Защо масово всяка трета жена и тийнеджърка е с филъри в устните?

• 6 633
  • 114
  •   1
Отговори
# 75
Хората могат да правят с телата и лицата си, каквото намерят за добре - корекции, татуси, обици... Тяхна си работа. Не вреди на другите и по никакъв начин не ги засяга. А грозните коментари говорят най-много, за тези които ги правят.
Между другото, желаещи по-лесен живот постигнат по определен начин има от как свят светува.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 19:14 от alex_jp

# 76
  • София
Има грозни коментари. Но има и конструктивна критика, което е нещо различно.

# 77
Просташкото налагане, че живота можеш да си го оправиш с малко свирки и секс трябва да бъде изкоренено от вижданията и целите на тинейджърите. Пандемия е на територията на нашата страна!

Как да го изкорениш, като си е реалност? Инфлуенсърки, кифли, плеймейтки и всякакви други такива се уреждат доживот, като вложат няколко хиляди в цици, джуки и един курс по свирки от Кобилкина. Имах една клиентка преди години - на 20+, съпругът и на 70, все някъде по бели плажове с палми или алпийски курорти с померанче под ръка. Като му докара някой инфаркт в леглото и на 30-35 вече ще е с пари в сметката, и готова да си намери висок младеж с плочки. А останалите ще се бъхтят за минимална работна заплата. Как да не ги влече тинейджърките такъв живот? Каквото и да им кажеш - няма да помогне...

# 78
Някъде се писа че един от мотивите да се помпат джуки е защото било секси.
Няма по-секси нещо от една самоуверена жена!
Тоест...подхожда се изначално погрешно по моему Wink
А и наблюдавам, че помпането често не води до желания резултат-да се чувства по-добре този човек. Е, често е на същото вътрешно душевно дередже..и след интервенцията.

# 79
За да си хванеш 60-70-годишен милионер, който да ти завещае имАнето си, трябва много повече от хиалурон в устните. Дори на Амбър Хърд не ѝ се получи. И никак не съм убедена, че това е по-лесно от ходенето на работа.
Освен това между бачкането за минимална заплата и най-древната професия има хиляди други варианти.
И пак - хиалурон в устните и силикон, не те правят държанка, други "качества" трябват.
Нямам против хората да казват, че нещо не им харесва, аз не съм казала, че на мен прекаляването ми харесва. Но е важно, как се казва и какви думи се използват. Защото написаното в тази тема беше много зле. По-зле, от охарактеризираните.

И как точно разбрахте, как се чувстват дамите направили устните си? Те ли ви казаха?

# 80
Някъде се писа че един от мотивите да се помпат джуки е защото било секси.
Няма по-секси нещо от една самоуверена жена!
Тоест...подхожда се изначално погрешно по моему Wink
А и наблюдавам, че помпането често не води до желания резултат-да се чувства по-добре този човек. Е, често е на същото вътрешно душевно дередже..и след интервенцията.
Случка отскоро - един колега с хилеж разказваше как се зазяпал в някаква с големи джуки и тя започнала да го гледа сластно и да прави някакви всмукателни движения с устни. Интересуваше се тя намеци ли му е правила или е имала някакъв проблем там.

След цитирания пост се замислих, че напомпаните устни помагат на някои жени да се почувстват по-секси и по-самоуверени и както съм забелязала, че често жените с дълги изкуствени мигли, нарочно по-усилено мигат, зщото знаят, че са с мигли и искат да се забележат, така и тези с филъри устни, понеже в това отношение са много self-conscious (не се сещам за точния български аналог, извинявам се), започват да изпращат разни сигнали към мъжете.

# 81
Заради криворабраната идея за красота. В Белгия никой не си  слага филъри в устата. Те са доста  по-богати от българките. Може би телевизията в Бг показва твърде много тунинговани хубавици. И много млади ги слагат тези филъри.

# 82
  • SF
Да, в България, може би като цяло на Изток, си имаме нашата си чалга култура. Не само визията, а и поведението ни е такова.
Поп певиците ни диктуват модата. Не всяка последователка има възможности за техните дрехи и обувки и си ги набавя от където може - разните китайски сайтове с подобна мода.

