Априлче 2025г./тема 3/

• 30 044
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Лили, няма значение 🤗❤️❤️❤️ Аз лично бих разделила приема на два пъти в седмицата ❤️

# 436
16нг/мл при референтни 6-49. Аз бях и на хематолог, тя също ми препоръча да започна капки Вигантол

Колко ти е вит Д? Понеже и на мен днес ми излезе 18.85, но АГ не каза нищо за него.

# 437
Ами то май и аз съм за тях, само се чудя защо никой не ми предписа нищо. Ще взема на своя глава да започна 😀

# 438
Аз работя от вкъщи и бях сигурна че нямам достатъчно витамин Д, витамин б12 също не е много окей, по средата е, но аг каза, че ще го изследваме и другия месец отново и ако е паднал ще изпише да пия

# 439
Момичета имам малко притеснение, имам една драскотина която вероятно е леко инфектирана , зараства , но има зачервяване встрани,  днес взех йодасепт маз и цял ден се мажа, изведнъж реших да прочета листовката, оказа се абсолютно забранено по време на бременост във втори триместър , та сега се притесних...
Според вас опасно ли е ...???

# 440
Дами, как сте с кръвното?
Аз днес цял ден не успявам да го вдигна, независимо какво правя(80/55). Като парцал съм, притеснявам се, че не се вдига, какво ли не пробвах...

# 441
100/60 последните дни. Като пих и кола тези дни, защото просто ми беше много отпаднало и изморено

# 442
И аз да попитам - имам вечер понякога леки болки, дори не са болки, а просто усещане, долу ниско. В началото на бременността имах, казаха че е съвсем нормално заради разтягането, ама дали и втори триместър е нормално?

# 443
И аз имам понякога такива усещания. Питах АГ, каза че било нормално, но да пия магнезий, като усещам някакви леки болки.
И аз да попитам - имам вечер понякога леки болки, дори не са болки, а просто усещане, долу ниско. В началото на бременността имах, казаха че е съвсем нормално заради разтягането, ама дали и втори триместър е нормално?

# 444
Благодаря ❤️

# 445
Дами, как сте с кръвното?
Аз днес цял ден не успявам да го вдигна, независимо какво правя(80/55). Като парцал съм, притеснявам се, че не се вдига, какво ли не пробвах...
Миналата събота бях така и много ми се виеше свят. Питах АГ, каза да пия айрян, кафе, кола. Каза ми няма да стане нищо от една кола. Няма защо да се притесняваш - нормално е. Пий и повече течности.

# 446
Аз днес съм цял ден така, на моменти е болезнено, като буца долу вдясно ниско. Чак се чудя дали да не отида до спешното. Пих и магнезий, и но шпа, не минава

# 447
Лили, ако не ти минава, аз бих потърсила помощ.
По-добре да си сигурна, че всичко е наред. Да ти е спокойно на душата 😇

# 448
Ако имаш читаво спешно и наистина болката е силна, по-добре се провери. Особено ако и за теб като за мен е първа бременност и усещанията са нови и не знаем как да реагираме.

# 449
Абсолютно, не знам кое е нормално и кое не, като ми е първа бременност. Моят мъж също ме кара да отскочим, та за наше спокойствие ще отидем, дори да не е нещо спешно❤

Общи условия

Активация на акаунт