💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 3 💛

• 16 189
  • 777
  •   1
Отговори
# 75
Нямаме картон… затова се регистрирах в е-здраве… това вече ми звучи страшно… аз се доверявам уж на лекарите, надявайки се, че знаят какво правят… сега какво би следвало да се случи?

[/b]
Сега видях в е-здраве, че имаме по 3 приема и от 3-те вида ваксини… а знам, че от Синфлорикс са 2… не знам 🤔 Ще питам на следващия преглед, но като я знам въпросната как “обича” да обяснява…

Белла7 и моето бебе на 5 месеца, на първо посещение сложиха 2 + ротавирусна, на второ 1 + ротавирусна и на трето посещение пак 2 + ротавирусна.

Или имаме:
3 приема на Хексацима
2 приема на Синфлорикс
3 приема на Ротатег

Каква е отблязано в картона при вас, като допълнителна ваксина??

А картон имате ли? Трети прием на Синфлирикс се прави поне 6 месеца след втори. Аз бих я осъдила.

А помните ли със сигурност, че са поставени? Нямам представа какво следва. Попитайте я колко приема е сложила без да казвате,че сте видяли че са три. Ако е по телефона, задължително на високоговорител и някой до вас с друг телефон да записва. Ако е на живо, преди влизане в кабинета си пуснете да върви запис на видео или глас. От там нататък търсете адекватен доктор, който да каже какво да правите. В кий град сте?

Дано всичко е наред с бебчето🍀🍀🍀

# 76
Просто попитайте лекарката какви ваксини има детето. Чак пък записи, съдене… Може просто документацията да е объркана и само излишни нерви да се хабят.

# 77
Да, сигурна съм, че слагахме 3 пъти по 2 ваксини и в 2-те крачета… 
На едно място пък прочетох, че въпросната ваксина можело да се раздели на 3 приема…

Нямаме картон… затова се регистрирах в е-здраве… това вече ми звучи страшно… аз се доверявам уж на лекарите, надявайки се, че знаят какво правят… сега какво би следвало да се случи?

[/b]
Сега видях в е-здраве, че имаме по 3 приема и от 3-те вида ваксини… а знам, че от Синфлорикс са 2… не знам 🤔 Ще питам на следващия преглед, но като я знам въпросната как “обича” да обяснява…

Белла7 и моето бебе на 5 месеца, на първо посещение сложиха 2 + ротавирусна, на второ 1 + ротавирусна и на трето посещение пак 2 + ротавирусна.

Или имаме:
3 приема на Хексацима
2 приема на Синфлорикс
3 приема на Ротатег

Каква е отблязано в картона при вас, като допълнителна ваксина??

А картон имате ли? Трети прием на Синфлирикс се прави поне 6 месеца след втори. Аз бих я осъдила.

А помните ли със сигурност, че са поставени? Нямам представа какво следва. Попитайте я колко приема е сложила без да казвате,че сте видяли че са три. Ако е по телефона, задължително на високоговорител и някой до вас с друг телефон да записва. Ако е на живо, преди влизане в кабинета си пуснете да върви запис на видео или глас. От там нататък търсете адекватен доктор, който да каже какво да правите. В кий град сте?

Дано всичко е наред с бебчето🍀🍀🍀

# 78
Просто попитайте лекарката какви ваксини има детето. Чак пък записи, съдене… Може просто документацията да е объркана и само излишни нерви да се хабят.

Да, затова се пита внимателно. И според отговора се действа нататък. И да, ще ги скъсам от съд. Така смятам,че е правилно. Ако недай боже има последици, директно ги поръчвам. Както искате ме разбирайте.

# 79
И при нас щеше да се получи объркване с ваксините, но се усетих. Щеше да пропусне една доза.  До тук има един път две в крачето и  през устата; една в крачето и през устата.
Емил се сдоби с наследство от кака и бати, сопол. 🙄 Нищо притеснително. Педиатъра ми препоръча спрей Бекутан, защото имал антибактериална мембрана, която не позволявала повторно заразяване. Докато при другите спрейове не било така.  За пръв път го чувам това.

# 80
И Плами си има сопол от на кака и градината 😂 За щастие е малко, не инпречи да спи и яде. Утре сме на преглед да видим дали е пораснала. Започнах от вчера да я захранвам  силно казано. Вчера и дадох една лъжичка картофено пюре, днес тиква с картоф евентуално няколко лъжички, ако го хареса. Не е във възторг, предпочита да суче, но поне не реве неудържимо както беше каката 😂

# 81
  • София
И ние утре сме на детска консултация. Нямам търпение да разбера колко е пораснал 💙 ще ни даде и зелена светлина за захранване сигурно.

От седмица и нещо синът ми повръща много обилно…на какво ли може да се дължи това?

Ааа, и да се похваля - от вчера си хваща крачетата ❤ сууупер сладко! Днес става на 5 месеца, черпя ви!

# 82
И София повръща от няколко дни, отделно от каката е с червено гърло и хрема. Много е неспокойна, давам сума ти неща: витамин ц, калциев глюконат, спрей, капки за нос, тонзилотрен, биозин.. Дано има подобрение скоро, че се измъчи милото.

# 83
Хора, вашите деца викат ли?

Това наш’то дете не спира - от кеф, от възмута, от недоволство… абе все намила 😅 мн ми е сложно да седя с нея в една стая нон стоп все за нещо вдига джабала 😅

# 84
  • София
Даа, пищи яко 🤣 нахилен до уши и чака да му се радваме, бахабха. То е сладко, ако не продължава твърде дълго 😁

# 85
Нарежда си нещо, но не е постоянно.

Памперси и мокри кърпи в еМАГ 😃

# 86
Даа, пищи яко 🤣 нахилен до уши и чака да му се радваме, бахабха. То е сладко, ако не продължава твърде дълго 😁

Не млъква беее😂 в колата примерно някакви неща са ѝ инт и се чува “а а аиууу” , ако нещо е недоволна става ясно също. Като е доволна пак вика ама така някак по-благо😁

# 87
  • София
Еми започва се, все по-интересно ще става 😁

# 88
Момичета, кой беше моделът столче за хранене на Peg Perego, от който сте доволни? Гледам го намален в емаг и се чудя.

Моето бебе пищи също, когато реши. Бая писъци са иначе.

# 89
Същия взехме ние, но от Айко. Зелен. Цветовете в еМАГ не ми подхождат, иначе е малко по-евтин. Ние го взехме на 283 лв.

Общи условия

Активация на акаунт