Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 3

• 14 247
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Devran и Imre в турския тренд.

Лека нощ от мен💤

# 706
Я да покажа какво представям за четвърти номер...

Дано ви хареса.
На мене ми хареса шапката.
Дано и Ани я хареса.

Цитат
Казват: очите са огледало на душата. Но за мнозина те са като замъглено стъкло: Вътре, в душата, все още тлее жаравата на чувствата и надеждите, но отвън, в действителност, студените ветрове на измяната и предателството бушуват с мощ и сила.

Отвратителната постъпка на Имре. Тя, като жена, се опитва да се наложи, знаейки за Есме. Но ако тук има по-виновен от Имре, това е Девран. Не е ясно дали чувствата му към Имре са взаимни, но момичето не може да седи на два стола 👎🏻

#Deha #Genius #ArasBulutİynemli #Ahseneroğlu #EsDev 

# 707
Привет👋

Аз още вчера в месинджър й казах на Диди, че ми харесва. На мен всякак ми харесва, така че избирайте смело😉

Според Социопол Арас е на 10та позиция в класацията на IMDb.

Хубав ден от мен🍀

# 708
Здравейте, момичета!

Искендер и Хаким ще напуснат ли сериала?

Популярният сериал на Show TV Deha продължава да държи зрителите приковани към екрана с новите си епизоди всяка седмица. Напоследък обаче стана въпрос на голямо любопитство дали двамата важни герои от поредицата, Искендер и Хаким, са се сбогували с поредицата. Искендер и Хаким напуснаха ли сериала? Какво ще се случи в новия епизод на сериала Deha? Ето всички подробности за трейлъра на Deha епизод 12 и съдбата на героите.

Haber Merkezi, 02.12.2024 - 14:26
Популярният сериал на Show TV Deha продължава да държи зрителите приковани пред екрана всяка неделя вечер. Сериалът с участието на Арас Булут Ийнемли е високо оценен със силния си актьорски състав и завладяваща история.

Какво се случи в последния епизод на телевизионния сериал Deha?
В 11-ти епизод на сериала Deha имаше голямо разправа. Девран се изправя срещу Искендер, едно от имената зад убийството на сина му Боран. Искендер, който си затвори очите за убийството на сина си заради парите, беше посрещнат с остра реакция от Девран. В тези драматични моменти силно впечатление на публиката направиха думите на Искендер: „Ти си съвестен, помни, ти не си като мен“. Девран сложи край на разправата и хвърли Искендер в огъня.

Най-големият въпрос на зрителите обаче е дали Искендер наистина е напуснал сериала.
Има голямо вълнение относно новата глава на Deha. Бъдещето на героите на Искендер и Хаким се очаква с нетърпение от публиката.

Смъртната сцена на Искендер дълбоко засегна публиката, но нямаше ясно изявление дали Искендер напусна сериала напълно. Очаква се характерът на Хаким да бъде по-виден в тези епизоди. Тъй като все още няма официално изявление за развитието на сериала, зрителите очакват с голямо вълнение събитията, които ще се разиграят в новия епизод.

Актьорски състав и история на телевизионен сериал Deha
Деха привлича вниманието както с историята, така и с актьорския си състав. С участието на известни имена като Aras Bulut İynemli, Ahsen Eroğlu, Taner Ölmez, Onur Saylak, Taner Rumeli, Çağrı Atakan, Abdurrahman Yunusoğlu, сериалът предлага незабравимо изживяване на публиката.
Докато сюжетът на сериала се занимава с историята на отмъщението между баща и син, дълбоките конфликти на героите и драматичните моменти държат публиката прикована към екрана. Напрежението между Искендер и Девран внася нов дъх в сериала всяка седмица.

Деха Нов епизод Очакване и вълнение
Очакванията на публиката за новия епизод на сериала се увеличават. По-специално, спекулациите за бъдещето на главните герои в сериала създават голям отзвук в социалните медии.
Каква ще е съдбата на героите Искендер и Хаким в новия епизод е най-важният въпрос, който вълнува всеки, който следи сериала.
Сериалът се превърна в незаменима част от неделните вечери всяка седмица със своята завладяваща история и актьорски изпълнения.

Отраженията на Deha в социалните медии
Всеки нов епизод от сериала Deha се превръща в актуална тема в платформите на социалните медии. Зрителите създават теории, че Искендер и Хаким ще напуснат сериала, а тези теории допълнително повишават интереса на публиката. Веднага след като трейлърите на Deha епизод 12 се пуснат, те се разпространяват бързо в социалните мрежи и интересът към сериала се увеличава още повече.

# 709
Привет!
Днес дали ще имаме втори фрагман?
Арас е 6-ти

# 710
Мелис е 9та.

Ахсен за Sephora.

# 711
Девран Каран ЕП.11 - Wink

# 712
✩ Мелис Сезен - фотосесия за списание Cosmopolitan Türkiye 😍

# 713
Здравейте и Честит Никулден и Бон Апети ! 😋🐟🐟Честито и на имениците.  Живи и здрави!

Благодаря за споделеното в темата. 🌺

# 714
Здравейте, момичета!

Макар и късничко - Честит Никулден и от мен!
Желая ви здраве, усмивки и настроение! В къщите ви да царува спокойствие и любов, трапезата да е богата, а семействата ви да са винаги сплотени. 
Честито на имениците!
Цитат
📲 | #ArasBulutİynemli публикува тази снимка с Онур Сайлак като Девран и Софи от еп.11 на #Deha в своята история в Instagram! 

Семейство Каран 😊

# 715
Привет! Heart
Иде фрагман 2 дано не го бавят много.

# 716
Фрагман 12/2.

# 717
Девран:Хвърлих го в огъня. И дадох шанс на съдбата му. Казах му ,че ако е Искендер ще излезне.
Али Хайдар:Ами ако не е?
Джесур:Това момче полудя до степен да направи тези неща.Кой знае какво е направил на твоят Искендер.
Гюлче:Молех се на Аллах да те изправи пред мен.
Айсел:Искендер любими...
Али Хайдар: Ще понесеш ли ако си убил баща си със собствените си ръце?
Искендер:Какво ще последва сега? Щом показа смъртта и се върна на половината път.
Карга:Доведете ми синът на Искендер!
Девран:Смъртта е най-леката цена затова което си направил.
Девран:Вече Девран се завърна Софи.

# 718
Привет! Честит Нилулден! Heart Интересно какъв Искендер се върна от оня свят? Дали ще е същия, или ще е коренно различен? Залагам на второто, ама доста ще трябва да се потруди, щото няма кой да му вярва.

# 719
Здравейте и благодаря трея и за превода🌹

Искендер предполагам си е същия, ама кой го спаси? Той казва на Девран, че го е зарязал работата на половина, значи вероятно самият Девран не го е оставил.
Не знам защо Девран така си навлече гнева на Карга като му изгори парите. Щеше да е в негова да му бъде съюзник.
Нейсе, ще се види в Неделя.

Ново от рекламата на Арас за Водафон.

Ахсен е прекрасна тук.

Цялата реклама за Sephora Türkiye.

Скрит текст:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт