Удобни обувки

• 2 356
  • 17
  •   1
Отговори
Здравейте,

Може ли да ми препоръчате марки удобни, но и женствено-изглеждащи есенни и зимни обувки и магазини, откъдето могат да се закупят? Опитвам се да правя повечко крачки през деня и често краката ме заболяват, а не ми се иска да ходя само с маратонки.
Благодаря! Simple Smile

# 1
Удобните обувки са различни за всеки крак. За себе си съм открила
Каприз.Пазарувам основно он Обувки BG онлайн,защото имат безплатно връщане и са много коректни.

# 2
Сложи една снимка как си представяш новите обувки?
Има много фирми, които произвеждат т. нар. "обувки за ходене".

# 3
Сложи една снимка как си представяш новите обувки?
Има много фирми, които произвеждат т. нар. "обувки за ходене".
Не знам как си ги представям Simple Smile Удобни, но и елегантни боти примерно. Кои са фирмите?

# 4
Rieker, Medicus -специализирани само в удобни обувки, на някои могат да изглеждат грозно
Geox- дишащи са всички модели, правят и спортни модели, и класически, както ботуши и боти, сандали
Не всички модели, но правят и модели  за ходене.
Bata, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Remonte, BAGATT · Brunate · Caprice · Creator · Dockers · ETIMEĒ · Gabor · Gant · Guess · Hispanitas · Högl · Jana.

# 5
  • на брега
Мнение за обувките на МАК, Сливен.
Харесах няколоко модела боти, дали са удобни?

# 6
Мнение за обувките на МАК, Сливен.
Харесах няколоко модела боти, дали са удобни?
Аз съм много доволна.

# 7
За мен най- удобни са немските брандове.. Tamaris, Esprit, Geox, Rieker, Gabor.
Цялото семейство носим такива от години, и съотношението цена- качество е добро.

# 8
  • София
Loretta

# 9
  • София, Лагера
Geox, Tamaris, Jana, Rieker, Gabor, Ara, Gabina са за мен и удобни, и хубави, като за много ходене.
Нещо по-есктравагантно, но и удобно - Laura Vita.

# 10
Rieker, Medicus -специализирани само в удобни обувки, на някои могат да изглеждат грозно
Geox- дишащи са всички модели, правят и спортни модели, и класически, както ботуши и боти, сандали
Не всички модели, но правят и модели  за ходене.
Bata, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Remonte, BAGATT · Brunate · Caprice · Creator · Dockers · ETIMEĒ · Gabor · Gant · Guess · Hispanitas · Högl · Jana.

За мен най- удобни са немските брандове.. Tamaris, Esprit, Geox, Rieker, Gabor.
Цялото семейство носим такива от години, и съотношението цена- качество е добро.
Geox, Tamaris, Jana, Rieker, Gabor, Ara, Gabina са за мен и удобни, и хубави, като за много ходене.

Благодаря! Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

# 11
ЕССО и Ортос. И двете не са евтини, ама първите са си цифра. Но са трайни, здрави и удобни. Има ги и с Гортекс.

# 12
Аз да питам за Gabina.
Oт години нося обувки като ЕCCO , Camper и Geox. Излезе ми реклама на Gabina и харесах едни боти. Дали са като на снимките?
Че при китайските сайтове на снимки всичко изглежда супер пък после е като за лев и петдесет Wink

# 13
  • Стара Загора
Аз да питам за Gabina.
Oт години нося обувки като ЕCCO , Camper и Geox. Излезе ми реклама на Gabina и харесах едни боти. Дали са като на снимките?
Че при китайските сайтове на снимки всичко изглежда супер пък после е като за лев и петдесет Wink

Като на снимките са. Имам боти, обувки, сандали и кубинки. Много са удобни за мен.
И се забелязват отдалеч Simple Smile

Само един съвет  - уголемени са. Един номер надолу трябва да се вземе!

# 14
  • София, Лагера
Габина са като на снимките. Ярки и впечатляващи! И са здави.

Общи условия

Активация на акаунт