Къде в Бургас? Тема 63

• 34 761
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
Нужен ми е човек , който залепя фолио на мебели . Ако знаете да ме насочите.

# 661
Ами аз търся за стоматологията, защото там ме пратиха преди години, пак за вадене на мъдрец и бях доволна. Двама хирурзи бяха, не им помня имената, при когото се паднеш. Моят зъб беше проблемен и доста време се мъчи човека с него, но бях доволна ✌️

# 662
  • Бургас
Аз преди години съм ходила в Стоматологията при Георгиев за вадене на зъб, без направление, отиваш и чакаш
К.Зигов  е добър, но при него системата е ужас, телефон не вдига и час не можеш да запишеш, а трябва да ходиш в кабинета в к-с Изгрев и чакаш незнайно колко дълго да се вредиш в навалицата, аз такъв поток от хора не бях виждала, по всяко време чакат поне 6-7-8 човека,   за една проста пломба ми направи две снимки и ми отне четири ходения и доста часове чакане

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 11:18 от bur02

# 663
Здравейте, реших да опитам да се справя с болките в кръста и краката с иглотерапия. Някой може ли да ми препоръча специалист, който практикува акупунктура. Сякаш няма голям избор в Бургас. Четох за д-р Димитър Арнаудов. Моля за мнения.

Не знам за иглотерапевти в Бургас. Но аз се доверявам на боуен терапевти и съм доволна.
Мога да препоръчам Надя Кижева.

Здравейте, магазин за пердета и корнизи да препоръчате Simple Smile

Пердетата ги шия в складовете на Зодиак. Много съм доволна. Но не предлагат корнизи.

Има ли изобщо стоматолози хирурзи в Бургас? Всички пращат при Буланов. В стоматологията преди беше голямо чакане и мизерия.

Много внимателен и сподобен е Светозар Йосифов, лицево-челюстен хирург. Но преди не работеше по здравна каса, не знам как е сега.

# 664
Два мъдреца съм вадила при Георгиев. И за обикновен зъб, пак при него бих отишла. За около 2 минути работа ( след като си изчаках да хване упойка) и около 20- 30 лв.- не помня точно, ме спаси от 20- годишни мъки. За единия мъдрец първо ходих при Зигов. Той направо ми изправи косата- трябвало операция, изрязване на кост, анестезиолог и скромната сума от близо 1000 лв. Наплаши ме и не се върнах при него. След около година, вече с болки, готова на всичко, отидох в Стоматологията. Георгиев беше на смяна и всичко приключи за 2 минути и без последваща болка, след като мина упойката. Трябва направление от стоматолог, но това става там на място. За снимка също си поискайте направление- имате право. Но ако не си поискате- никой няма да ви предложи, ами ще ви изпратят да си платите рентгена.

# 665
  • Бургас
Два мъдреца съм вадила при Георгиев. И за обикновен зъб, пак при него бих отишла.
Аз също съм от доволните от д-р Георгиев.

# 666
За пердета Мелтекс- Христо Ботев срещу магазин Болеро
Много са мили и помагат в избора във всичко

Аз имам въпрос за синята зона във Възраждане,разбрах къде се подават документи,а дали може аз да ги подам защото  се водя по л.к там,а колата я кара мм.... дали ще има проблем.....и също бързо ли става, има ли опашки.....и как се разбира че имаш вече този талон или както се казва.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 21:52 от Mimi9999

# 667
  • София
И аз се интересувам

Нужен ми е човек , който залепя фолио на мебели . Ако знаете да ме насочите.

# 668
  • моята мила родна страна
Дали в Джъмбо има вакуумни торби за дрехи? Ако да, къде точно да ги търся?

# 669
Не знам за Джъмбо, но в Кауфланд при домашните потреби има.

# 670

В пепко има.

# 671
Да сте виждали някъде четка за дефиниране на къдрици? Питах в професионалния магазин за коса на центъра, но не бяха чували... Прикачвам снимки
Скрит текст:

Торби вакуумни за дрехи има и в новия магазин за дом.потреби на Александровска, срещу берьозка.

# 672

Има разбира се. Влизате в коридора с чашите и тръгвате надолу. Търсите кутии за съхранения и закачалки. Там, в метални кошове са тези пликове.

# 673
Такава четка за къдрици бих потърсила в Temu или SHEIN. Може да се търси и по снимка.

# 674
  • моята мила родна страна

Има разбира се. Влизате в коридора с чашите и тръгвате надолу. Търсите кутии за съхранения и закачалки. Там, в метални кошове са тези пликове.
Открих ги, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт