Нашите мании и странности

• 22 087
  • 401
  •   1
Отговори
# 300

...
Когато се изкъпя, първо си слагам гърпа на косата, а чак след това халат.
...
Ако се случи, така че да пия алкохол, до мен задължително трябва да има чаша със сок или безалкохолно и след всяка глътка алкохол отпивам от другата чаша  Mr. Green
...

Ако се сетя за още нещо, ще пиша  Crazy

Тези неща важат и за мен, плюс, че аз и с кафето задължително трябвада имам и чаша вода или в краен случай някакъв сок и отпивам от нея след всяка глътка кафе. Имам и друг навик, свързан с кафето, откойто почти съм се оттървала вече, но все още се случва да ме гледат странно заради него -  лъжичката от кафето си я оставям в чашата и си я придържам като отпивам да не ми пречи - това го правя и в работата, където сигурно съм страшна картинка с малката снежнобяла чашка и с чинийката до мен. Навик ми е от последната ми квартира като студентка (близо 4 години живях там) - като излезехме с кафетата да пушим на терасата, няма къде да си оставя лъжичката и съответно си я държа в чашата, понеже ме мързи да вляза вътре само за това.
Ако подреждам нещо, супер много се дразня, ако не може дастане напълно симетрично - жив Монк съм в това отношение
Със сигурност има и още, като се сетя, ще дописвам

# 301
:
След хранене обичам да пуша

...
...

с кафето задължително трябвада имам и чаша вода или в краен случай някакъв сок и отпивам от нея след всяка глътка кафе.

И аз съм така!А в Гърция ,като си поръчаш кафе,с него задължително ти носят вода.Знаем,че кафето обезводнява.

# 302
  • София
Много забавна тема! Не съм предполагала, че има толкова маниачки ooooh! Аз обичам като ми подарят подарък /особено книга/, първо да го помирисвам. Ако не ми харесва миризмата - не става Naughty Като си помисля, като по-малка бях по-голяма маниачка. Имах си собствени прибори за хранене, на почивка винагиси носех мое бельо - възглавничка, чаршафи...абе, с две думи - бях страшно гнуслива. Сега май ми е минало.

# 303
...Много се дразня, когато готвя да има някой в кухнята, направооо изперквам...
                   Не пипвам никаква домакинска работа, ако има някой в кухнята или там, където ще правя нещо. Мога да пия кафе цял ден, но докато не се ометат всички поне в друга стая - убий ме, не мога. Само кучето търпя - даже не мога без него  ooooh!.
                   Ако трябва да готвя някъде, а в кухнята няма телевизор - всичко което мога да свърша в стаята където е телевизора го върша там - белене, рязане, всичко. Абе не мога да готвя без телевизор и това си е.

# 304
Ехааа, не съм само аз лудото Ленче Crazy
Сутрин докато не си измия зъбите, аз не комуникирам. Мразя разхвърляно и неизмити чинии. Веднъж с любимия готвихме към 12ч.вечерта и като се нахранихме, той ме дърпа към спалнята, а аз се опъвам като магаре на мост - ами не можех да оставя чиниите да засъхнат в мивката... Душа всичко - най-вече хавлии. Ако ми замирише на гадно - отказвам да се бърша с тази хавлия. Гнус ме е от обществени тоалетни и всичко вътре пипам с кърпичка. Ако някой кихне на улицата до мен, си задържам дъха, за да не вдишам кихнатото. Май е само това Embarassed

# 305
Душа всичко - най-вече хавлии. Ако ми замирише на гадно - отказвам да се бърша с тази хавлия. Гнус ме е от обществени тоалетни и всичко вътре пипам с кърпичка.
Това се отнася и за мен особено за обществените тоалетни.
Не знам дали е мания или странност, но  съм като побъркана на тема обувки Rolling Eyes

# 306
С моите странности... колежките от едно известно време ми викат Монки ooooh!  Joy

# 307
Да добавя към предните си мании нова, свързана с караните в момента шофьорски курсове. CrazyОт как съм започнала ходя само с едни и същи маратонки, втълпила съм си-с други няма да усещам педалите и .../тука  ще ми се смеете/ слагам само един и същ околоочен крем-медицински за чувствителни очи-сакън да не ми се насълзят очите по време на каране и да не виждам ясно.

