Къде в Пловдив??? - 107

• 27 579
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
В подлеза на Шести септември и Цар Борис III има магазин за бельо и пижами. Понякога има големи номера.
Аз много харесвам магазина на Ареал в Асеновград, голямо разнообразие и номера. Разбрах, че не е вариант, но все пак да го спомена.

# 346
На Ареал последните години влошиха качеството на трикото. За това. След първото пране, макар и на ниски градуси се свиват прекалено много. Дължината на панталоните ми става до средата на прасеца, на ръкавите същата работа. бях забравила за магазина в подлеза на Чифте баня. Благодаря за идеята.

# 347
Освен подлеза на Чифте баня има и едно магазинче в подлеза на площад Съединение. Предната седмица купих на детето много хубава, турска и имаше дамски, но не обърнах внимание какви номера предлагат.

# 348
Къде мога да си купя бански в реален магазин-ще ходя на СПА

# 349
  • Пловдив
Декатлон

# 350
  • Пловдив
Магазинът на Za za срещу Полиграфия, Южен полъх.

# 351
  • Пловдив
Къде има избор на халати за баня?

# 352
Къде има избор на халати за баня?
Голям избор имаше в магазина на Мария Луиза през ноември. Над 20 вида бяха. Скоро не съм ходила и не зная сега преди празниците какво има налично.
В петък видях, че има отворен магазин на Инглиш хоум в мола в Тракия.

# 353
  • до най-прекрасния мъж
Къде може да се види Дядо Коледа на 24 и 25.12?

# 354
  • Майничка
Аз да попитам, за магазин за пижами. Търся зимна, дамска, голям номер, само да не бъдат произодство на Ариал, Асеновград. В Гранда на първия етаж не можаха да ми предложат нищо по голямо от XL. ..

Кло, това в магазина с халатите и пижамите с/у Виваком или в онзи до ескалатора за надолу?
В първия обикновено има големи номера,  преди 3 седмици си купих 3ХЛ. Ако няма в момента, собственичката (една възрастна дама) казва кога ще зарежда.

# 355
Същия, срещу Виваком, с халатите. Каза, че са обрани големите номера и не планира зареждане.

# 356
  • Пловдив
"Инглиш хоум" вече работи на третия етаж в "Плаза".

# 357
  • Пловдив
Знаете ли от къде да си купя хубави орехи? 😀

# 358
Ако търсиш с черупки предполагам пазара на младежка/гребната и/или търговиите на първенец.
Иначе без черупки в лидл са хубави и на търговиите също

# 359
Знаете ли от къде да си купя хубави орехи? 😀
Преди малко купих от магазина на Бахарика на Събота пазар, хубави са.

Общи условия

Активация на акаунт