала. Детският басейн беше обаче чист, но е само за плацикане.

# 267
Аз само лятото водя детето на плуване на Флората- вече 3 години подред. Тренира при Дора Димитрова, но нямам амбиции да ходи по състезания. Искам само да се научи да плува. Виждам Соня там всеки ден и, честно казано- много ме кефи. Вика, когато трябва, но и ги прави шампиони. По- често поощрява и хвали.Тя е треньор за деца, които искат плуването да им е спорт, а не хоби. Треньори по плуване в Бургас има страшно много. Ние като отидохме, погледахме и детето си посочи Дора. Така си я избра. Изберете си басейн, отидете, погледайте, поослушайте се и си изберете. В Арената знам, че басейна е студен, в Меден Рудник е топъл. В Арената влизат с някакви карти.

# 268
А в Аквата как е басейна - чиста ли е водата? Родителите оставят децата или присъстват на тренировките? Ние сме в Лазур, Аква по ни устройва. В хотел България последно като ходих ми се стори мръсна водата, но може и от осветлението така да е изглеждала. Детският басейн беше обаче чист, но е само за плацикане.

Не е желателно родителите да присъстват, но има прозорци, от които може да се наблюдава тренировката.
За чистота не мога да давам гаранции, но доколкото си спомням, моите плувци не са се оплаквали от нещо в тази връзка. Всъщност оплаквали са се от мръсна вода само от басейните на Флората и Математическата, но говоря за неща отпреди 3-4 години.
За малки деца и начинаещи определено в Аквата е мястото. По-плитко и по-топло е. Съблекалните са чисти и поддържани. Има къде да изчакат родителите, има и къде да се паркира.
По принцип хотелските басейни са такива. В хотел България също е така, но паркирането е голям проблем. Освен ако не живеете в центъра, разбира се.
После, като се понаучат и започнат да плуват за време, вече не могат да плуват в такива къси и топли басейни, става им зле от толината. Синът ми казваше за Арената, който е най-студеният басейн, че като направел две дължини бътерфлай и така загрявал, че започвал да изпарява басейна Joy Но за начинаещи басейн като Арена е голям стрес.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 17:47 от GG*

# 269
  • Бургас
Чиста е водата, поддържан е басейна!
Родителите могат да наблюдават тренировката на място - има спа и рецепция, преди басейна и всичко се вижда. От етажа на Рецепция - в дясно също има видимост.
Може да посетите на място и да разгледате условията.

Общи условия

Активация на акаунт