Къде в София - тема 6

• 25 195
  • 432
  •   1
Отговори
# 60
мамми наистина вижте магазини с дънки с размери W L и с добро обслужване. Като ви помогнат да намерите правилен размер шече може да си купувате сами.

Кои магазини са,въпроса е,че младежа е много висок и слаб.

В Пийк енд Клопенург в мола на Цариградско шосе май има най-много дънки. Търсите да са L36 (34 са къси). Там има и доста скъпи, и съвсем изгодни.
Другата опция е Скай сити мол, на първия етаж има магазин на "Ред стар". Продават много качествени турски дънки, имат дължини и продавачките са компетентни.
Разбира се, и фирмените магазини на Левис имат, ама са си по 250 кинта.

# 61
И аз предлагам магазина в Скай сити мол за дънки, там винаги има избор, и за лятото също. Само добре ги оглеждайте, че все намирам по някой дефект. Дамските също са им добри.

# 62
  • СОФИЯ
Здравейте.искам да подаря кутия с бонбони за рожден ден.(от тези с персонализиран надпис)Насочете ме от къде да поръчам .Благодаля

# 63
  • София
Здравейте.искам да подаря кутия с бонбони за рожден ден.(от тези с персонализиран надпис)Насочете ме от къде да поръчам .Благодаля

Аз поръчвам от тук. www.modica.bg. Доволна съм.

# 64
  • София
от къде мога да си закупя такава солна лампа? Благодаря
https://www.ozone.bg/product/solna-lampa-rabalux-rock-4127/

# 65
Дъщеря ми си купи такава от книжарницата на пл. Славейков. Каза, че е 20лв

# 66
Търся дамски ватирани дънки. Ама наистина топли, че тези дето пуснаха в LIDL са само леко по-меки отвътре, но не и ватирани. В LC Waikiki истински ватирани има само мъжки и то само един модел, а дамските дето се водят ватирани и останалите мъжки са подобни на лидълските.

Имам и още капризи:
 - да НЕ са слим
 - да НЕ са с висока талия (или ако са с висока талия да са силно еластични)
 - да има размер по-голям от S и M
Grinning и цената да е прилична

# 67
  • София
В китайските магазини има.

# 68
Здравейте, къде в София (по-специално Център, мол София, Арена Запад) мога да намеря кръгла картонена кутия с диаметър на стандартна торта, среден размер?

# 69
  • софия
По Екзарха между Раковски и Веслец има 2 магазина за кутии/опаковки. Ако вървиш от Раковски към Веслец са на десния тротоар.
Кашон е единият.

# 70
  • София
Има ли вече ново зареждане на лятно,тениски и т.н?

# 71
По Екзарха между Раковски и Веслец има 2 магазина за кутии/опаковки. Ако вървиш от Раковски към Веслец са на десния тротоар.
Кашон е единият.
Благодаря ти Simple Smile
Още утре ще ги преслушам.

# 72
На най-долния етаж на мола на Цариградско шосе има един голям магазин за всякакви дребни джаджи. Имат и всякакви кутии. И всичко е евтино. Сума ти дреболийки сме си купували от там.

# 73
Здравейте, къде в София (по-специално Център, мол София, Арена Запад) мога да намеря кръгла картонена кутия с диаметър на стандартна торта, среден размер?
Вижте и тези - https://opakovame.bg/, имат магазин на Ботев между Симеон и Пиротска.

# 74
  • SF
На ъгъла на Симеон и Димитър Петков, малко по-нагоре от бензиностанцията, има кутии всякакви - бели, пъстри, във формата на сърце, панделки, цветя, всякакви декорации.

Общи условия

Активация на акаунт