# 308

...
...
Ако се случи, така че да пия алкохол, до мен задължително трябва да има чаша със сок или безалкохолно и след всяка глътка алкохол отпивам от другата чаша  Mr. Green
...

Тези неща важат и за мен, плюс, че аз и с кафето задължително трябвада имам и чаша вода или в краен случай някакъв сок и отпивам от нея след всяка глътка кафе. Имам и друг навик, свързан с кафето, откойто почти съм се оттървала вече, но все още се случва да ме гледат странно заради него -  лъжичката от кафето си я оставям в чашата и си я придържам като отпивам да не ми пречи - това го правя и в работата, където сигурно съм страшна картинка с малката снежнобяла чашка и с чинийката до мен. Навик ми е от последната ми квартира като студентка (близо 4 години живях там) - като излезехме с кафетата да пушим на терасата, няма къде да си оставя лъжичката и съответно си я държа в чашата, понеже ме мързи да вляза вътре само за това.
Ако подреждам нещо, супер много се дразня, ако не може дастане напълно симетрично - жив Монк съм в това отношение
Със сигурност има и още, като се сетя, ще дописвам
и аз го правя това с лъжичката от кафето  с малката разлика ,че го пия без захар-просто оби4ам да си имам лъжичка в чашата Simple Smile и като пия я дърва с пръст Simple Smile

# 309
Хаха и аз така... пия го с дясната ръка като с пказалеца я придържам Simple Smile

# 310
Моите са толкова много. Обожавам всичко да си е на мястото,вманиачена съм на тема дрехи.Имам толкова много и като видя нещо изгодно и красиво не мога да не го купя.Така съм и с лаковете и те са ми мания. Имам от всички цветове,а като отида в магазина все ми се струва,че нещо липсва и си купувам отново и отново...

# 311
  • СОФИЯ

Когато си мия зъбите, преди да сложа паста, винаги измивам четката с вода
Страшно обичам да мириша гумичка за търкане на молив.Има някои, които не миришат и ако моята е такава се нервя  Close
Мразя, когато тоалетната чиния е мокра гррр
Някой по-нагоре беше писал, че когато минава човек покрай него спира да диша за секунди, за да не вдишва възхуха издишан от човека ... е и аз съм така  Laughing
Когато ям дюнер, винаги започвам да беля горния слой на питката и чак след това започвам ям като нормален човек  Crazy
Обувките са ми мания, имам поне 6 чифта зимни ботуши, нз си колко маратонки, пантофки, сандали, чехли ...
Много се дразня, когато готвя да има някой в кухнята, направооо изперквам
По което и да е време на година, спя със дебело одеало!Дори лятото, в най-големите жеги ... може да не съм завита, просто си го увивам по мой си начин, по краката.
Помня, че някой по-нагоре имаше такава мания.. когато ям нещо и в чинията има различни храни, примерно царевица, картофи и някакво месо, да речем, гледам да ям от всичко по равно.За последмната хапка оставям по съвсем малко от всеки вид и й се наслаждавам  Laughing
Мразя да си изсеквам носа првед други хора
Като ходя до тоалетна по голяма нужда, обичам да съм сама в къщи /"много странна мания"/ така мога да стоя колкото си време искам, а иначе ми е някво некомфортно  #Crazy Също така ако съм някъде на екскурзия, почивка или нещо от сорта, мн трудно ходя до тоалетна по голяма нужда и е закон, когато се прибера да мина през тоалетната в къщи  Laughing
Когато съм 1ва смяна в училище никога не си оправям леглото, не мога да си обясня защо.Също така винаги правя нещата по един и същ начин всеки ден-първо ставам, обличам се, ходя до тоалетна, мия се, оправям си косата и излизам.
Имам мания да се снимам.Където и да отида се снимам.Имам към 100-тина папки със мои снимки в компа, във всяка папка има не по-малко от 50 снимки.Разбира се не на всички снимки съм сама.

