Сто и четвърта плетаческа тема

• 17 872
  • 754
  •   1
Отговори
# 15
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Още търся идея, но щом направя нещо, ще го пуснали тук.
Сега се загледах, и на моето личи качването.
На предишното не го забелязах.

Напредвам инс октопода. Засега има 6 пипала. И още не ми харесва.

# 16
Най-добрия трик е да в в ъгъла

# 17
Аз съм си запазила това бухалче като неутрално.

# 18

Кракенчето ми

# 19
Момичета бихте ли ми изяснили за плетене на жилетка в по големи размери . Как мога да изчисля бримките за размер ХЛ например . Гледам плетачки в ю туб , но те повечето са слабички

# 20
Аз карам бабешки.
Мостра 10*10, меря екватора и от там си изчислявам колко да са бримките.

Само като пример:
Ако 10*10 бримки са 10*10 см, а най-широката ми част е 110, значи ми трябват 110 бримки.  Намалявам малко, защото ще се отпусне (аз плета хлабаво) значи 100 бримки.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 11:58 от st. Dobri

# 21
На някой клипчета изчисляват , но са на друг език и не мога да схвана . Гледала съм , че измерват главата за да преценят колко да плетат около шията . Не мога и не мога да схвана и това как плетат блузите от горе на долу на една кука . Явно трябва да гледам повече .

# 22
  • Балчик
На някой клипчета изчисляват , но са на друг език и не мога да схвана . Гледала съм , че измерват главата за да преценят колко да плетат около шията . Не мога и не мога да схвана и това как плетат блузите от горе на долу на една кука . Явно трябва да гледам повече .
Мери се обиколката на главата, защото все пак при пуловер от там се облича и тя е по-голяма т.к. от шията.
Другият варият при плетене на една кука е като се направи синджир да се мери по врата с леко отпускане, колкото да мине дрехата през главата.
доста е лесно - опитайте.

# 23
Здравейте,
От известно време ви хвърлям по едно око и мисля, че е крайно време да ви поздравя за златните ръце и упоритостта. Браво на вас!
От няколко години плета на една кука, имам желание да се науча и на две. За сега съм си взела един приказен комплект за плетене и съм изплела чифт терлици. Имах чувството, че ми отне цяла вечност Laughing
По въпроса на ֍₰꙳꙳ Alisa ꙳꙳₰֍ - миналата зима си изплетох 2 пуловера за мен и 1 за подарък - точно от горе на долу - много ми допадна, понеже като стигнеш под мишниците и си преценяваш ширината.
Това е единия, който плетох 2 пъти - за мен - голям размер да кажем и размера от клипа - пасна идеално на девойката - XS-S. Включи си субтитрите на български. https://www.youtube.com/watch?v=z7kUKGJDL-M&t=999s

В момента плета жилетка https://www.youtube.com/watch?v=tk9_Wj2Tl-s&t=63s и тук съм си нанесла промени още в началото.

# 24

не знам как си с руския Simple Smile ако трябва, ще търсим и на други езици

и това мноооого ми харесва.

май си намерих апликацията Simple Smile ще опитам зелена количка, с по-тъмно зелени елементи Simple Smile да изпъква
другото не ми допада, но ако някой иска - тук е

# 25
  • Бургас
Това облекло на табуретката си направих докато плета една блуза от бабини квадрати от мохер, която нещо не ми върви и не ми допада какво се получава.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=626255123058631&set=a.331629092521237

# 26
Първо кажи модела пуловер.  На повечето е доста лесно да се напасне.

# 27
Кракенът си намери детски ръчички. Голям е за бебе, но е точно по мярка за младеж на година и половина.

Одеалото.... Май ще е по-добре да го разплета. Или поне да направя друго за бебето, а това ще го мисля.

И да се похваля Wink
Още 144 квадратчета и съм готова.

Царската туршийка е бустер.

# 28
Ама те отделно ли се плетат?? Мислех, че от първото заплиташ второ. Значи няма шанс да плета такова, квадратчетата как да е, но после докато ги свържа ще изкукуригам Joy

# 29
Искам да ги направя всичките, да ги подредя и да карам целия ред свързване
 Simple Smile

Не бързам, забавлявам се на балкона.

Общи условия

Активация на акаунт