Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 3

• 14 252
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Привет!

# 691
Привеееет , това ми попадна, като ново фото

# 692
Привеееет , това ми попадна, като ново фото

Да ново е Арю го е пуснал с думите :Моя шанс , ангелът ми Ебушум.

# 693

Ebru Güleren- професионален гримьор. Част от екипа на Чукур, Делибал и Ичерде✌️

# 694
# 695
Момичета, заповядайте - епизод 11 с бг. субтитри:

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 16:53 от Emiliya

# 696
Добро утро! Heart

# 697
Привет 👋

# 698
Здравейте, момичета!

Ани, благодаря за гифките.
Да допълня и с текст за тези, които като мен се чудят на какво събитие е присъствал Арас.
Цитат
📽  Engin Aksoy - генерален директор на Vodafone Türkiye
Миналата седмица Арас взе участие в събитие, организирано от Vodafone. Енгин Аксой: „Арас беше с нас първо дистанционно, а след това физически, демонстрирайки отличен пример за разнообразна работа.“  
#ArasBulutIynemli #ИйнемлиАрасБулут #Vodafonetr

Сериалът Deha ще направи ли своя финал? Приключва ли сериалът по Show TV Deha?

Популярният сериал на Show TV, Deha, представя историята на млад математически гений на екраните. Сериалът, в който участват силни имена като Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен, е на дневен ред с последните си претенции, които оставят публиката в напрежение. И така, Деха ще стигне ли до финала?
Ето информацията и последната ситуация от Show TV...

Ulaş Odabaş  03.12.2024 г. - 22:45 ч
Телевизионният сериал Deha успява да държи зрителите си приковани пред екрана всяка неделя със силния си актьорски състав и забележителната си история. Любопитните въпроси дали сериалът Deha с участието на Aras Bulut İynemli, Melis Sezen, Taner Ölmez и Uğur Polat ще има своя финал или не, намира отговор.

Напоследък сериалите, които не можаха да постигнат очаквания успех в рейтингите, един по един стигнаха до финалите си, което доведе до дискусии дали Деха също ще се присъедини към този керван.

Ще стигне ли Деха до финала?
Предупрежденията от RTÜK и дискусиите за рейтинга на сериала Deha, излъчван по Show TV, продължават да са на дневен ред. Засега обаче няма официално изявление, че сериалът ще приключи. Според изявление, направено от Show TV, може да се планират корекции в сценария на сериала Deha. Тези разпоредби могат да излязат на преден план, за да се гарантира, че сериалът ще достигне до по-широка аудитория по отношение на съдържанието.

Предупреждение RTÜK и ефектите му върху поредицата
RTÜK предупреди телевизионния сериал Deha поради някои елементи на насилие и нарушения на национални и морални ценности. След това предупреждение се посочва, че могат да бъдат направени някои промени в сценария на сериала и че тези промени имат за цел да имат положително въздействие върху публиката.
Посочва се, че Деха няма да вземе окончателно решение, но сценарият и договореностите за съдържанието са на дневен ред.

Колко епизода ще продължи Deha?
Сериалът Deha, от който досега са публикувани 11 епизода, се планира да остане на екраните общо над 100 епизода. Този период обаче може да варира в зависимост от интереса на публиката и резултатите от рейтинга.

Относно телевизионния сериал Deha: Актьорски състав и сюжет
Deha е оценен от публиката със своята забележителна история, фокусирана върху живота на математически гений. Главните актьори в сериала и героите, които изобразяват са както следва:

Арас Булут Ийнемли – Девран
Мелис Сезен – Имре
Танер Олмез – Цезур
Uğur Polat – İskender
Онур Сайлак – Софи/Али Хайдар
Ахсен Ероглу – Есме

Историята навлиза дълбоко в личните борби на героите и техните взаимоотношения помежду си. Изпълнението на Aras Bulut İynemli се откроява като една от най-обсъжданите точки в поредицата.

# 699
Девран:Казах да не го правиш! Казах ти да стоиш далеч!
Ферман:Откъде да зная аз?
Имре:Какво му направи Девран?
Девран:Според мен не питай. По добре ще е ако не научиш.
Джесур:Майко спри! Дори не знаеш къде е , какво ще правиш?
Айсел:Дори да е в дъното на ада ще го издърпам от там и спася. Никога няма да оставя Искендер!
Имре:Има ли по опасно оръжие от влюбената жена?
Девран:От сега нататък всеки ще отговаря пред собствената си съвест.
Ферман:Аз братоубиец ли съм?
Девран:Точно.
Юсуф:Ти какво си вярваш толкова бе? Остави него и мисли за себе си защото точно тук и сега ще дадеш душата си в моите ръце.
Джейлян: Батко!
Имре:За пръв и последен.

https://youtu.be/hXMBFYmc6i0

# 700
Deha

Епизод 12, Трейлър 1

„Отсега нататък всеки ще отговаря пред собствената си съвест! 🔥

Девран: Казах да не го правиш! Казах ти да стоиш далеч!
Ферман: Откъде да зная аз?
Имре: Какво му направи, Девран?
Девран: Според мен не питай. По-добре ще е ако не научиш.

Джесур: Майко, спри! Дори не знаеш къде е, какво ще правиш?
Айсел: Дори да е в дъното на ада ще го издърпам от там и спася. Никога няма да оставя Искендер!
Имре: Има ли по-опасно оръжие от влюбената жена?
Девран: От сега нататък всеки ще отговаря пред собствената си съвест.

Ферман: Аз братоубиец ли съм?
Девран: Точно.
Юсуф: Ти какво си вярваш толкова, бе? Остави него и мисли за себе си, защото точно тук и сега ще дадеш душата си в моите ръце.
Джейлян: Батко!
Имре: За пръв и последен.

Диди, благодаря за превода!
Въйй, тъкмо днес се бях отърсила малко от напрежението, с което изгледах епизод 11 и нов взрив. Още по-напрегнато и драматично ще става.
Всеки се изправя срещу всеки.
Ще има сериозно пострадали. Кой ли ще успее да се задържи на краката си...

# 701
Благодаря🙌

# 702
Цитат
📝Моментът, който предизвика бурни дискусии в социалните мрежи

- Може ли да има по-опасно оръжие от влюбената жена?
 #Deha

# 703
IMDb обяви най-популярните сериали и филми към края на ноември.
Aras Bulut İynemli е единственият човек в топ 20 на най-популярните проекти с 3 различни проекта.
Ето топ 20 проекта:

# 704
Я да покажа какво представям за четвърти номер...

Дано ви хареса.

Общи условия

Активация на акаунт