АС и други романтични К-драми - тема 12

• 19 538
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • Варненска клюкарка
Профче, от сърце ти пожелавам бързо да се оправи мъжът ти!🍀

# 256
  • Русе
Профи, и от мен пожелания за скорошно оздравяване на мъжа ти!
..............
Имам въпрос към тези, които гледат "Телефона":/слагам в скрит текст, малко е извън темата/
Скрит текст:
Как така похитителят има достъп ( и то 2 пъти) до колата на ХиДжу и до полицейската кола, за да успее да вкара вируса в системата? Някой запознат ли е с принципа?

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 21:41 от winona

# 257
Уин, не съм наясно възможно ли е или е колкото филм да става...

Бел, може би аз избързвам, не знам, но продължавам да си мисля, че това което изпитва главния към жена си е любов.
Защо крие чувствата си дори от нея самата и по всички възможни начини се опитва да я отблъсне не ми е ясно, 33uu но предполагам по-нататък с появата на сестрата ще се изяснят нещата.
След обаждането от похитителя мисля, че той  запази спокойствие, защото се довери на майка си и тъщата. Втората потвърди, че е заедно с дъщеря си и след вечеря ще я изпрати. Избра да повярва, но лошото предчувствие така и не го напусна и си отдъхна едва когато я видя, че е вкъщи.
В посолството - не било събитие за двойки и да не си създава грешна представа, но той по собствено желание наруши едно от правилата като се появи с нея под ръка на рождения ден на посланика. Можеше примерно да намери друг жестомимичен преводач и да избегне нежеланото внимание, но не... Задоволи си потребността да е близо до нея, че и своя слабост я нарече. А през годините прекарани заедно май е усвоил и жестомимичния език...
Не му е безразлична... Изревнува я от приятелчето ѝ от колежа - видя я усмихната в компанията на друг мъж, а като охранителката го описа какъв е привлекателен, съвсем се сдуха 😁

Проф Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 258
  • Русе
Отдавна не се бях смяла така, както при новината , която прочетох тази сутрин: "И Мин-Хо напуска актьорската си кариера след "Попитай звездите". Той реши да спре да играе, за да се фокусира върху по-важни неща за него като да бъде добър съпруг."
Защо не са добавили "...и баща.", питам аз? Невероятни са фенове/анти-фенове/нетизени и др.

# 259
  • пустинен пъпеш
Ще предложа нещо много забавно от 7еп.по 1' за реакциите според кръвната група в различни ситуации.Но според мен е добре да се започне от 7 еп.,защото в предходните еп.реакциите са разменени.

# 260
  • Русе
"Заради политическите трусове в Южна Корея днес и утре няма да бъдат излъчвани епизоди на When the Phone rings
Следващата серия ще бъде излъчена на 13 декември."

Мразя да познавам! Sad
.....................
Ако горната новина е истина, то тази ме ококори напълно:
Чаровният Ча и Mun Ka Young са обявили, че са двойка. И то преди 5 дена?!

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 11:19 от winona

# 261
  • Варненска клюкарка
Да са ви живи и здрави имениците!

..............
Имам въпрос към тези, които гледат "Телефона":/слагам в скрит текст, малко е извън темата/
Скрит текст:
Как така похитителят има достъп ( и то 2 пъти) до колата на ХиДжу и до полицейската кола, за да успее да вкара вируса в системата? Някой запознат ли е с принципа?
Уин, на питането ти:
Всеки съвремене автомобил има бордови компютър който управлява запалването, спирачната система, климатична... абе всичко, а щом има електроника, за този който разбира не е трудно да проникне в нещо толкова елементарно, щом се е случва в разни структури дето е немислимо....
Сещаш ли се един бивш бг президент преди 2-3 г и лигавата му жена дето ореваха де що ефир имаше да се оплакват че са и задигнали луксозното БМВ? Тя се сети как е паркирала колата в подземния паркинг на мол и веднага е влязла, веднага върху нея се е блъснал някакъв с раница на гърба, разбиращите от материята обясниха че в раницата е било четящото устройство, а докосването до чантата и е позволило на четеца да прихване сигнала от ключа/картата на колата и така с кода проникват, палят и изчезват.... По същия начин и онзи е прихванал сигнала на ключа на главната, ако някъде е бил в непосредствена близост до нея, даже е направи и физически котакт вероятно. От там нататък овладяването на колата е лесно все едно я управлява лично той. Аз казах и че от действието което предприе тя няма как да е умрял, че е зашеметен от удара в стъклото, така и стана и като е дошъл в съзнание е почистил и видеорегистратора. Точно там обаче пропуснаха да да го подсетят  когато тя настъпи газта, да изманипулирла отново нещата чрез своя достъп до системата и да не и позволи да засили колата с последвалия удар в неравност.
По същия начин в трета или четвърта беше влязъл в системата на подземния паркинг и когато служителят изкара новата кола на главната тя не можа да я запали, а автоматичната, пълна с електроника врата на гаража се затвори пред нея, асансьорът пое колата и направи заедно с Хи Джу в нея една обиколка на подземната част, т.е. показа и че контролира и новата и кола и всяка електроника около нея.

