Къде в Пловдив??? - 107

• 27 500
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Масова практика е да си казват "тарифа" за да не те скъсат на кормуване. И това се казва на онези, които може да карат. Едно момче навремето така няколко пъти го скъсаха, ако си беше дало "тарифата", щеше да спести една сума пари и време.
Няма значение какви мерки се взимат, схема винаги ще има.

Много точно казано, мързеше ме да го напиша. Късат съвестните, останалите си плащат....Аз също бих платила. Градът е пълен с идиоти взели книжка в градове с по един светофар. Всеки карал курс по кормуване в Пловдив, ще е по-добре от тях.

# 586
  • Пловдив
Коментираше се магазина на Иво, от тук научих за него. Два пъти вече пазарим там. Да похваля и чесновия сос, който предлагат /вкъщи сме много капризни по отношение на него 🤣 и си го правим ние/, разкошен е.

# 587
Ишпеков е  много спокоен, ще Ви научи да карате и  не работи като  останалите в Автостарт
Скрит текст:
( написаното по-горе е практика на Дафин Ураджиев със сигурност- писала съм преди, че след сума дадени пари, понеже не си платихме и за изпита, синът ми беше късан няколко пъти..., отидохме при друг инструктор и там взе книжката от раз) .

# 588
Ами, не, не трябва да се съгласява човек да им дава пари! А трябва да се търсят институции и да се намери начин тази практика да се спре. Не трябва да се кляка, защото не взимат пари само от хора, които могат да карат, а и от такива, които са гола вода!
После, защо имало хора по пътищата, които не знаят какво правят, ами точно от такова даване на пари под масата.

# 589
  • Пловдив
Коментираше се магазина на Иво, от тук научих за него. Два пъти вече пазарим там. Да похваля и чесновия сос, който предлагат /вкъщи сме много капризни по отношение на него 🤣 и си го правим ние/, разкошен е.

Къде е този техен чеснов сос? Аз живея отсреща, пазарувам най-вече от там и аз съм от тези, които го рекламираха. Но за първи път чувам за чеснов сос Sunglasses

# 590
  • Пловдив
Я пак кажете кво и що е тоя магазин? Simple Smile
Явно е далеч от Тракия, щом ме съм го запомнила...

# 591
Ами, не, не трябва да се съгласява човек да им дава пари! А трябва да се търсят институции и да се намери начин тази практика да се спре. Не трябва да се кляка, защото не взимат пари само от хора, които могат да карат, а и от такива, които са гола вода!
После, защо имало хора по пътищата, които не знаят какво правят, ами точно от такова даване на пари под масата.
Абсолютно подкрепям написанато. По пътищата е пълно с идиоти, които името си не могат да напишат, а имат СУМПС.

# 592
  • Пловдив
И на мен ми е любопитен чесновия сос. Живея до магазина и никога не съм обръщала внимание, че предлагат сосове.

Мистик, магазинът е преди гара Филипово, зад спирката на 12-ката (след кръстовището на Джоаната ). Те си разфасоват месото и е прясно и вкусно.

# 593
  • Пловдив
Сосът е "насипен", намира се във витрината със салатите /преди маслините/.

# 594
Благодаря на отзовалите се, записах си координатите!
Dundi73, само ако можеш и ти да споделиш име на сервиза / телефон / местоположение или поне едно от трите ще съм благодарна!

# 595
Синът ми кара при Гавазов В1 и В  нямам забележки. Взе В1, шофира 1г малка кола, яви се на изпит за В на 18тия си РД. Не е споделял да е имало проблеми, оправяше се сам.

# 596
Моя приятелка кара при Гавазиви с уредена препоръка. Гавазов трябваше да и е инструктор, но като започна кормуването я прехвърлиха при друг негов доверен инструктор. Преди изпита и искаха пари, тя им ги даде. Бяха и обещали много лесен и  елементарен маршрут. Сама си каза след изпита, че хората с нея много са ги мъчили, а нея не и при нея е приключило много бързо.Тя беше една от последните, които взе книжка и след това фирмата я затвориха за някакви проверки и 3-4 месеца може и повече не работеше. Забравих точно за какво ги разследваха това преди 5-6 години.
Моята приятелка беше доволна от инструктора, но не я научиха да кара. Приятеля и' я доубочаваше и сега кара само на кратки и безобидни разстояния. Сама в Пловдив не кара и при техните сама не ходи с колата.

След 2 години нейният приятел също отиде при тях за допълнителна категория и той плаща за изчит.

Тия деца от кога имат право да шофират коли без навършени 18 години ?

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 03:18 от Morkovelka99

# 597

Тия деца от кога имат право да шофират коли без навършени 18 години ?
Категория B1 – Малка кола (четириколесни моторни средства), с обем на двигателя над 50 кубика, скорост над 45 километра и с маса не по-голяма от 550 килограма. Необходими документи и изисквания: При започване на обучението кандидатът трябва да е на възраст не по-малко от 16 години и 9 месеца.
От 17 годишни могат да управляват "четириколесен мотор"

# 598
  • Пловдив
Момичета, къде да се направи скенер с качествен рентгенолог? На мъжа ми са препоръчали лаборатория Русев при Окръжна болница.

# 599
  • Пловдив
Не знаех, че е толкова зле положението със шофьорските курсове в Пловдив… после ела шофирай събота и неделя в града, всеки път бера страх като трябва да излезем до Лекси на пазар, все се намира някой желаещ да ни отнесе и отнеме предимство.. последния път в кръговото на България се наложи да набием спирачки…
Извинявам се за отклонението.

Общи условия

Активация на акаунт