Къде в Пловдив??? - 107

• 27 587
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Къде в Смирненски правят зъбни снимки?

# 361
  • Пловдив

# 362
  • Пловдив
Орехи с черупки ще има в Кауфланд от утре - 11.99лв.

# 363
  • Пловдив

Мисля,  че дават снимката само на файл, а не на плака. Дано помня правилно, но ако това е проблем за вас, първо питайте по телефона.

# 364
Добро утро!☕
Някой да знае месарски магазин, от който мога да си купя охладена кокошка или пуйка?
Без Метро.

# 365
Мога да Ви пиша от къде взимам прясна, току що заклана. Smiling Imp

# 366
Да, моля, пишете ми!

# 367
  • Пловдив
Пишете в темата, може и на някой друг да е полезно.

# 368
Къде в Пловдив мелят кайма на място? Интересува ме добър месарски магазин, където месото е прясно и можем да си го изберем и дс ни го смелят?
Направо ми омръзна от магазинските кайми каъо трябва да сготвя нещо - пълни в жили и кой знае какво още ..

# 369
  • Пловдив
В Лекси на Марица мелят месо - имаше обаче минимум количество, което да се вземе (не помня колко).
Хубава кайма има и в магазин Иво на ул.Победа, но не знам дали мелят по желание, не съм питала.

# 370
  • Пловдив
И в билла мелят, преди мелеха и в Попов.

# 371
Моят опит е, че в повечето супермаркети на витрината месото често е застояло, та затова търсех някой хубав утвърден магазин.

# 372
  • Пловдив
И от мен едно "за" каймата и изобщо месото в магазин Иво. Транжорната е в магазина и се вижда през прозореца как работят в нея. На спирката срещу Пещерска гроздова.

# 373
И от мен +1 за магазин Иво. Също и в Лекси на Марица каймата е хубава, предлагат и мелене, но наистина имаше някакво минимално количество

# 374
Пишете в темата, може и на някой друг да е полезно.

Добре, аз съм смела и безотговорна Grinning
Ако не се притеснявате да си разфасовате пуйка: 088 754 0860, Митко мисля че беше.
В Коматево се гледат животните.
https://maps.app.goo.gl/4MBpQke8TKBqmvsG8
Обаждам се, казвам колко пуйки искам и кога, почистени и опаковани ги дава. Последно взех две птици по десет килограма.
По пътеката съм виждала царевички, семчици, животните се хранят с фураж Grinning

Общи условия

Активация на акаунт