Отговори
# 330
Рускините пишат, че са видели Мерт на летището в Лондон❤️🧿. Бил с Мирай.

# 331
Димана, Вал, споделям мненията ви. 👍

# 332
  • Яко в Матрицата...
Ако Ферит го виждаме като отговорен човек, който е дал дума и е поел ангажимент към Дияр, че и към семейството й, защо Сейран трябва да е безотговорна и да поеме ръката на мъж с пръстен, сложен там заради друга жена? Женен или не, той е обвързан. Той пръв започна с този въпрос, тя пък не остана по-назад и му отговори. Защото в този момент и двамата се бяха отдали на зова на сърцето. Никой от тях не мислеше кое е редно и кое - не. Но Сейран пое отговорност за отговора си, Феро искаше да се измъкне от своята отговорност за въпроса. Поне си казаха някои неща, дори и на мен да ми изглеждат лековати и детински даже.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 18:14 от Reni 🧿

# 333
Ако Ферит го виждаме като отговорен човек, който е дал дума и е поел ангажимент към Дияр, че и към семейството й, защо Сейран трябва да в е безотговорна и да поеме ръката на мъж с пръстен, сложен там заради друга жена? Женен или не, той е обвързан. Той пръв започна с този въпрос, тя пък не остана по-назад и му отговори. Защото в този момент и двамата се бяха отдали на зова на сърцето. Никой от тях не мислеше кое е редно и кое - не. Но Сейран пое отговорност за отговора си, Феро искаше да се измъкне от своята отговорност за въпроса. Поне си казаха някои неща, дори и на мен да ми изглеждат лековати и детински даже.

Рени,Ферит не каза-ще напусна Диар,ще бъдеш ли с мен?
Той я попита-Ако?
И това беше,защото Сейран започна да мънка,че той дали,нали,обаче щял да се жени и ситуацията била такава и такава...
Аз почувствах,че тя буквално го предизвика в тази сцена
На него му се искаше да чуе нейния отговор,да се увери,че тя наистина не го иска.За последно да потвърди съмненията си,че тя наистина го е напуснала.
Изненада го отговорът и.Не беше готов за него.Не беше мислил даже,че ще получи положителен отговор
След две години и след женитбата и,въобще не беше подготвен за това

# 334
# 335
Акиф дали няма да го хване на летището? 😃

# 336
Сикорски, с тези лекоатлети изби рибата JoyJoyJoy

Фи, чета те с голям интерес Kissing Heart Само за Сейран не съм съгласна, че е ударила дъното в тази серия. За мен Сейран мина през себе си за любовта си. До последната минута на серията се бори, не спечели и сега се оттегля. Няма никаква връзка с това да е втора жена, трета любовница и прочее. Феро не й даде причина да остане. "Никъде няма да ходиш" нищо не значи за Сейран. С тези думи може да залъже кака си. Тя не се и залъгва кака, истината я пердаши в очите, ама... Нейсе.
Еве, ако някой друг каже лоша дума за Сейран, знаеш, че веднага ще скръцна със зъби, но аз мога. Simple Smile Аз съм като любящите майки, които много мъмрят отрочето, но се превръщат в зверове, ако друг обиди детенце. Не ми харесаха няколко неща, които направиха със Сейран в този епизод:
1. "Кешки (това е дума, която се използва много в моя край) да ме беше оставил да умра" (неточен цитат, но беше в този дух) ми дойде в повече отвсякъде. Това беше дъното! Сейран винаги е избирала друг пред себе си. Дали ще е Суна, дали ще е Ферит или Есме (тя и Кязъм би избрала пред себе си), винаги има някой, който и е приоритет. Любовта й към всички е толкова чиста и безкористна, че не оставя място за обич към самата нея. В този епизод тя избра и смъртта пред себе си. Това не го очаквах и не ми хареса, никак не ми хареса. Животът ми е прекалено ценно и красиво нещо, за да се откажеш с лекота от него заради мъж, и то заради мъж като Ферит.
2. Не ми хареса ситуацията, в която я поставиха в хана. Дияр имаше абсолютно превъзходство над нея. Тя е смаза и накрая даже и се надсмя, взимайки телефона на Ферит, че той нали има навик да го забравя навсякъде. После се опитаха да се реваншират на Сейран с втората битка, която се разигра в имението, където тя излезе победител, но втората битка не отменя първата. Победата не е сладка, след една огромна загуба.
3. Дори Есме (жена, която до сега ни е представяна като доста посредствена личност) прозря, че Ферит няма да избере Сейран, сал една Сейран се бореше с вятърни мелници отново и отново. Колкото и да обичам Дон Кихот (това дори е един от най- любимите ми образи от световната литература), той е дълбоко трагичен и печален образ и не искам да виждам Сейран в такава роля. Ферит се отричаше от нея сцена след сцена, но тя не вдяваше. Ми не е такъв идиот, де! Не беше нужно да и се причинява всичко това. Борбата й беше обречена още нощта в градината, когато Ферит й каза да забрави въпросите му. Онази знакова сцена от еп. 81 трябваше да бъде изтрита заради комфорта на Ферит. Той много бързо и лесно се отърси, а тя се вкопчи като удавник. Три пъти Феро й каза "Обичам Дияр и ще се оженя за нея", а тя оставаше глуха и неразбрала.
4. Поставянето на Сейран на масата наред със сватовете също ми беше излишно. Поканата дойде от Дияр и означаваше само едно: не ме е страх от теб! Ферит е до мен, а ти каквито и опити да правиш да го саботираш, нямаш шанс.
5. Отвеждането й, против волята й, от имението. Ако Есме не се беше мобилизирала за първи път в живота си, Сейран като каква щеше да продължава да стои в имението? Сейран се държеше като мечок в дълбок зимен сън, граничещ с летаргия. Събуждането й дойде на финала, а това беше прекалено късно за моя вкус. Да сме благодарни, че поне се събуди!
Мога да изброя и 5 неща, които харесах, ама сега целта е да ти покажа какво не беше наред. Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 19:24 от Fi79

