Къде в София - тема 6

• 25 219
  • 432
  •   1
Отговори
# 105
Магазин в София за чанти, непретенциозни, ежедневни , леки и удобни чанти. Целта е на една възрастна дама да заместим тежката сама по себе си чанта с подобна , но лека, здрава, функционална и удобна . Че нали ги знаете старците колко са упорити за своите си неща, но когато самата ултра стара любима чанта тежи доста ... ще се наложим с подмяната. Не може иначе.

На "Раковски", малко преди "Дондуков", видях, че са отворили магазин с много чанти. Но не съм влизала.

# 106
Препоръчвам Естил. Българска марка са. Имат тънки, леки чанти, през рамо и т.н., които могат да се перат. Моите не са се променили въобще, откакто съм ги купила, а едната я нося много.
Имат магазини в различни Молове.

https://www.estilbags.com/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D … mski-chanti-plat/

Напоследък все такива от текстил си взимам, различни цветове - леки, удобни, перящи се. Препоръчвам с 2 ръце.

П.П. обаче сега разгледах сайта им, много е беден, явно нямат всички модели. Поне моите ги няма. В магазините има повече разнообразие. От текстилните имам страхотни цветни (шарени) чанти, които се връзват много на дънки и летни дрехи - в сайта не ги намирам. Thinking

# 107
  • Melmak
Чанти pronta/perfois имат хубави модели, намирала съм попадения там. Имат няколко магазина по центъра и в молове.

Чантите са от изкуствена кожа.

Аз напоследък ги посмених със Зарена, много съм доволна и от тях.

# 108
  • София
Къде в София има компетентни и любезни служители в клон на Уникреди Булбанк. В Бизнес парка чакането и обслужването са трагични. В Студенстки град също има много хора винаги....

# 109
  • над кукувичето гнездо
За чанти има един магазин - намира се на Графа срещу 6то ОУ, "DT чанти и аксесоари" се казва. Там е почти невъзможно да не намерите каквото ви е нужно.

# 110
  • Melmak
Къде в София има компетентни и любезни служители в клон на Уникреди Булбанк. В Бизнес парка чакането и обслужването са трагични. В Студенстки град също има много хора винаги....
Доволна съм от обслужването в клона до Заимов. Пробвала съм и в мол Сердика, също са били компетентни.

# 111
  • София

В Младост 1 пробвайте, не се чака много ако идете сутринта като отварят, любезни са иначе и обслужват

# 112
Здравейте дами. Някой има ли идея къде в София реставрират колички. Става дума за mima xari, тъй като е Бяла и много захабена има нужда от смяна на кожата или някакво подобно решение. Благодаря предварително!

# 113
  • София
Кинкалерия в  центъра?

# 114
  • София
Кинкалерия в  центъра?
Пиротска между Стамболов и Ботев. Не мога да потвърдя дали работи в неделя.

# 115
Кинкалерия в  центъра?
По “Пиротска” между трамвайните спирки на Женския пазар и бул. “Христо Ботев” има няколко, но не знам дали работят в неделя.

# 116
  • София
Благодаря сърдечно благодаря.

# 117
# 118
Къде мога да занеса килим за подновяване на страничното обшиване? Не знам как точно се нарича - там, където свършва килима е направен кант с конец, оверлог може би. Преди имаше в Карпет Макс, но ми е далече вече, а и това беше преди много години.

# 119
  • над кукувичето гнездо
Домко може би

Общи условия

Активация на акаунт