Къде в Бургас? Тема 63

• 36 120
  • 756
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Работи с направления и предварително записан час. Това е номера в кабинета, сестрата записва часове - 056/860 164

# 421
Препоръчайте фирма за надгробни паметници - да работят качествено и на по-нормални цени

# 422
Някой да знае къде в Бургас правят заличаване на белези с НЗОК?

# 423
Препоръчайте фирма за надгробни паметници - да работят качествено и на по-нормални цени
На мама поръчах при Петра Вест ЕООД, на входа на гробищния парк от страната на ветеринарната клиника. Веселин изпълни всичко, което искахме на нормална цена според мен. Препоръчвам!

# 424
Момичета, търся да закупя професионална боя за коса. Знам че в Златна рибка има, но търся по възможност магазин в широк център. Не съм се ориентирала още каква да взема и искам да разгледам.

# 425
sunshine33 На площад Тройката, в сградата където е ДМ, но от другата страна, от към улицата, има професионален магазин за бои.

# 426
  • Бургас
Имаше преди магазин, би трябвало да е този:

https://yourhair.bg/contacts

Виждала съм го в сградата, където е ДМ, но от страната към улицата.

# 427
  • Бургас
Аз мисля че затвори този магазин или околната среда толкова се е променила че не го виждам вече.

# 428
Магазина работи.

# 429
  • у нас
Аз също не го виждам там този магазин. А ходех често там преди години.

# 430
  • Бургас
Преместен е в новата сграда. Не съм влизала, но съм го забелязвала.

# 431
Сещам се за магазина, хиляди благодарности!

# 432
Здравейте.
Къде в бургас сте давали бална рокля на химическо и какви са горе долу цените?

# 433
Булчинска рокля с восък от свещи съм давала на химическото в мола и съм доволна.

# 434
Здравейте! Бихте ли препоръчали учител по химия за подготовка за МУ Варна,ако може координати?

Общи условия

Активация на акаунт