Къде в Бургас? Тема 63

• 34 725
  • 756
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте, нужен ми е тапицер,който работи в дома на клиента. Ако,някой има координати, може ли?

Здравейте, в тази тема ми препоръчаха: Тапицер Бургас-Ямбол, пишете във Фейсбук и излиза. Обадих се преди 10дни, дойдоха и свалиха старата тапицерия, и вчера ми поставиха новата  на дивана. Доволна съм, благодаря за препоръката!

# 736
  • у нас
Турският магазин в Изгрев, в новата кооперация на кръговото, за който говорите е много беден. Даже се чудя как съществува още.

Това изобщо не е вярно. Кога си ходила за последно? Магазинът е пълен със стока, според мен е по-зареден от този в Славейков. Има всичко, което си пазарувам от Турция - пейнири всякакви, хубаво кисело мляко, лимонади, консервирани храни, подправки, маслини. Има и интересни замразени храни - на сина ми купувам вече няколко пъти замразени закуски, които му пека сутрин за училище, много ги харесва. Прахове от Турция не купувам, още по-малко от тукашния внос бих си взела.
Mega Gross се казва.
Миналата седмица бях. И нищо не си взех. Не си харесах нищо. Няколко пъти водя хора там и те не харесват нищо. Лично за мен е много празен.

# 737
Препоръка за мебелист търся .

# 738
Здравейте, в тази тема ми препоръчаха: Тапицер Бургас-Ямбол, пишете във Фейсбук и излиза. Обадих се преди 10дни, дойдоха и свалиха старата тапицерия, и вчера ми поставиха новата  на дивана. Доволна съм, благодаря за препоръката!

Това ми идва тъкмо навреме! А ценово как ви се стори? Ще помоля и за телефон, на който мога да се свържа с тях. Може и на лични. Благодаря в аванс.

# 739
Sinara, "не си харесах нищо" и "много е беден" са съвсем различни неща. Първото е напълно възможно, защото всичко е въпрос на вкус и цена. С второто обаче не съм съгласна, защото рафтовете са затрупани със стока.
Какво е това, което си търсила, и го е нямало, наистина ми стана интересно?

# 740
  • Бургас
Нещо като италиански магазин има на Републиканска като тръгнете към Славейковото училище се пада малко преди светофара на училището в дясно.

И на свой ред да питам къде продават гел лакове за нокти и има разнообразие и качествени марки?
Също къде има по голямо разнообразие на продукти от натуралната козметика Христина?

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 13:19 от Irene Adler

# 741
Здравейте, търся за позната с Телк и трудно придвижване почасов Асистент срещу заплащане. Идеята е някой да идва за по около час на ден, като човекът да поема леки домакински задачи - да й налее вода, да й направи сандвич, да пусне пералня, да й измие плод. Такива неща, с останалото жената се справя - адекватна е и предвид състоянието си сравнително подвижна. Няма нужда да е медицинско лице. Имате ли идея къде мога да потърся? Казаха ми една агенция, ще пробваме там. Евентуално друг да е ползвал или да препоръча. Държавните безплатни не са вариант в момента, тъй като там много се чакало, а тя търси човек сега. Може и на лични да препоръчате.

# 742
Здравейте, нужен ми е тапицер,който работи в дома на клиента. Ако,някой има координати, може ли?

Благодаря за препоръката!

# 743
BG-ALERT предупреди за интензивни валежи в няколко области - за утре

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/20474001

# 744
Даааа-това го получих-а нито едно от тестовите Laughing

# 745
Нито сега, нито при тестването съм получила каквото и да е, както и никой от семейството ни.

# 746
  • Бургас
Тестовите съобщения по подразбиране са изключени в новите телефони. Трябва да влезете в настройките на телефона и ръчно да ги включите ако желаете, същото важи и за същинските съобщения - и тях можете да изключите пак от там. Но по-добре съобщение от колкото да се повтори Царево или Отманли. Още са ми пред очите колите обърнати по таван.

# 747
Всички сме с различни телефони, най-новият е 2 год. Не е това причината.

# 748
  • Бургас
Ами то е до андроид предполагам. При моята двугодишна моторола се стига от меню Безопасност и спешни случаи - Безжични сигнали при спешни случаи - БГ алерт

# 749
  • Бургас
Няма значение дали са тестови или същински. Едни и същи съобщения са.

Майка ми също получи съобщение, а тя не е със смарт телефон. Най-обикновен с копчета. Ако не сте получили такова съобщение си вижте в настройките. Съществува и една малка вероятност тези видове съобщения да са изключени от производителя.

Общи условия

Активация на акаунт