Къде в Бургас? Тема 63

• 35 963
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте! Има ли откъде в Бургас да се вземе готвена храна за вкъщи вечерно време (или надвечер след работа) като изключим големите супермаркети или поръчване от ресторант?
Благодаря предварително!

До 19 ч.

https://www.facebook.com/fastfoodVeleka/?locale=bg_BG

http://www.alaminut.net/%d0%bc%d0%b0%d0%b3%d0%b0%d0%b7%d0%b8%d0%bd%d0%b8/

Това до 18:30

https://www.facebook.com/vkusno.burgas

# 631
  • Бургас
Днес видях, че в Йоги в червения блок на Демокрация  има топла витрина.

# 632
  • Бургас
Много благодаря за бързите отговори!

# 633
Здравейте! Има ли откъде в Бургас да се вземе готвена храна за вкъщи вечерно време (или надвечер след работа) като изключим големите супермаркети или поръчване от ресторант?
Благодаря предварително!

ПП. Това май влиза в графа големи супермаркети, но все пак ще го оставя.
Скрит текст:
Също и от Топла точка на Булмаг поне до 20:30, а може и да е до 21 ч (не съм сигурна точно до кога е).

# 634
Здравейте! Къде в Бургас мога да намеря мъжки ризи по съвременни. В Престижа нищо не харесах

# 635
Мъжки ризи - не съм много сигурна какво се търси под "по-съвременни", но по-богат избор на спортно-ежедневни модели има в Waikiki (голям избор и ниски цени), Reserved (актуална младежка мода, малко завишени цени, но по намаленията падат много), Tom Tailor (цените са високи, но качеството е много добро, по намаленията ризите са към 40-50 лв.), Lee Cooper (аналогично с Tom Tailor). В Н&М също понякога има интересни неща, но изборът специално на ризи е по-малък. Zara не бих препоръчала за мъжка мода, предвид съотношението цена/качество.
Ако се имат предвид класически ризи, в Андрюс и Теодор има много богат избор на цветове.
Всичко това е в МОЛ Галерия

# 636
  • Бургас
Здравейте! Къде в Бургас мога да намеря мъжки ризи по съвременни. В Престижа нищо не харесах

В Престижа всичко е китайски найлон на двойна цена. В Waikiki има 100% памук на по-ниски цени. Има и тип easy iron (лесно гладене). Имат всякакви размери, от там купувам за сина ми.

# 637
  • Бургас
Къде може да се намерят тези дъвки?

# 638
Здравейте, търся отзиви за др Кенолов. Може ли да ми пишете на лично, ако някоя от вас се е подлагала на операция при него.
И къде консултира ме интересува също.
Имам 2 операции при него, но не за разкрасяване. Пишете ми, ако прецените

# 639
Здравейте, магазин за пердета и корнизи да препоръчате Simple Smile

# 640
  • Бургас
На Ботева под блока - магазин Чар, срещу РПУ. Огромен избор на пердета и корнизи. Изпълняват и поръчки .Доволна съм.

# 641
  • Бургас
Къде из центъра има калъфи за костюми?

# 642
Здравейте, реших да опитам да се справя с болките в кръста и краката с иглотерапия. Някой може ли да ми препоръча специалист, който практикува акупунктура. Сякаш няма голям избор в Бургас. Четох за д-р Димитър Арнаудов. Моля за мнения.

# 643
  • Бургас
Мъжът ми си купува ризите от Хумана. Има страхотни попадения - нови или почти неносени. Хем маркови, хем качествени.

# 644
  • Бургас
Някой има ли спомен за магазина/склад за чанти и раници на Фердинандова?  Да знаете къде се премести и има ли подобен магазин/склад за чанти в района? Трябват ми 2 броя раници за ръчен багаж за самолет.

Общи условия

Активация на акаунт