AVON - обсъждане на продукти - тема 30

• 11 041
  • 213
  •   1
Отговори
# 120
Определено на някои хора много им "куца"четене с разбиране.
Като си поръчвате онлайн като клиент от друг сайт, кой плаща ?
Не е нужно да внушавате,че без представител не се случват нещата. Както и други писаха, работи си сайта и без представител,колкото и да не ви се иска.

# 121
Здравейте момичета,
От известно време бях набелязала ароматизаторите с пръчици,та поръчах ги ,онзи ден дойдоха, но ооо нещо нищо Grinning . Не мирише в стаята,в която е сложен . Някой има ли опит с тях да каже така ли е и при него ?

# 122
Мисля че с пръчиците зависи колко сте сложили вътре. 5-10-всичките... Обикновено има и едно капаче дето трябва да се махне. Знам ли ..
Аз не ползвам пръчици точно защото много миришат. И евтините, и скъпите са ми силни.

# 123
  • Сливен
Аз бях купувала за една Коледа с аромат на парфюмите Тудей, фар ауей и лбд. Ами нищо, миришеше на спирт и нито нотка от парфюмите. Върнах ги.

# 124
Ами аз сложих всички пръчици,които си имаше в комплекта ,мисля 5 ,че бяха.  Ако помириша самите пръчици  ухаят хубаво,но в самата стая нищо не се усеща,а нали уж това е идеята.  Неприятно изненадана съм.

# 125
Поръчали съм си ето това , като е било на добра цена и този месец  му дойде времето да го отворя. Много силен рязък, за мен тежък аромат. Иланг-илангът направо ще ме удуши. Сандалът ми докарва горчиво димен завършек. Като се пръсна сутринта до вечерта няма отмирисване. Както и няма преполовяване бутилката. Погледнах в пирамидата. Има масло петитгрейн извличано от горчив портокал . Аз нищо дървесно или цитрусово в аромата не усещам. Ароматът е само за любител и вероятно ценител на този тип аромати.

# 126
Не си спомням да съм го виждала в скорошни брошури. Дай му време да свикнеш с аромата и може и да започне да ти харесва. Когато някой аромат не ми харесва така практикувам,понякога се получава.

# 127
Не си спомням да съм го виждала в скорошни брошури. Дай му време да свикнеш с аромата и може и да започне да ти харесва. Когато някой аромат не ми харесва така практикувам,понякога се получава.
Той отлежава поне година. Беше от стр на аутлет.
Аз съм дисциплиниран ползвател, ще го изпръскам за един месец. Но е много силен. Днес съм с пристъпи на богато въображение и ми се струва да се прокрадва някаква портокалов нотка.

# 128
re_ge миналото лято имах спрея за тяло на този аромат. Много траен и силен беше, цяло лято стоя в офиса и се пръсках, наистина упойващ цветен аромат.

# 129
  • София
Сега извадих от запасите да си припомня Parisian chic, един от прекрасните стари аромати на Ейвън. Мисля да го остава за лятото. Не помня дали е подхадящ за топло време. Какво мислите?

# 130
Сега извадих от запасите да си припомня Parisian chic, един от прекрасните стари аромати на Ейвън. Мисля да го остава за лятото. Не помня дали е подхадящ за топло време. Какво мислите?

помня че при мен имаше много малина и роза. Беше по-скоро плодов но не сладък. Според мен сегашния сезон е подходящ. Но мое мнение. Аз предпочитам по -хладни и размити аромати за горещините.

Аз пък мисля да отворя още малко като се затопли този , той беше по спомен с нотка мента, беше нескъпа ТВ но много приятна и носибелна.

# 131
От ейвънските за лятото съм заложилa на summer glow и summer white. Nature Sun With Face

# 132
  • София
При мен не са хич трайни. След час- два не се усещат. А и новите също, ползвам мостри. Искам да държат поне 8 часа 🙂

# 133
  • Стара Загора
От avon-ските за пролет-лято си пазя едни 20-30 мл от Life.
Защо винаги спират парфюмите, които са ме впечатлили - Life, City Rush, True glow...

# 134
  • София

Защо винаги спират парфюмите, които са ме впечатлили - Life, City Rush, True glow...

Почти всички от старите бяха различни,  запомнящи се, докато в последните години новите ми се струват подобни. Изключение правят може би Imari, нищо че са от ниския ценови клас.

Общи условия

Активация на акаунт