Малиииии  ooooh! Успокоих се  Grinning

# 312

Когато си мия зъбите, преди да сложа паста, винаги измивам четката с вода
Страшно обичам да мириша гумичка за търкане на молив.Има някои, които не миришат и ако моята е такава се нервя  Close
Мразя, когато тоалетната чиния е мокра гррр
Някой по-нагоре беше писал, че когато минава човек покрай него спира да диша за секунди, за да не вдишва възхуха издишан от човека ... е и аз съм така  Laughing
Когато ям дюнер, винаги започвам да беля горния слой на питката и чак след това започвам ям като нормален човек  Crazy
Обувките са ми мания, имам поне 6 чифта зимни ботуши, нз си колко маратонки, пантофки, сандали, чехли ...
Много се дразня, когато готвя да има някой в кухнята, направооо изперквам
По което и да е време на година, спя със дебело одеало!Дори лятото, в най-големите жеги ... може да не съм завита, просто си го увивам по мой си начин, по краката.
Помня, че някой по-нагоре имаше такава мания.. когато ям нещо и в чинията има различни храни, примерно царевица, картофи и някакво месо, да речем, гледам да ям от всичко по равно.За последмната хапка оставям по съвсем малко от всеки вид и й се наслаждавам  Laughing
Мразя да си изсеквам носа првед други хора
Като ходя до тоалетна по голяма нужда, обичам да съм сама в къщи /"много странна мания"/ така мога да стоя колкото си време искам, а иначе ми е някво некомфортно  #Crazy Също така ако съм някъде на екскурзия, почивка или нещо от сорта, мн трудно ходя до тоалетна по голяма нужда и е закон, когато се прибера да мина през тоалетната в къщи  Laughing
Когато съм 1ва смяна в училище никога не си оправям леглото, не мога да си обясня защо.Също така винаги правя нещата по един и същ начин всеки ден-първо ставам, обличам се, ходя до тоалетна, мия се, оправям си косата и излизам.
Имам мания да се снимам.Където и да отида се снимам.Имам към 100-тина папки със мои снимки в компа, във всяка папка има не по-малко от 50 снимки.Разбира се не на всички снимки съм сама.

Малиииии  ooooh! Успокоих се  Grinning
Mr. Green Laughing Mr. Green

# 313
Никога не купувам нещто (ако е в по голямо количество) четен брой и за други нещта в които играят цифри и имам избор никога четно число няма да избера. Като простирам всяка дреха е защипана с две щипки с един и същи цвят,ако дрехата е цветна щипките трябва да са в същия цвят.Мания към бельо,слънчеви очила и чанти. Никога не заспивам без TV, колкото и да ми се спи.Сутрин винаги излизам с десния крак. Когато давам документи на клиент,ако е жена слагам розов или червен кламер,на мъж син или зелен. Grinning
Банкнотите в портфейла ми винаги са подредени низходящо  и са с лика напред.

Последна редакция: пт, 05 окт 2007, 12:32 от Щастлива Бубичка

# 314

Боже, хора аз сигурно съм по-луда(изключвам Хара Laughing) и от Монк!
Така :
- в банята козметиката е с етикетите напред
- консерви и буркани също
- като пътувам гледам номерата от регистрацията на колите
- нещата ми трябва да са подредени по определен начин
- запалката да ми е успоредна в/у цигарите
- телефона да не се оставя с екрана в/у масата
- не понасям някой да пуши в тоалетната
- не се возя в асансьор
- ако съм по цял ден навън, поне 5 пъти ще си избърша ръцете с мокри кърпи
- като простирам, щипките са по цвят
- в заведение гледам да седна с лице към хората и вратата
- настръхва ми косата от мляскане и тътрене на крака
- косата си я мия без изключения на третия ден
В общи линии това е.  Embarassed
. Laughing

И някъде четох за космите-като видя някъде-го хващам както си е един и го хвърлям.. Sick

Общи условия

Активация на акаунт