Мъжът ми играе непрестанно на телефона си

• 8 077
  • 212
  •   1
Отговори
# 150
Аз не разбрах защо я пращате да се връща на работа?

# 151
За да издържа мъжа си! Joy

# 152
Щото нямат пари, и родителите на мъжа й ги хранят и плащат сметките.

# 153
А той е зает. Grinning Има игрички за игране.

# 154
  • Варна
Какво й се полага на нея? Тя има два варианта - гледа детето и дома или се връща на работа. И в двата случая на цъка игрички на телефона. Като гледам, само на него му се полага май.

# 155
Хммм аз сега се замислих... Ми аз си ходя на работа, гледам си детето, и си цъкам една игричка на телефона от време на време. Ха! Как така... Rolling Eyes
Оооо, вЕрно, аз нямам мъж да ми пили нервите и да ми пие енергията Smiling Imp

# 156
За да издържа мъжа си! Joy
Свекърите нали помагат.
Проблема на жената е, че пича играе игри и неподхваща работа, а не че няма кой да ги издържа...
ако чета правилно.

# 157

Да скъпа малко пари, ако на мъжът и му писне да му дуднат на главата и я прати да си търси щастието с друг. Жилището е на неговите родители.
Не е зле да има пари за черни дни и детето да се е аклиматизирало в ясла, например.
Очевидно положението я изнервя.

# 158
'Се е скътала пари, при това положение. Просто родителите ще спрат да дават и всичко ще легне на нея. Тогава и тя ще е в дупка. Ама нейната не знам дали някой ще я отчете.

# 159
Да дава хилядато лева от мамини на авторката и да си играе игричките. Тя и без това явно се оправя без него. БАрем да качи бюджета.

# 160
Да му остави той да гледа детето, а тя да цъка игрички.

# 161
А той е зает. Grinning Има игрички за игране.

Най-добре и авторката да зареже всичко и тя да започне да играе.
Ако някой недоволства - в депресия съм да казва и туй то.

# 162
  • Out of the Mix
На "момчето" му е най-добре.
Цъка си, прави каквото иска, "свършил" си е работата, явно не е и много по секса щом жена му мрънка толкова, дако е създал поколение, това не е критерий за нищо.
Техните му дават и кешче за джобни, освен покрива над главата. Дали е правилно? Всеки си живее живота, както иска виждаме. Реално си е осигурен. Ако другия нещо не го устройва (неосигурения) е добре да се замисли да се подсигурява, не само със "скатани" пари за черни дни за себе си, а да помисли и за покрива, че утре може да му писне на "младежа" и да я изгони. А в геймърските мрежи може да се запознае с геймърки, като стой та гледай, даже вече може и да "разцъква" с някоя и друга. Grinning

# 163
Спортият тираж на ТОТО 2 може да помогне.
Може и билетчета да почнете да търкате.
И това е вариант  щом не желае да се връща на работа.

# 164
Revoker , добре казано.

Общи условия

Активация на акаунт