# 83
Ако жената има много тънки устни, с майсторски поставено малко количество филър може да се постигне наистина красив ефект. Имам такива приятелки, които ходят при добри естетични дерматолози и винаги настояват за максимално естествен резултат. Така че да, възможно е да изглеждаш добре след поставяне.

Но това са сигурно 5% от случаите.

95% от българките с хиалурон/ силикон държат да си личи ясно, че имат "тунинг". Това си е сигнал към потенциални спонсори. Има си такъв пазар, има си немалко такива мъже, на които им гали егото да возят на предната седалка бубе с надути гърди и устни. Ако се огледате, повечето от тези момичета са като правени по калъп. Гърди, устни, дълга коса, татуировчици, клинче и както се казва в народното творчество - вежди вити кат' гайтани. Да не забравя и ноктите с гел лак и с форма като на орел Simple Smile

Няма какво да си кривим душата, да се вкараш с много усилия точно в този образ обикновено не е белег за висок интелект и за някакви възвишени аспирации в живота. Търси се спонсор, да не работим и да има за кафенце, за процедури и за спа. Не е хейт - реални наблюдения са.

# 84
Скрит текст:
Ако жената има много тънки устни, с майсторски поставено малко количество филър може да се постигне наистина красив ефект. Имам такива приятелки, които ходят при добри естетични дерматолози и винаги настояват за максимално естествен резултат. Така че да, възможно е да изглеждаш добре след поставяне.

Но това са сигурно 5% от случаите.

95% от българките с хиалурон/ силикон държат да си личи ясно, че имат "тунинг". Това си е сигнал към потенциални спонсори. Има си такъв пазар, има си немалко такива мъже, на които им гали егото да возят на предната седалка бубе с надути гърди и устни. Ако се огледате, повечето от тези момичета са като правени по калъп. Гърди, устни, дълга коса, татуировчици, клинче и както се казва в народното творчество - вежди вити кат' гайтани.
Да не забравя и ноктите с гел лак и с форма като на орел Simple Smile

Скрит текст:
Няма какво да си кривим душата, да се вкараш с много усилия точно в този образ обикновено не е белег за висок интелект и за някакви възвишени аспирации в живота. Търси се спонсор, да не работим и да има за кафенце, за процедури и за спа. Не е хейт - реални наблюдения са.
Ноктите - някой, ако може, направо да пусне тема за тях. Това с лакирането никога не съм го разбирала, абсолютно никога.

Реално не разкрасяват, изискват постоянна поддръжка, непрактични са, самите лакове са доказано силно токсични, има някои, които се водят, че не съдържат най-вредните съставки, но те пък сигурно са с нещо друго, за което просто още не знаем колко вреди.

# 85
За мен разкрасяват хубавите нокти ..

# 86
  • София
Хаха, да. Щом не личи, значи го няма, не вАжи. Ако е силикон, ще е минимум 500 кубика (аз съм с 300 и повечето не ми вярват, че имам). Ако ще са устни, ще е минимум 1 мл. Ако ще е гел лак, ще е ноктопластика с гротескни декорации и дължина. Няма стари пари стил, няма тих лукс.
Не отричам геловете и гел лака, напротив - спестява време и усилия. Чак толкова вредно не е.

# 87
За мен хубави нокти са чисти нокти, не изрязани до кожа, но и не стърчащи все едно ще дращят някого, с естествена форма.

Всякакви лакове, включително френският маникюр, имат само едно практично приложение - скриват мръсотията под ноктите.

# 88
Аха ами добре , никой не Ви кара да сте с маникюр , но за мен е красиво , въпбще не мога да си представя да съм без маникюр.

# 89
И аз мисля така.
Ръката става много красива, ако има поддържани къси нокти с нежен лак.
Но голяма част от жените ходят на смяна на 3-4 седмици (скъпо удоволствие е, да) и става грозно като израсте половината нокът.

Общи условия

Активация на акаунт