Декемврийски Бебета - 2023 (ТЕМА 3)

• 16 902
  • 369
  •   1
Отговори
# 165
И моят хубавец не иска да пие от сламка.. неразливните чаши ги гризе, от време на време смуква, ама не иска да пие от тях.
За сега пие от мек накрайник за сок на NUK, успокоявам се, че поне не е биберон… ама ми се ще да пие от чаша/сламка.
От наши чаши пие с моя помощ, нооо пак се олива целия.. От хартиени чаши пие горе-долу добре, естествено ги изгризва и тях😂😂😂
Някоя със съвет как да го кандардисам да пие от сламка? Само да спомена - Сокове мрази😂

# 166
  • Сливен
С ето това шише пие, още от 7месеца и половина.

А преди това, беше с ето това:

# 167
  • София
Ако не сте пробвали, препоръчвам това шише на ДМ, тук пие вече от всякакви, единствено не се сеща да вдига шишето, но с това в началото имахме най много успех и все още го полвзваме
Видяно в dm: Чаша за пиене Ден и нощ, различни цветове/мотиви, 1 бр. (https://dm-drogeriemarkt.bg//chasha-za-piene-den-i-nosht-razlich … pdsteilen.laufend)

# 168
  • София, България
Нашият пропи с шишето със сламка, показано от сикрет. Само че аз понеже брах яд с брат му, който до почти 3 години не можеше да пие от сламка, та сега още от шестия месец със захранването с това шише почнах да предлагам и бързо схвана.

# 169
  • Сливен
И голяма неразливна чаша има, изпратиха му я от Англия чак 😆. Тези дни ще пробвам с нея, ей така за "проба-грешка", какво ще стане 😁.

# 170
Здравейте , гледам нещо темата не е много актуална последния месец ..
Как сте?Как са малките бебенца?

Ники проходи на 17 февруари сама, още е като пияна малко ,но свиква Grinning
Нямах търпение да дойде този момент, всеки ден сме навън без количката и си правим обиколки на блока и площадката.Интересно й е ,но някак си още не смее да се отпусне изцяло,но всичко с времето си Heart
При вас как са нещата? Hug

# 171
  • Сливен
Здравейте. Мислех и аз да пиша, но тъй като моето мнение беше последно, нямаше да излезе, че има "ниво мнение" в темата. Тук, на РД на мъжа ми, бяхме на вън и за пръв път го пуснахме да ходи на площадката. Иначе в къщи, още покрай рожденият си ден започна да прави крачки и се пускаше след това.

# 172
  • София, България
Здравейте, аз лично нямам  търпение да се затопли малко и да сме трайно навън. Малкият вкъщи е направо фурия, катери се, хвърля се. Последното му умение е да се качва на дивана и от там уж да слиза, ама в повечето случаи направо се мята от него. Гледа от брат си всичко, гонят се по хола, ядосват се един друг, крещят, дърпат се. Все повече обмислям да им разместя нещо стаята и да ги пращам там да дивеят. Grinning

# 173
  • София
Здравейте, аз лично нямам  търпение да се затопли малко и да сме трайно навън. Малкият вкъщи е направо фурия, катери се, хвърля се. Последното му умение е да се качва на дивана и от там уж да слиза, ама в повечето случаи направо се мята от него. Гледа от брат си всичко, гонят се по хола, ядосват се един друг, крещят, дърпат се. Все повече обмислям да им разместя нещо стаята и да ги пращам там да дивеят. Grinning

Toчно вчера гледах едно видео, че ако сте цял ден навън с детето, вкъщи се прибирате само за сън и вкъщи няма за чистене и оправяне хахах

# 174
И аз уж чакам топлото време, но както го чакам, така излизаме поне два пъти дневно дори като беше минус 5 дневната температура - да свърша аз някаква работа и после до площадката - най-големият ми кошмар на ниво човешко общуване Grinning Малката уж ходи, но не е стабилна и не мога да я оставя да щъка самостоятелно все още, а ми се иска.
Вкъщи съм я оставила да се катери - падна няколко пъти, научи се как стават нещата и сега внимава.
Лично аз с нетърпение чакам класациите за ясла и ако н я приемат, я пускаме на частна. Много искам вече да се върна към някакъв нормален начин на живот извън вкъщи Grinning

# 175
  • Сливен
Момичета, тъй като съм от малък град и не съм наясно - щом децата са родени Декември, кога могат да тръгнат на ясла/детска градина? 🤔 На едно място чета Септември, на друго при навършване на 2 години.. Объркана съм.. 🫨🫨🫨 И друго - яслата е от 2 до 3 години, а детската градина от 3, така ли е? 🤔

# 176
Аз доколкото четох яслата е от 10 месеца до 3 годинки. Но предполагам, че толкова малки никой не ги пуска. Ако не ходят все още ги държали в кошара. Според мен можеш да кандидатстваш сега през Май за прием от Септември. Ако ви приемат можеш да отложиш влизането с 60 календарни дни. Ема е родена на 15.11.2023 г. и сега ще кандидатстваме. Но в София си е цяло чудо ако я приемат със стандартния брой точки.

# 177
  • Сливен
Аз доколкото четох яслата е от 10 месеца. Но предполагам, че толкова малки никой не ги пуска. Ако не ходят все още ги държали в кошара. Според мен можеш да кандидатстваш сега през Май за прием от Септември. Ако ви приемат можеш да отложиш влизането с 60 календарни дни. Ема е родена на 15.11.2023 г. и сега ще кандидатстваме. Но в София си е цяло чудо ако я приемат със стандартния брой точки.
Значи - само 2 пъти в годината е приема? Ако отложа, с една дума, ЧАК Декември ще тръгне - правилно ли съм разбрала?🤔

# 178
Има и някакви междинни класирания, но не съм много наясно с тях. Все още и аз чета и се опитвам да си изясня нещата.

# 179
  • Сливен
Благодаря.😇😊😇

Общи условия

Активация на акаунт