# 337
Ако Ферит го виждаме като отговорен човек, който е дал дума и е поел ангажимент към Дияр, че и към семейството й, защо Сейран трябва да в е безотговорна и да поеме ръката на мъж с пръстен, сложен там заради друга жена? Женен или не, той е обвързан. Той пръв започна с този въпрос, тя пък не остана по-назад и му отговори. Защото в този момент и двамата се бяха отдали на зова на сърцето. Никой от тях не мислеше кое е редно и кое - не. Но Сейран пое отговорност за отговора си, Феро искаше да се измъкне от своята отговорност за въпроса. Поне си казаха някои неща, дори и на мен да ми изглеждат лековати и детински даже.

Рени,Ферит не каза-ще напусна Диар,ще бъдеш ли с мен?
Той я попита-Ако?
И това беше,защото Сейран започна да мънка,че той дали,нали,обаче щял да се жени и ситуацията била такава и такава...
Аз почувствах,че тя буквално го предизвика в тази сцена
На него му се искаше да чуе нейния отговор,да се увери,че тя наистина не го иска.За последно да потвърди съмненията си,че тя наистина го е напуснала.
Изненада го отговорът и.Не беше готов за него.Не беше мислил даже,че ще получи положителен отговор
След две години и след женитбата и,въобще не беше подготвен за това

Да, въпросът изглеждаше хипотетичен, но не и риторичен, защото все пак Сейран преди това вече беше признала на Ферит, че след него не може да докосне друг и не знае дали някога с някой друг въобще ще се получи. В този дух беше.

# 338
  • София
Лина (девойката от Х, която се е снимала с Мерт) е писала, че като се прибере ще разкаже за срещата си с него. Бил е много изморен. Вероятно е бил по работа, щом е само с Мирай.

# 339
Лина (девойката от Х, която се е снимала с Мерт) е писала, че като се прибере ще разкаже за срещата си с него. Бил е много изморен. Вероятно е бил по работа, щом е само с Мирай.

Не знам, обаче тези хора в туитър имат психични проблеми, пишат че Мерт има връзка с Мирай, защото били само те заедно, ако може който от вас има туитър да ги докладва, това не може да продължава да обиждат това прекрасно момче и да го клеветят дори изморен се е снимал с фен.

Това е един от психичноболните профили

# 340
  • София
Най-доброто, което може да се направи с тези профили е да не се четат. И аз понякога докладвам и блокирам, но рядко чета #afram, съответно не ги и виждам, защото те там пишат нарочно.

# 341
Най-доброто, което може да се направи с тези профили е да не се четат. И аз понякога докладвам и блокирам, но рядко чета #afram, съответно не ги и виждам, защото те там пишат нарочно.

Да така е, аз също ги докладвам но явно не стига един профил

# 342
  • София
Трябва да има кампания срещу профил за да се вземат мерки. Но този същия човек си прави друг профил, та е все тая.
Иначе и Мирай си има гадже, но това също явно няма значение за психотата.

# 343
Ей тоя Мерт! Много харесвам стила му на обличане и изобщо, млад, модерен мъж, с европейско излъчване. Даже май по-скоро американско излъчва. И музиката, която слуша, също е част от стила му.
Чудя се дали щеше да е толкова харизматичен, ако носеше тесни скини дънки 😄

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 19:38 от Ninka555

# 344
Трябва да има кампания срещу профил за да се вземат мерки. Но този същия човек си прави друг профил, та е все тая.
Иначе и Мирай си има гадже, но това също явно няма значение за психотата.

Както онзи адвокат на Афра взе мерки за нея, когато я обиждаха лятото и веднага си изтриха профилите, трябва и на Мерт да направят нещо иначе тези профили ще продължават да седят

Общи условия

Активация на акаунт