Изгледах Сватбата. Ако можех щях от двата сериала на Агънцето да направя един- в Пепеляшката усещах любовта на героя му към главната и стремежа да си я върне, дори трепета от очакването му да я види на вечеря или на обяд, а в Сватбата не усетих чувства, само по завъртяна история. По принцип на мен рядко нещо ми харесва от първа до последна серия, още по рядко да ми хареса повече във втората част на сериала, та излишни очаквания не съм имала. Чудя се обаче защо Агънцето не играе някой студент, а тръгнал да се жени на 23-24 даже в Сватбата невъзможна току-що ги е навършил 23... И някой от двамата главни имаше нещо против целуването, отдавна не бях виждала целувка по брадичката, но доста се разминаха докато седяха на една пейка, а ситуацията вечер, сами навън предпролагаше по успешна романтика

Посмях се в последна серия когато главната му каза че ще снима сцена с целувка, прималя му, грижел се за нейната безопасност, а сега тя искала да го убие него - ролята била твърде близко до характера на колегата и, значи било опасно да правят такива неща

От 2 години съм на корейска вълна, а подобно за някои други неща чак наскоро разбрах че това което често виждам в чашите не е кола с лед, а кафе с лед, добре че любимците взеха да рекламиррат кафета та се позагледах. После в някакво видео чух че когато чужденци си купуват кафе в Корея изрично трябва да уточнят ако искат да е топло, пият и топло, но като цяло го предпочитат студено. Видях че в хранителните магазини във фризерите се продават чаши 300-400 мл. с кубчета лед, на място сипват някакви миксове от пакетчета според вкуса си и доливат със студена вода.
тц не е кола