Марги, за приятеля от колежа, дано не влязат в някое от западните клишета психиатърът да се окаже по хахо от пациентите си, мисля че е някак странен.
Според мен реакцията на ГГ на красивия познат беше нормална като на повечето хора когато разберат че около половинката им се навърта човек от другия пол, почти винаги това събужда интерес към половинката, а ГГ видя че жена му общува, смее се, нищо общо с троснатото и държание вкъщи.

ПП Ех жалко, а финландското приключение дали ще го пуснат днес?

# 262
Да го постна и тук.

Телефонът май няма да се излъчи тази седмица само по НФ.

"The next episode of “When the Phone Rings” will be extended by 10 minutes and airs on December 6 at 9:40 p.m. KST!"
Следващия епизод на “When the Phone Rings” ще бъде удължен с 10 мин. и ще се излъчи на 6 декември от 21:40 корейско време.
От тук.

Но пък нищо чудно и да го отложат, защото днес или утре трябва да се гласува импийчмънта на президента им и да променят програмите си в последния момент.

# 263
  • Русе
Белл, благодаря! Значи все пак някакъв контакт е необходим...Предполагам някак по-нататък да покажат как го е направил, нали психарят  още ще  действа.
Относно психиатърът, няма да се учудя ако точно той си е играл с похитителят, но с какво толкова го е изплашил...?
И аз като вас двете с Марги смятам, че ГГ има чувства към жена си, а държанието му досега е било като параван, защита спрямо нея. Така си е мислил! А как се е приемало от нейна страна не е имал време, не се и налагало да разбира. Сега е момента! Всеки преоткрива другия и това още повече ги притегля един към друг!
Другото ми предположение е, че СаОн също е от сираците и е подменен с похитителя, ако родителите му ( кандидат-президент) са открили психарските му действия. Така Психиатърът би помагал на СаОн и биха били комбина, а не противници. Мое мнение.
2в1, дано излезеш права и да имаме възможност да гледаме Телефона!

# 264

Сещаш ли се един бивш бг президент преди 2-3 г и лигавата му жена дето ореваха де що ефир имаше да се оплакват че са и задигнали луксозното БМВ?
...
О, да, сетихме се 😂

.....................
Да си призная малко се съмнявам newsm78

Честит празник! Живи и здрави да са ви имениците! Профче 😘

# 265
Явно все пак са отложили излъчването на Телефона днес и утре заради дебатите и гласуването за импийчмънт на президента им и телевизията ще отразява случващото се в момента.
Разбираемо е това да е по-важно за тях.

# 266
  • пустинен пъпеш
Цитат на: winona
[/quote

В ютуб през ден пускат клипове с подобни твърдения.

# 267
Така е, Рудуду. Първото, което ми мина през ума е, че в Ютюб не са спирали да ги спрягат. Та, ако информацията е от там, надали е достоверна.

# 268
  • Русе
Корейците са пуснали "Семеен план", който се излъчва само в петък, но рускините още не са го превели. Дали няма да се излъжат и на "Телефона"?!

# 269
Family Matters се излъчва по платена платформа, а Телефонът по национална телевизия.

Феновете са разочаровани, но някои го удрят на черен хумор. Няма епизоди, защото нали Ю Йон Сок е говорител на Президента и е много зает тези дни Joy.

За компенсация ви нося Ча как готви в къщи, мама го наставлява, а братчето му влиза в кадър.

Редактирм се.

Приключението във Финландия...

В лентата отстрани има още клипчета.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 21:16 от 2в1

Общи условия

Активация на акаунт