AVON - обсъждане на продукти - тема 30

• 7 122
  • 167
  •   1
Отговори
# 135
При мен не са хич трайни. След час- два не се усещат. А и новите също, ползвам мостри. Искам да държат поне 8 часа 🙂

Конкретно symmer glow и summer white или всички ейвънски  не са ти трайни?

# 136
При мен не са хич трайни. След час- два не се усещат. А и новите също, ползвам мостри. Искам да държат поне 8 часа 🙂

Вероятно тези двете. Но те са ТВ и откъм трайност няма как да са добри. Пък и свежите аромати рядко са парфюми и рядко са трайни. Нещо в съставките е има/няма предполагам, но нямам дълбоки познания в парфюмерията.

# 137

Вероятно тези двете. Но те са ТВ и откъм трайност няма как да са добри. Пък и свежите аромати рядко са парфюми и рядко са трайни. Нещо в съставките е има/няма предполагам, но нямам дълбоки познания в парфюмерията.
Аз и друг път съм споделяла,че и  при мен трайността е трудна без значение марката или цената на парфюма. Summer glow само да кажа,че не е тоалетна вода, а е парфюм. Пробвах го ,не е лош от към трайност,но пак не оставя кой знае каква следа след мен.

# 138
Аз пък си мислех че инкандесенс самър глоу е тоалетна вода. Такова усещане откъм трайност ми остави. Не конкурира самъруайт по трайност, имам предвид тропическите му версии.

# 139

Здравейте,момичета Взех си Имарито,нищо лимоново не усещам,много сладникав е,но ми хареса като цяло.Пръснах на китката около 6 часа и като си легнах в 10 още се усещаше.Определено доста траен за ценовия си клас.

# 140
Момичета, помагайте с мнение за спирала. Имам две изисквания към това, което търся:
- да прави хубав обем (само обем - без удължаване);
- да се почиства лесно (по възможност само с вода, без да остават следи)
За по-точен ориентир - такъв тип любима моя спирала беше едновремешната Super Full (обожавах я) и подобна на нея ми е на Volume Glamour  на Bourjois.

# 141
Пробвайте новата в жълтата опаковка,аз я имам и ми хареса.

# 142
Здравейте, търся спирала за обем на Avon Luxe, знам че я няма вече, но не знам защо и дали е сменена евентуално опаковката. Ако е заменена с друга, моля да ми кажете с коя или друга подобна на нея. Благодаря ви предварително.

# 143
Здравейте! Търся отзиви за Anew Platinum dual eye system. Много ми допадна опаковката и как са съчетани два продукта. От особен интерес ми е гелът за горен клепач. В момента инцидентно го пробвам и ще мога няколко дни да го слагам, но едва ли е достатъчно, за да видя ефекта.

# 144
Здравейте! Търся отзиви за Anew Platinum dual eye system. Много ми допадна опаковката и как са съчетани два продукта. От особен интерес ми е гелът за горен клепач. В момента инцидентно го пробвам и ще мога няколко дни да го слагам, но едва ли е достатъчно, за да видя ефекта.
Ефект има,но само докато се ползва.Аз получавам леко дразнене в очите от бялата част на крема,който е за под окото

# 145
И аз проявявам реакция към двуфазните около очни, но мнобо дами около мен са доволни. Аз предпочитах единичните около очни особено червена и лилава серия. Златната серия ми беше мазен продукта, но към него вървеше коректор за черни кръгове под очите - аз по-добър продукт на пазара повече не съм виждала. И вече уви не ги предлагат.

Сега ползвам един в телесен цвят опаковка . Повече ми харесва от този, втория в чисто  бяла дето е чувствителна кожа.

# 146
Аз съм ползвала и двата варианта и ми харесват,стават за всеки ден за хидратация в зоната около очите,но дали намаляват тъмни кръгове и бръчки, категорично не.

# 147
Откъм трайност мога да похваля ТТА тодей. Моята кожа като цяло малко парфюми държи, дори и много хвалени. Напръскала съм съм се в седем сутринта, сега е почти пет следобед и при движение усещам парфюма си. Не толкова силно, но все пак. Купувала съм го преди повече от пет години, дано днешните са на същото качество и не са разводнени, защото доволна от трайността, днес си поръчах още два от серията тта.

# 148
  • Бургас
Да пишеш после, дали са със същото качество.

# 149
Той не е ли по-тежък аромат, за по есенно-зимен период?
Иначе и аз доста позитивизъм от към трайност съм чувала за него...

Общи условия

Активация на акаунт