Защо масово всяка трета жена и тийнеджърка е с филъри в устните?

• 6 625
  • 114
  •   1
Отговори
# 105
Има тема за естетичните корекции , там ще ви дадат насоли з слайд във Варна ? Иначе около 600 лева за 1 мл

# 106
Много и ненужно е отклонена темата, а все пак може да бъде полезна за тези, които още нямат нищо променено, а планират. Както и за тези, които се интересуват + и вече пристъпили към промени.
Човек винаги може да научи нещо ново. Например, че мустаците също е хубаво да се махат. Да, естествен мъх е, но пък също като лошите интервенции - набиват се веднага на очи.

# 107
ss.66, има тема за естетичните корекции, в този подфорум. Там има какво да прочетеш, да помислиш и да решиш дали изобщо да правиш нещо.

# 108
Сега пък крайности - да забраним маникюра и фризьора. Та това е част от поддръжката на една жена. Аз не съм за големите ноктопластика и орловите нокти, но това е  въпрос на самоуважение, нищо общо с филърите и надутите джуки.

# 109
Сега пък крайности - да забраним маникюра и фризьора. Та това е част от поддръжката на една жена. Аз не съм за големите ноктопластика и орловите нокти, но това е  въпрос на самоуважение, нищо общо с филърите и надутите джуки.
Сега и фризьор отнякъде се появи в темата ... Rolling Eyes Какво ще обсъждаме там? Екстеншъни, присаждания на коса, бретони? Joy

Темата е за заключване според мен.

# 110
Сега и фризьор отнякъде се появи в темата ... Rolling Eyes Какво ще обсъждаме там? Екстеншъни, присаждания на коса, бретони? Joy

Темата е за заключване според мен.

Като автор-трябваше да се приключи 2 страници назад.

Иначе по въпроса за нокти и коса - повечето жени прекаляват с такива процедурки, но човек като е със IQ на стайни температура трябва да компенсира по някакъв начин. Колкото по - русо толкова повече прикрива

# 111
А какъв беше смисълът на темата?

# 112
Да се обособим и преброим Joy

# 113

Жената иска да си сложи филъри в устните и реши по-потайно да провери как се приема това от другите хора - дали ще я мислят за комплексарка или за модел за подражание.

# 114
  • Sofia
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт