Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 3

• 14 241
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Много са ми сладки Девран и Есме:
Цитат
Девран: Какво правиш смисъла на живота ми?
Есме: Няма ли днес някой, който да те търси и пита за теб? Или да те целува оттук от там?
Девран: Няма!
епизод 8  

# 16
Нашите герои и прекрасни актьори с пеперудки в ръцете си🦋🦋🦋
Пожелавам им успех и тази година🍀

# 17
Нашите герои и прекрасни актьори с пеперудки в ръцете си🦋🦋🦋
Пожелавам им успех и тази година🍀

Скрит текст:

Звезден актьорски състав, интригуващ и динамичен сценарий, чудесна режисура и дълбоки послания - "Deha" наистина заслужава всички награди.

Скрит текст:

# 18
Две роли, толкова различни, а пресъздадени по невероятен начин от Арас🎖✨️

С моите любими чукурци ви пожелавам лека нощ <--->

# 19
Здравейте, момичета!

"Selamünaleyküm!"

Остава само ден до поредния епизод на "Deha" и любопитството ми нараства, а от продукцията само гъделичкат нетърпението ни.
„Имам нужда от Карга. — Това е последният ми шанс." Това изречение доста ме озадачава и се чудя по какъв начин Карга би помогнал на Девран.
Раздвижването на Софи също ще играе огромна роля в по-нататъшното развитие на действието.
С две думи - отново ще бъде напрегнато и интересно...
А ето ги и новите кадри от 8-ми епизод! 📸

Скрит текст:

# 20

Гюнайдънннн!

# 21

"Deha"
Епизод 8

Резюме
Когато Девран губи Чаалар, той се озовава отново в неизвестност на пътя към убийството на Боран. Но сега той е сигурен в участието на Джесур в това убийство. Осъзнавайки, че вече не трябва да се справя сам, той решава да промени метода си и моли Софи за подкрепа.

Точно когато Искандер се кани да каже на Карга, че повече няма да работи с Девран, неочакваният ход на Девран позволява на Карга да го изостави.

Яман, Ферман, Джейлян започват да се подлагат на изпитание, съблазнени от силата на парите. Есме знае за това и предупреждава Девран.

Девран, който се опитва да стигне навсякъде, се обръща към Карга с неочаквана молба за неговия план.

# 22
Здравейте, момичета🌺

📸📸📸

Аз се чудя, Девран има способностите да изкара пари. Пере по милиони, може да спечели пари, за да живее семейството му добре. Той отиде да спасява Имре с ясното съзнание, че това беше капан, за да загуби всички пари🤨 А може да спечели и да живее семейството му добре, за да не се налага някой да ги подкупва всички, от което той би загубил много повече. Той е гений, защо семейството му трябва да е на ръба на оцеляването? Само си размишлявам....

# 23

Чакаме епизода с десет очи мисля ,че ще имаме обратен завой.

# 24
Настроение и релакс...

# 25
Здравейтеееее Simple Smile

# 26
Цитат
🆕🆕🆕 най-новата снимка 09/11/2024
📷tugbatugan  

Цитат
Пост от режисьора Умут Арал:
Добрите и лошите  

# 27
Стори на Арас с този кадър:

И тази песен:

# 28
# 29
Награда от Беларус за филма "Tezgah", заснет от актьорите от Чукур.
Филмът "Tezgah", режисиран и с участието на Еркан Колчак Кьостендил и Кадир Чермик, се завърна от Беларус с награда.

Филмът „Tezgah“, който събра Дамла Сьонмез, Ръза Коджаоулу, Еркан Колчак Кьостендил и Шинаси Юртсевер, спечели наградата на публиката на 30-ия Международен филмов фестивал в Минск „Listapad“. На фестивала, проведен в Минск, столицата на Беларус, Rıza Kocaoğlu също беше счетен за достоен за специалната награда на журито за успешната си игра в "Tezgah". Кьостендил, Чермик и Коджаоулу присъстваха на церемонията.

Филмът, който беше показан на фестивала и привлече голямо внимание на киноманите, разглежда събитията около писател, актриса и музикант в жанра трилър-комедия. Orçun Orçunsel композира музиката за филма, режисиран от Erkan Kolçak Köstendil и Kadir Çermik.

Браво на чукурци! Много се радвам за тях, за приятелството им и за общия им професионален път🤗

Общи условия

Активация на акаунт