Къде в Бургас? Тема 63

• 36 201
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
Като стана дума за треньор по плуване, лятото бях свидетел на ужасно отношение към децата на една от треньорките на Флората. То бяха крясъци, обиди, заплахи, такъв просташки изказ, че се изумих. На няколко пъти попадах на нейни тренировки, винаги по този начин се държеше. Не знам дали не е същата жена, от която се оплаквате ...

# 271
  • Бургас
Точно тя ще е .

# 272
Е, това действително е ултра прост и агресивен човек, не знам как изобщо е треньор още и кой си пуска децата при нея...
Аз имам въпрос относно т.н. Прогресивно училище, което ще отваря врати в Бургас от есента. Някой да знае повече или да сте присъствали на някакви презентации? Разбрах, че е имало в града.

# 273
  • у нас
За първи път чувам за такова училище.

# 274
  • Бургас
Клон на тази мрежа от частни училища:
https://transform.bg/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR32rP2L4uGaBCNio … _Y8oI8k4G4bQgnxfA

Имат в София и Варна. Имали са представяне в Бургас миналата година.
https://www.facebook.com/share/p/19oWQyjkQL/

# 275
  • Бургас
От вас научавам за това училище. Къде ще е?

# 276
  • у нас
Тези училища ми приличат на онези родителски кооперативи за предучилищна възраст преди години. Подходите нямат общо в тези в ДГ. Свобода. Децата рисуваха по стените например. И у дома също. После, обаче като дойде ред за училището и започнаха да учат в традиционно училище, голям шок беше за някои... Ред, дисциплина, други правила...

# 277
  • Бургас
От вас научавам за това училище. Къде ще е?

Пише, че щели да бъдат заедно с "Патешон". Те са в центъра на ул. "Славянска". Освен ако не са взели заедно някое по-голямо помещение... Гледам, че на тяхната Фб страница последният пост е именно за това училище...

# 278
Здравейте, новият Лидл отворен ли е ? Има ли достатъчно парко места ?
Коригирам се даа , този в Лазур / Братя Миладинови

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 18:37 от This_season

# 279
  • Бургас
Здравейте, новият Лидл отворен ли е ? Има ли достатъчно парко места ?
Отворен е . За паркоместата не знам.

# 280
Ако под новия Лидл имате предвид онзи на кръговото в Изгрев, има паркоместа отпред и отстрани на сградата има паркинг, качвате се нагоре с колата и после влизате, има ескалатори.

# 281
  • Бургас
Мисля, че става въпрос за новия магазин до училище Васил Априлов.

# 282
Отворен е, да. Днес му е първият ден. Имаше статия че има 95 паркоместа в подземният паркинг на сградата. Горе местата са доста малко и разбира се доста желаещи за тях. Магазинът е хубав, типично по стандарта на Лидл направен. Много му се радвам. Знаете че живея в Лазур и е страшна мъка с по-големите магазини тук. И Болеро и Т-маркет за мен са под всякаква критика и не пазарувах там. Ходех до Трапезица на Билата и Лидъла, но вече това ще е в миналото. 😃

# 283
  • Бургас
Радвам се на Лидл и поздравления за магазините, които отварят на повече места в Бургас. Те поне са по-сигурни за пазар, отколкото Болеро например!
В Болеро не съм стъпвала с години. Застояли стоки, развалени, а топлата им витрина не става за нищо!

# 284
Също така в Болеро много често цената на касата е различна, което е абсолютно неприемливо.
В Т-маркет влезнах веднъж и работеше само 1 каса с бомбастична опашка, сигурно бяха 15 човека. А касиерката беше страшно бавна, дори бавна е комплимент. Отказах се и от тогава не съм стъпвала там.
Всички заслужаваме магазини с по-нормани условия. Жалко че и Болеро и Т-Маркет си мислят че мизерията е окей и това трябва да получаваме. Особено в Болеро е толкова мръсно, чак настръхвам.
Контролните органи нехаят....

Общи условия

Активация на акаунт