Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 3

• 14 247
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Дадоха Карга, явно неговите хора потушиха пожара. А Искендер го изкараха с найлон, като умрял. Ама той се съживи. Думите му, че бил на половината път до смъртта, но се е върнал. Аз така го разбрах,  ама какво точно е станало ще разберем в неделя.

# 721
Пипи, ами и аз не разбирам какво има предвид Искендер с това "щом показа смъртта и се върна на половината път"? Той ли се е върнал? Девран ли?🤔
Ама си права, че Карга е там, явно е разбрал и е опитал да си спаси парите. И така е спасил Искендер. Който уж мъртъв, ама се съживява🫢🫣😀
Ще видим в неделя, да. Но ще е интересно. Сега започва истинското действие.

"Карга и Хаким... Да видим през какво ще преминат? Скъпи мой братко, @tanerrumeli, удоволствие е да играя брат и брат с теб, радвам се да те познавам, нека имаме много епизоди, сезони и работа, скъпоценният ми брат." 🙏🧿😎👍

# 722
Цитат
Ахсен Ероглу получи наградата "Най-добра актриса" за ролята си във филма "Начало" на Международния филмов фестивал в Асти в Италия!🥳🥳🥳 

Момичета, благодаря ви за фрагмента, превода и коментарите!

# 723
Добро утро!

# 724
Добро утроооо !

фото с дом. любимец на аркадаша и колегата

Честита награда на Ахсен от Италия .  Талантлива е определено .

# 725
Здравейте, момичета!

Цитат
༆Сериал „Deha“
Умут Арал, режисьорът на сериала "Геният" сподели кадър с Имре и Девран 💥

❤‍🔥 #ImDev
#Deha #ArasBulutİynemli #MelisSezen #ArasBulutİynemli 

Цитат
Какво ще се случи в утрешния епизод?
От фрага не разбрах, първо Девран спаси Искендер от огъня, но после пак го "уби"?!

Чакаме утре🤭🔥 епизода обещава да е пламенен🔥   

Цитат
#Moments_Deha

- Братко, отговарям на въпроса ти. С цената на смъртта - да! Защото се опитвам да направя всичко, за да разкрия убиеца на брат ми.
Настоявам днешната атака срещу мен да бъде включена в случая на брат ми, г-н Комисар. Нека започнат разследване, защото в къщата, където беше убит Бора, днес имаше нападение срещу мен. Ще напиша жалба до главния комисар

епизод 11 

Прекрасен ден с много усмивки и положителни емоции ви пожелавам!

# 726
Привет👋

Снимки от епизод 12- Част 1 📸📸📸

Девран- преди и сега.

Забелязах начина, по който ме гледаше.

"Вторият трейлър от дългоочаквания 12-ти епизод от сериала "Deha" на Show TV, продуциран от Ay Yapım, беше пуснат на публиката.

В публикувания трейлър Искендер, който беше оставен да умре от Девран, се смяташе за мъртъв, но фактът, че тялото му показа признаци на живот, докато беше на път да бъде извадено, оставя своя отпечатък върху трейлъра.

Девран, който отново беше изправен пред Искендер след случилото се, каза: „Смъртта е най-леката цена, която можете да платите за това, което сте направили!“. Думите му привличат вниманието.

Заплахите на побеснелият от гняв Карга сигнализират, че напрежението и темпото на сериала бързо ще нарастват."  

И от мен с пожелания за приятна, почивна Събота.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 13:08 от YoanaIv.

# 727
Много ми хареса този коментар за Арас: - Той не играе.. той убива ❤️‍🔥.
Напълно съм съгласна.
Актьорските умения на Арас са безгранични. Вулкан от емоции, страст и хъс.
Гори в ролите си, но изгаря и нас, гледайки проектите му. Поднася ни незабравими, истински, неподправени и запомнящи се герои.
Адмирации за таланта и труда му.

༆Сериал „Deha“

Епизод 12

📌Резюме

▫Когато Девран оставя Искендер сред горящите банкноти, той вече е започнал да прилага предварително разработен план. Искендер спасява живота си от огъня, но този път трябва да се спаси от Карга. Докато прави план за бягство с очакваното решение, този път пред лицето му се затварят неочаквани врати.

▫Джесур достига точка, в която не може да скрие истината за семейството си. Тази ситуация позволява на Девран индиректно да даде урок на Искендер и този път Искендер е подложен на изпитание от Джесур.

Скрит текст:

# 728
# 729
# 730

Aras Bulut İynemli с Engin Öztürk, треньор Erkan и треньор Burak в Bujin Fight Club!"
📸: brkbujin

От режисьжра Умут Арал.

От Толга Яшар

# 731
# 732
Арас с фенка:

# 733
Джесур стига до момент, в който не може да избяга от истината за семейството си. Тази ситуация позволява на Девран индиректно да даде урок на Искендер и този път Искендер е подложен на изпитание от Джесур.

Дали пък няма да видим най-накрая двамата братя са заиграят заедно? Макар че не виждам логика Джесур да го прави, предвид досегашното му поведение. Ама кой знае...Явно все пак ще заиграе против баща си по един или друг начин.

# 734

Общи условия

Активация на акаунт