Къде в Пловдив??? - 107

• 27 510
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
На кой телефон мога да се обадя на EVN при проблем с предпазния прекъсвач в мазето? Телефоните им с нормална тарифа ли са?🤔

# 571
  • Пловдив
На кой телефон мога да се обадя на EVN при проблем с предпазния прекъсвач в мазето? Телефоните им с нормална тарифа ли са?🤔

денонощни телефони 0700 1 7777 за обща консултация и 0700 1 0007 за аварии, висококвалифицирани и обучени специалисти

# 572
  • Пловдив
Здравейте момичета Simple Smile
Имам един по-различен въпрос.. Бихте ли препоръчали автошкола за нови (отдавна минали 20-те си) шофьори.? .....
Препоръчвам с 2 ръце - https://hampartsumyan.com/. Не знам къде в Кършияка ти е удобно, но часовете започват от паркинга на стадиона на Гребната. Човекът е супер спокоен и коректен.

# 573
  • Пловдив
На EVN им пиша писмо дирекно чрез формата на сайта им. До 24 часа отговарят на имейл и много скоро след това ми се обаждат по телефона, за да уговорим посещение. Бързо се отзовават. По  телефона, след половин час висене ми казват или да им пиша на сайта или да отида в офис.

# 574
0700 се таксува много здраво, а друг телефон за електроразпределение няма. На Топлофикация има 032 номер.

За автошкола сме доволни от Бонев. Инструктор от старата школа, дъщеря ми взе при него книжка преди повече от три години.
https://www.facebook.com/share/18kZW5vABB/

# 575
Ами, значи ще очаквам "честитката" в следващата си телефонна сметка.🙄 Свързах се иначе помтелефона след няколко минути реклами на услугите им, даже и дойдоха страшно бързо.
За съжаление, оказа се, че проблемът е в таблото с бушоните горе в апартамента и те с това не се занимавали. Та препоръки за електротехник (по възможност на бюджетни цени, макар че идея си нямам какви са им тарифите)?

# 576
Аз карах шофьорските курсове преди 3 години в Автостарт - В, намира се в кв. Съдийски.
Бях на 36 г. Инструктор ми беше Петко Дончев. Мога да кажа, че за мен е изключителен и като човек, и като професионалист.
Толкова бях изплашена, стресирана и притеснена, толкова глупости правих, а този човек как веднъж не повиши тон, не се изнерви, не се напрегна дори. А аз веднага щях да се откажа при нещо такова. Взех и листовките, и кормуването от раз.
Уникален е.
Мога да Ви дам негов телефон, ако желаете ми пишете.

# 577
А в Автостарт-В, плати ли си, че да си вземеш изпита пред Даи?
Едно време много събираха пари и се продаваха книжки там, че даже и курсистите преди изпита си знаеха маршрута, по който ще ги прекарат. Минаваха по него непосредствено преди изпита по него.
Сигурно не е спряла още тая практика.
При Гавазов също се продават книжки.

# 578
  • Пловдив
За ремонт на Мерцедеси на околовръстното Янев сервиз. Собственикът доколкото знам е бивш кадър на Силвър стар и след това се отделя, основно с марката работи.

# 579
Едно време много събираха пари и се продаваха книжки там, че даже и курсистите преди изпита си знаеха маршрута, по който ще ги прекарат. Минаваха по него непосредствено преди изпита по него.
Сигурно не е спряла още тая практика.
При Гавазов също се продават книжки.
Това явно е практика, знам и за други автошколи.

# 580
За написаните е на 100 % сигурна информацията, за други и аз съм чувала слухове за същата практика.
Те затова автошколите са на два лагера и едните са против новите правила, които гласят, а другите ги подкрепят.
Те със сигурност и тогава ще си намерят начин пак да взимат пари за изпити.

# 581
  • Пловдив
Това възможно ли е вече? Нали се тегли маршрут, записва се? Сиинът ми взе изпит октомври 2023 и не съм чула такива неща?

# 582
  • Пловдив
Масова практика е да си казват "тарифа" за да не те скъсат на кормуване. И това се казва на онези, които може да карат. Едно момче навремето така няколко пъти го скъсаха, ако си беше дало "тарифата", щеше да спести една сума пари и време.
Няма значение какви мерки се взимат, схема винаги ще има.

# 583

Не. Дори не са ми предлагали подобно нещо.

# 584
  • Пловдив
Дъщеря ми си взе книжката с курс при Барбанаков. Не е плащала за изпита, но и не я научиха да кара добре. Даже смени инструктура, че първият беше много груб и откровено циничен, а тя не търпи такова поведение.
Моя позната е много доволна от Р. Ишпеков.

Общи условия

Активация на акаунт