Отговори
# 180
Аз с моите съмнения пак идвам.А Сейран дали ще остане?Деде не може насила да я накара .Иначе как си я гушна!!!!!Дияр беше като сдъвкана и изплюта,точно като нас на финалната сцена.Съпреживяхме шока с нея.

В сряда Афра и Джем имаха снимки в имението, и Афра беше там до вечерта. Така че засега е останала, но ще видим другите дни като заснемат как ще е

# 181
Е, то остава и Сейран да не остане, след като цяла серия се опитваше да му отвори очите.

# 182
Дано да чуем някакъв отговор от Сейран все пак, че щом Афра от тази вечер е с нова визия силно се надявам да не означава още един скок във времето...
Да видим какво са измислили, какво ще се случи оттук насетне, никой не е аут все още.

# 183
Най после кака си изигра прекрасно ролята  в последната сцена.

# 184
Еве, да гледам или да не гледам тази серия утре? Ще ме умилостивят ли с нея или...? Нещо не се ориентирам от коментарите ви. Много са ми разнопосочни.
Питаш Евето,но и аз мога да ти кажа.

На мен ми хареса.

# 185
Е, ще видим дали каката ще си тръгне с достойнство или ще "стъпи" върху гордостта си, за която твърди, и ще воюва...

# 186
Мисля , че Сейран няма да се задоволи с прегръдката. Погледа `и не ми харесва. Ще го предизвика да реши окончателно, с коя остава.
Защо ли си мисля , че ще го накара да потича след нея.

# 187
Епизодът беше много добър, най-хубавия в този сезон. Както каза Вал, ще се гледа още веднъж поне.

Кака беше изключително жалка през цялата серия. Яваш яваш ще покаже какво се крие под повърхността Grinning

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 08:11 от Еванджелин

# 188
Най после кака си изигра прекрасно ролята  в последната сцена.
Да не преувеличаваме. 😀❤️

# 189
Еве, да гледам или да не гледам тази серия утре? Ще ме умилостивят ли с нея или...? Нещо не се ориентирам от коментарите ви. Много са ми разнопосочни.
Питаш Евето,но и аз мога да ти кажа.

На мен ми хареса.
Миленка, питам Евето, защото след мен, тя е най- вярната фенка на Сейран ( извинявай, Еве, но не мога да ти отстъпя първото място Wink ). Тя най- точно ще ми каже като как са представили момичето ни. За мен това е важно, за да се реша да прощавам на продукцията. Повечето сте за СейФер на всяка цена, а аз искам друг прочит.

# 190
Мисля , че Сейран няма да се задоволи с прегръдката. Погледа `и не ми харесва. Ще го предизвика да реши окончателно, с коя остава.
Защо ли си мисля , че ще го накара да потича след нея.

Ама нашият бей не реши ли вече окончателно какво иска? Иначе защо тази прегръдка? Че и дядо си накара да направи нещо, че Сейран него не го послуша.

# 191
Епизодът беше много добър! Не усетих как измина времето! Афито и Рамо отново изнесоха урок по актьорско майсторство! Уникални са! ❤🔥🤍🧿♾🪬
И Халис много ми хареса, добрият дядо на Феро! 🤘

# 192
  • София
Най после кака си изигра прекрасно ролята  в последната сцена.
За съжаление едва ли.

# 193
Най-големия тактик излезе Есма. Grinning
А нашият бей каза какво е видял в огледалото. И първите думи на Халис ага в единия превод бяха: "Сейран остани!"
И не знам защо се чудите какъв отговор ще даде Сейран, ами тя го даде с прегръдката си.

# 194
Много ми хареса епизода Heart Eyes
Мерт и Афра са страхотни Heart Eyes
И дедето също!  Ще се гледа пак!!!
То няма как още от веднага всичко да е цветя и рози, но важното е постепенно да се приближават един към  друг. Тази Сейро е огън, как само притискаше Ферит и как хубаво й отговаряше на Диарията!!!

Общи условия

Активация на акаунт