Къде в Пловдив??? - 107

• 27 458
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Някой дали знае защо се отлага вече толкова време отварянето на Сефора? Нали уж за Януари беше... то месеца мина вече?

# 661
Аами.. предполагам, че някой го мързи да си свърши работата и не може да насмогне  😂

Ако помните същото беше, когато отваряха Джъмбо в мола. 3 пъти преместваха датата на откриване Grinning

# 662
Не са запълнили всички работни места още. (по информация не от мен, а от човек, работещ в мола в магазин в съседство)

# 663
Всякакви размери подаръчни кутии има в китайския магазин след "Кауфланд" на "Пещерско шосе" (до кафе West ).

# 664
  • Пловдив
Моля за координати на места, с по-голям избор на дръжки за мебели.

# 665
  • до най-прекрасния мъж
До бившата Молдавия има два магазина за мебелен обков. От там сме купували дръжки за мебели.

# 666
До бившата Молдавия има два магазина за мебелен обков. От там сме купували дръжки за мебели.
Hands Plus1 за Мерит Grinning

# 667
Не са запълнили всички работни места още. (по информация не от мен, а от човек, работещ в мола в магазин в съседство)
Хм, явно не са добри условията, щом трудно си намират хора.

# 668
Здравейте! Моля, препоръчайте ми складове, магазини или керамични центрове за плочки. Без Практикер,Бриколаж...Рила, Алати и др.от този тип магазини.

# 669
  • Пловдив
Примерно аутлет на ТЕД, а по изходите на Пловдив има немалко такива места. Завчера видяхме такъв доста голям център по Асеновградско шосе. Вижте и Баня стил. Скоро влизахме в един магазин, но не си спомням името, по улицата покрай магазин Рила, продължаваш надолу и после вляво. На два етажа е, прадлагат всичко за баня.

# 670
поправям се - на входа на Войводиново
На входа на Калековец има голям магазин за плочки. Като се влиза от Брезовско шосе, пада се в дясно. След моста на УХТ посока Билла също има, не е много голям и не знам колко избор има. Пада се зад спирката.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 17:43 от Marmoleta

# 671
На входа на Калековец има голям магазин за плочки. Като се влиза от Брезовско шосе, пада се в дясно. След моста на УХТ посока Билла също има, не е много голям и не знам колко избор има. Пада се зад спирката.
В Калековец или Войводиново е магазинът за плочки?  В Калековец съм влизала само от магистралата и не съм виждала магазин.
Иначе избор има и във, ВИП керамик,до вис Виталис.
Също в Полиграфията има хубави плочки.

Отвориха ли Виа Тракия вече ?

# 672
  • Пловдив
Виа Тракия е пълна с кашони, но сутрин поне не виждам движение вътре или вън. Изглежда като затворено все още.

# 673
Здравейте! Моля, препоръчайте ми складове, магазини или керамични центрове за плочки. Без Практикер,Бриколаж...Рила, Алати и др.от този тип магазини.
Колос 2000 във Войводиново.
http://www.colosmarket.com/

# 674
  • Пловдив
Зависи какво търсите. "Амичи керамика" след моста на УХТ. Имат избор на българска и италианска керамика, теракот, гранитогрес, санитарен фаянс. Имат и доста нестандартни варианти по каталог. Като изготвяне на проект също са много креативни.

Общи условия

Активация на акаунт