Къде в Пловдив??? - 107

• 27 513
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Не е на България, а на 6-ти Септември, след колелото на Бриколаж, в посока Тракия, там преди имаше някакви складове. Магазинът доста време стоя празен след построяването. Сега има табели, вътре свети, но стилажите са празни. Същите неща продават и в Нак маркет. Но този е по - голям. Ако целия ще е техен, че входовете са няколко.

# 556
Оф да бе, точно там. Обърках булевардите, сори.
Всеки ден минавам от там към работа и обратно... И все се чудим с колегите кога и какво ще се случи с този комплекс. Бая време го правиха, после си стоя... Дано ги отворят да спрем да позяпаме някоя вечер 😁

# 557
  • Пловдив
Май не е към Нак маркет, оня на магистралата има др.име...и дано е друг, че в тоя Нак италианските неща са 1/3.

# 558
  • Пловдив
Не съм писала, че е Нак. Защото не е.
Виа Тракия пише, като аутлета по магистралата до Пазарджик.

# 559
Аз много харесвам Нак маркет

# 560
  • Пловдив
nasizzle, мога да препоръчам фризьорката, при която ходя от към 15 години, намире се в Кючука, ако имате интерес на лично мога да ви дам телефонен номер.

# 561
И аз чакам да го отворят.
В магазините с италианска стока обикновено има доста неща без глутен, а аз имам непоносимост и пазаруването в Пловдив е истински ад Confused

# 562
Аз много харесвам Виа Тракия на магистралата. Ще се радвам да отворят магазин в Пловдив. Много по-удобно ще бъде, а асортиментът им е много по-голям от Нак маркет.

# 563
Дали някой може да ме насочи към фото-студио за разпечатване на снимки (става дума само за 10-тина броя) в района на Метро Тракия?

# 564
Препоръчайте ми сервиз/ монтьор за Мерцедес автоматик. Колата е стара, но върши добра работа. Проблемът НЕ е в скоростната кутия, така, че търся човек, който да разбира от софтуери, двигатели и стандартните неща.
Chrissie-d, в Аримага в Тракия имаше работещо фото (като влезнеш веднага от ляво).

# 565
  • Пловдив
Regalia43, ей тук до мен на работата има един сервиз. Винаги е пълно с коли. Ако това е критерий за добър монтьор. Има проглами, прави диагностики, и колите са все мерцедеси, БМВ-та и подобни. Ремонтира и бусове на Еконт. Колегите си ремонтират колите при него в последно време.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 09:14 от dundi73

# 566
  • Пловдив
Препоръчайте ми сервиз/ монтьор за Мерцедес автоматик. Колата е стара, но върши добра работа. Проблемът НЕ е в скоростната кутия, така, че търся човек, който да разбира от софтуери, двигатели и стандартните неща.
Chrissie-d, в Аримага в Тракия имаше работещо фото (като влезнеш веднага от ляво).

Аз се кълна в този човек...

Казва се Атанас/Наско-0889920029

# 567
Здравейте момичета Simple Smile
Имам един по-различен въпрос.. Бихте ли препоръчали автошкола за нови (отдавна минали 20-те си) шофьори.? По различни причини, досега отлагах да ставам шофьор, но вече ми се налага.
Искам да се науча да шофирам добре и това да се случи със спокоен човек, а не някой който си позволява да ме стресира допълнително.. Преди години започвах курс в София и инструктура не беше нормален изобщо.. първо постоянно ми намекваше, че си пада по млади момичета (беше към 70) и второ ме заплашваше, че ако ударя колата, аз ще си плащам.. и подобни стресови ситуации.
Мисля, че схващам по-бавно и се панирам в трафика, със скоростите. Все пак съм имала само няколко урока.. и вече нищо не си спомням.
Обмислям също, дали да не запиша директно за автоматик, за да си спестя малко притеснения, но пък от друга страна не е добра идея..
Ако е в района на център, Кършияка, ще се радвам, Тракия и Кючука ми е много далечна и няма да мога да пътувам с градски траснпорт всеки ден по 2 часа.
Предварително благодаря на включилите се Simple Smile

# 568
Ако искаш погледни тази школа. Обаче е в Кичука. Инструкторката е готина. Не знам на какви коли е курса.  https://nusheva-bg.com/shofiorski-kurs-kategoria-b/

Здравейте момичета Simple Smile
Имам един по-различен въпрос.. Бихте ли препоръчали автошкола за нови (отдавна минали 20-те си) шофьори.? По различни причини, досега отлагах да ставам шофьор, но вече ми се налага.
Искам да се науча да шофирам добре и това да се случи със спокоен човек, а не някой който си позволява да ме стресира допълнително.. Преди години започвах курс в София и инструктура не беше нормален изобщо.. първо постоянно ми намекваше, че си пада по млади момичета (беше към 70) и второ ме заплашваше, че ако ударя колата, аз ще си плащам.. и подобни стресови ситуации.
Мисля, че схващам по-бавно и се панирам в трафика, със скоростите. Все пак съм имала само няколко урока.. и вече нищо не си спомням.
Обмислям също, дали да не запиша директно за автоматик, за да си спестя малко притеснения, но пък от друга страна не е добра идея..
Ако е в района на център, Кършияка, ще се радвам, Тракия и Кючука ми е много далечна и няма да мога да пътувам с градски траснпорт всеки ден по 2 часа.
Предварително благодаря на включилите се Simple Smile

# 569
  • Пловдив
Аз също се интересувам от препоръки за школи за шофьорски курсове. Дъщеря ми става на 18 и само за това говори.

Общи условия

Активация на акаунт