Къде в Бургас? Тема 63

• 34 729
  • 756
  •   1
Отговори
# 720
Преди време срещу Кроношпан имаше италиански супермаркет. Знаете ли дали все още е на това място, преместен ли е и дали изобщо в града (без La Porcheta) има откъде да се купят свестни автентични продукти?

# 721
  • Бургас
Няма го вече.
Срещу "Била" на ул. Оборище има малък италиански магазин, подобен на La Porcheta.

# 722
  • Бургас
Някъде срещу Кауфланд Славейков има такъв магазин:
https://www.flagman.bg/article/254554

# 723
  • у нас
Някъде срещу Кауфланд Славейков има такъв магазин:
https://www.flagman.bg/article/254554
Няма го. Беше на мястото на "Златното пиле". Там вече строят кооперация.

# 724
Благодаря. Ще се поръчва онлайн. Чао Италия беше доста приличен, жалко, че го няма. То какво ли остана в този загубен град.
Да помоля за координати на турския магазин с хранителни стоки, че не го открива търсачката.

# 725
  • у нас
Турски магазин в Славейков

# 726
Благодаря. Ще се поръчва онлайн. Чао Италия беше доста приличен, жалко, че го няма. То какво ли остана в този загубен град.
Да помоля за координати на турския магазин с хранителни стоки, че не го открива търсачката.
В Сарафово има италиански магазин, но от доста време не съм го навестявала. Emmar мисля, че се казваше.

# 727
  • Бургас
В новия турски магазин срещу Метро също има хранителни стоки, даже са повече от този до ВиК в Славейков.
Billi, ако имаш път към София - редовно тараша MAG Italia Simple Smile Зареждам за половин година напред.

# 728
Има  магазин с италиански стоки
https://vnosnipreparati.com/
В сайта има адресите даже са 2 ..
Преди седмици ходих да си купя брашно ...

# 729
  • Бургас
Тинтина,къде е този магазин срещу Метро?

# 730
В новата кооперация на кръговото на Метро, от страната на улица Стефан Стамболов. Аз бях разочарована в началото от тях и скоро не съм ходила. Купих един Ариел, от който след пране дрехите миришеха по-лошо отколкото преди да ги изпера. Бързичко отиде в кофата за боклук, а аз преустанових посещението на магазина.

# 731
Италиански магазин има на ул. Калоян и ул.Васил Левски. Както и до пазара на Краснодар. За втория не съм сигурна дали съществува все още, но първият го посещавах онзи ден.

# 732
  • Бургас
В новата кооперация на кръговото на Метро, от страната на улица Стефан Стамболов. Аз бях разочарована в началото от тях и скоро не съм ходила. Купих един Ариел, от който след пране дрехите миришеха по-лошо отколкото преди да ги изпера. Бързичко отиде в кофата за боклук, а аз преустанових посещението на магазина.

Точно там. В същата сграда има ДМ, Лидл, Дени90.
Аз също посетих само веднъж. Но продават препарати  Porkoz и Asperox, които харесвам. Нищо друго не ме впечатли.

# 733
  • у нас
Турският магазин в Изгрев, в новата кооперация на кръговото, за който говорите е много беден. Даже се чудя как съществува още.
Италиански магазин има на ул. Калоян и ул.Васил Левски. Както и до пазара на Краснодар. За втория не съм сигурна дали съществува все още, но първият го посещавах онзи ден.
И двата работят.

# 734
Турският магазин в Изгрев, в новата кооперация на кръговото, за който говорите е много беден. Даже се чудя как съществува още.

Това изобщо не е вярно. Кога си ходила за последно? Магазинът е пълен със стока, според мен е по-зареден от този в Славейков. Има всичко, което си пазарувам от Турция - пейнири всякакви, хубаво кисело мляко, лимонади, консервирани храни, подправки, маслини. Има и интересни замразени храни - на сина ми купувам вече няколко пъти замразени закуски, които му пека сутрин за училище, много ги харесва. Прахове от Турция не купувам, още по-малко от тукашния внос бих си взела.
Mega Gross се казва.

Общи условия

Активация на акаунт