Априлче 2025г./тема 3/

• 27 574
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
На мен ми допаднаха чорапогащниците на пръв поглед. Нямам опит с тези за бременни, но тези за не бременни са ми издържали доста време. Имам закупени от HM за не бременни и много бързо заминават за кофата. Стават на топчета, ластика им става на нищо и се свличат. Дано са читави на  Lidl и за бременни.

# 91
Луничке, аз съм много доволна от всички дрехи и обувки от Лидл. За първи път попадам на нещо, което не е качествено....още в магазина става на топченца, бримки и т.н. Много лесно се разнищва, Ели вече и дупка му е направила 😅

# 92
Ужас … мъжо е купил 3 броя, ама за 6лв все едно. Иначе аз мерих единият и ми изглеждаше съвсем наред. Не му направих дупка 😀 Ще взема и от тези на HM да видя как са.

# 93
Вас питат ли ви всеки път на ЖК дали имате проблем с ходенето до тоалетна.
Всеки път акушерката ме пита за това, не че е лошо, просто ми е странно. Преди не помня толкова да са ме питали за това. Естествено че това е доста неприятен проблем и всеки който се сблъсква с него и сам ще попита какво може да предприеме.
Просто се замислих дали влияе и на нещо друго.

# 94
Мен не са ме питали досега.

# 95
Да, питали са ме, защото е чест проблем заради високият прогестерон. Аз рядко ходя без да взема разхлабителни, а е и вредно за бебето, ако не се ходи няколко дни. Преди бременноста ходих всеки ден, сега и 4 дни може да не ме повика тронът 😀

# 96
Еее, супер тема 😍
Здравейте и от мен, с термин съм 26.04...втора бременност, за сега момиче(много искам да е) 💓
Първата ми бременност бях със серклаж на горещо, втвърдявания на корема, влизане в болница на системи за 4,5 пъти някъде... Ужасно...
Е, тази пак няма да ми се размине, направихме с АГ превантивно серклаж, лежах в болницата 3 дни, излязох и след 1 седмица имах някакво опъване в яйчниците, изтръпване и хайде пак влязох за 3 дни... Много се моля да не е като първата, пазя режим и се надявам да си го изкарам вкъщи. Гадно ми е заради голямото дете, че не мога в момента да съм пълноценна за него... Надявам се да разбира положението 😒
Търсих такава група и във Фейсбук, не открих, дали има?

# 97
Аз също не съм от най-редовните на трона, но гледам ако 2 дни не съм ходила да взема мерки.
В момента сезона е много подходящ с ябълки, круши, тиква, киви.
Всяка сутрин с това си закусвам: кисело мляко+ киви или ябълка или пък печенка тиквааа ммм…🤤
Към момента се получава, но за редовното изходждане е много важно да се пие и много вода. А за редовно може да се брои всеки ден, може и през два относително е и това.
Но при мен ако не ида 2-3 дни почва да ми е дискомфортно на корема и даже да имам някакви придърпвания, бодежи, надути черва, абе симфония.😅

# 98
Добре дошла, Далинда 😇 Дано всичко е наред, най-важното е да си спокойна, за да може и бебето да е 😇

Еее, супер тема 😍
Здравейте и от мен, с термин съм 26.04...втора бременност, за сега момиче(много искам да е) 💓
Първата ми бременност бях със серклаж на горещо, втвърдявания на корема, влизане в болница на системи за 4,5 пъти някъде... Ужасно...
Е, тази пак няма да ми се размине, направихме с АГ превантивно серклаж, лежах в болницата 3 дни, излязох и след 1 седмица имах някакво опъване в яйчниците, изтръпване и хайде пак влязох за 3 дни... Много се моля да не е като първата, пазя режим и се надявам да си го изкарам вкъщи. Гадно ми е заради голямото дете, че не мога в момента да съм пълноценна за него... Надявам се да разбира положението 😒
Търсих такава група и във Фейсбук, не открих, дали има?

