AVON - обсъждане на продукти - тема 30

• 6 645
  • 162
  •   1
Отговори
# 150
Ще пиша след седмица като ги получа. За мен тодей е аромат, който мога да нося целогодишно. Дори в топлите дни, когато кожата е гола, няма дрехи и шалове ми харесва много повече. Разгръща се аромата. Да, силен е, траен е, но не е задушлив, не е сладникаво прокисващ на фона на горещ ден. Примерно персейв за лятото не бих сложила. С него зимата. Всъщност не съм опитвала лятото с него, така си мисля. Днес съм с томороу. Още едно старо бижу, което не знам как е в днешните издания. Очаквам да дойде радианс и дис лов.

# 151
  • Стара Загора
Ще може ли отзив за Радианс, че му се чудя?

# 152
Чак в края на другата седмица ще го имам. Тогава ще пиша, да.

# 153
Tta this love има много свежа нотка. Моят нос усеща пролетни цветя и накрая леко горчив цитрус.

# 154
Взех радианс и вече го ползвах. Ягодата е на първо място и лично аз я усещам постоянно. Разбира се аромата се видоизменя. Сладък е доста, по-скоро само плодов бих казала. Но не на прокиснали плодове, както обичам да казвам. За трайност , не бие тодей, но е траен определено. На мен все ми се малее, но аз обичам парфюма да е "изкъртващ".

# 155
И аз поръчах същият, и да видя дали ще ми допадне.

# 156
Ако обичаш плодове с остра нотка, мисля, че ще ти хареса. Има и някакъв горчив примес, вероятно на бергамота.

# 157
Използвах услугата BOX NOWразбира се защото е безплатна. Пристигна с един ден закъснение. Ако в пощата трябваше да е вчера сутринта примерно, кашона пристигна днес следобед.
За мен плюс е, че- мога да вземам в извънработно време на пощата, особено почивните дни. Минус- периодът на престой е по-къс от този в пощата. Понеже, не винаги мога да взема кашона в рамките на следващите няколко дена, в пощата ми го пазят. В бокса съм времево ограничена.
Плюс е и че бг-пощи няма да бъдат вече монополист в доставката с техните постоянни условия - елате след еди си колко, сега не можем защото описваме пощата, пристигнала е пратката но е в разпределителна станция и не знаем кога ще докарат, може следобед може утре (а утре може да е почивен или празничен ден).

# 158
Моята скромна поръчка

Пуснах и още една с продукти за крака,а именно,пила, инструмент за премахване на мазоли,крема им за пети и скраба им за мазоли,плюс новия спрей с гуава.Никога не съм и ползвала продуктите им за крака,но на добра цена от 3.75 до 4.50 паунда бива,на Орифлейм са още по-скъпи.

# 159
Кремовете за грижа за стъпалата са много хубави. Поне по спомен от преди години. Имаше кремове с киселини за груба кожа, както и един в кутия с лавандула. Скоро каталог не съм разглеждала и не знам какво предлагат. Може би от две години не съм гледала каталог и поръчвала от каталог..

# 160
Аз зимата не оставам без крем за мазоли. Много е плътен наподобява вазелин. Намазвам вечер и слагам отгоре чорапи. За моята суха кожа е перфектен

# 161
Здравейте, благодаря за отговорите,техните чорапи за крем хубави ли са?Днес ми дойдоха Орифлеймските,с тях ми изтръпват краката,отвътре са с гел

# 162
Здравейте, благодаря за отговорите,техните чорапи за крем хубави ли са?Днес ми дойдоха Орифлеймските,с тях ми изтръпват краката,отвътре са с гел

много мои познати са доволни. Казват че след това са си вземали на Тему/Шийн и не са доволни от качеството.

Общи условия

Активация на акаунт