# 99
И аз имах този проблем, всяка сутрин започнах да си правя мюсли с бисквити, банан... Също и нар ям много... За сега положението се стабилизира. Иначе по 5,6 дни беше ад... А ако вече много виждах зор, АГ ми изписа Бизакодил Супозитории, действието е до 30 мин. 😉
Да, питали са ме, защото е чест проблем заради високият прогестерон. Аз рядко ходя без да взема разхлабителни, а е и вредно за бебето, ако не се ходи няколко дни. Преди бременноста ходих всеки ден, сега и 4 дни може да не ме повика тронът 😀

# 100
Добре дошла, Далинда. Стискам палци вече всичко да е наред до финал.

Аз хапвам киви, доста круши, банани и от скоро и ябълки, но без ефект. Иначе и аз закусвам кисело мляко с плод и в неделя палачинки 😀 ММ ми угажда и ми прави всяка неделя.

Пих фрутилакс ефект 0 и сега съм на Дулколакс през няколко дни.

# 101
Здравейте, момичета, вчера ме приеха по спешност в болницата за задържане. Получих кървене и веднага в болницата, да проверим дали е от полипа или нещо друго. Оказа се друго, за щастие няма отлепяне на плацентата, не видяха откъде кърви, но предположиха, че съм имала контракции, и понеже плацентата е ниско, се е получило изхвърляне на кръв. Падна един съсирек и кръвта спря. Сега ще полежа малко в болницата да ме следят. Много се стреснах.
То всичко си има предистория, съседката продължава да ни тормози, в 1.30, в 4, в 5, в 5.30, по всяко време, тропа колкото да ни събуди и спира. Вчера полицията, направо ни каза да не ги търсим и да се оправяме сами. После при среща с въпросната особа, я попитах защо го прави, а тя се изхили, и най-нагло, каза: Аз спях. Нарекох я лъжкиня и тя ме напсува. И си замина. Много се ядосах, цял ден тропа и накрая се развиках, после всичко спря и аз прокървих. Лоши хора. 3 месеца не съм спала като нормален човек. За съжаление съседите и те се крият, нищо не били чували, няма как да подадем жалба в общината или съда. Искат свидетели, ама свидетелите мълчат.

# 102
Луничке, аз съм много доволна от всички дрехи и обувки от Лидл. За първи път попадам на нещо, което не е качествено....още в магазина става на топченца, бримки и т.н. Много лесно се разнищва, Ели вече и дупка му е направила 😅

Дупката си е изцяло моя вина хаха, не се усетих, че пластмасовият "конец" който минава през чорапогащника като е сгънат ще направи дупка ако го издърпам и така стана. Взех си още два вчера и този път си ползвах ножицата Satisfied

Далинда, добре дошла - стискам палци всичко да е наред Flowers Sunflower

Мики, избягвай я тази жена, така като разказваш какво прави и как се отнася с вас, то ще ѝ се върне. Аз лично бих почнала да ѝ правя на пук и да бърше яйца от вратата и доматено пюре, но това е мое мнение хаха

# 103
Мики, много съжалявам 🥺 Пожелавма ти да нямаш повече такива проблеми и да си изкараш спокоен остатък от бременността. Наистина не знам какво да кажа за тази.....дали да не кажеш, че си бременна, по-точно мъжът ти да разговаря с нея.

Ели ❤️🤣 Иначе и в самия Лидл имаше леко надърпани, те са като чорапогащници и е нормално да са по-фини. Аз наистина се надявах на плътен клин, а не още при обличането да трепериш дали ще се раздърпа 😁

Далинда, добре дошла 🤗 В списъчето си.

# 104
Определено след вчера, си казах, че ще спра да се дразня и ако трябва излизам за малко, да не я слушам. Бебчето е по-важно. А нейното си й седи. Като родя, ще се развихря малко, ако продължава разбира се. Ако спре съм склонна да простя и забравя.
Кактус, мъжа ми е на мнение да не казваме, че е голяма злоба и ще почне още по-усилено да се дразни с мен. А като разбере, когато види корема, щяло да й стане тъпо. Това последното ми се вижда фантазия, ама засега ще го послушам.
Благодаря за разбирането, момичета, кървенето на този етап спря и вече почнах да усещам бебка, изпъква на корема, ту в средата, ту в ляво, ту в дясно. Повечето пъти в средата. Иначе движенията не ги усещам още, само, когато изпъква ми опъва кожата.
Моля се, целия този кошмар да остане зад гърба ми.

Общи условия

Активация на акаунт