АС и други романтични К-драми - тема 12

• 19 535
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
  • Русе
Тази седмица мина без "Телефона"...Дали ще ни клъцнат и другите сериали, че са 3 - "Marry you", "Love your enemy" и "Lady OK".
Снощи много късно рускините пуснаха превод на "Семеен план".

А това е от вчера, не знам колко е достоверно.
............

Последният бисер е: Без Телефона сме тази седмица, защото Говорителят на Президента се готви за импийчмънт"

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 16:46 от winona

# 271
  • Варненска клюкарка
Каква прелест
https://www.youtube.com/shorts/jny-HrqVh-k
https://www.youtube.com/shorts/4T0pXPra1wI

Тази седмица на 2.12 Телефонът е влязъл на 2-ро място в Нетфликс глобал с 33 първи места.

Разбираемо тези дни новините не са много, има доста отменени събития, но нещо ме озадачи и не знам дали е вярно, защото виждам противоречива информация. Пишат че Джункук е пострадал от/заради фен, пожелават му бързо възстановяване, други се ядосват че някои прекаляват и плашат хората и не е станало нищо страшно.... не знам.......

За Со Йе Джи
На 29 декември актрисата Seo Yea Ji  ще проведе своята първа среща с фенове. Събието ще е  под името "Seo Yea Ji Fan meeting - Fedora" в Seongam Art Hall.
Тя се появи тази година публично преди няколко месеца, за пръв път от 2 години на събитие на козметична марка. Това ще бъде първата такава среща в биографията и за близо 11 годишната и кариера. През 2021 година актрисата бе замесена в скандал поради  обвинения в училищен тормоз, тормоз на бивш любовник Kim Jong Hyun лошо отношение към колеги и други. Въпреки негативната реакция тя продължи работа в сериала  на tvN Eva през 2022. Промоционалната пресконференция на драмата и интервюто обаче бяха отменени. След това актрисата взе дълга почивка.
През юни тази година излезе новина, че тя е подписала договор с Sublime Artist Agenc. Предстоящата среща бележи официалното и завръщане.
Фен срещата ще се проведе на 29 декември с 2 представления от 14:00 и 18:00. От Sublime казаха че "актрисата е подготвила разнообразно съдържание за да даде на феновете незабравимо преживяване"
.

# 272
  • Русе
https://www.youtube.com/watch?v=g3oL3BGY2bg
OST2 на Телефона
.....................
Малииии, убих се днес да се редактирам...Joy...Пак е от вчера, но сега ми излиза.
Политиката и забавлението се сблъскват в Южна Корея. 😱 След неотдавнашната декларация и отмяна на военно положение каналите драстично промениха графиците си.
Засегнати са К-Драми:
⚫"Когато телефонът звъни": Епизоди 5 и 6 отлагат една седмица.
⚫"Приказката за лейди Ок": Епизод 3 се пренасрочва за 8 декември.
⚫"Омъжи се за ТЕБ": Епизоди 7 и 8 ще се излъчват заедно на 8 декември.
⚫ „Огненият свещеник 2“: Предаването на Ден 7 ще бъде забавено от националните новини.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 21:23 от winona

# 273
  • пустинен пъпеш
Уин, благодаря ,че написа променения график ,че аз следя първите три сериала.А  някой намери ли кога ще излъчат следващи епизоди на Love Your Enemy2024) ?

# 274
  • Русе
Рудуду, нищо не съм виждала за "Да обичаш врага си", но ако спазят горната последователност, може довечера да видим  една, а може и две серии.Simple Smile
Откакто ми клъцнаха корейските сериали, започнах да гледам и китайски...Ма, много дълги бе?! ThinkingЧак се чудя на себе си как да ги привършвам...Rolling Eyes

# 275
  • пак на Рив Гош
Love Your Enemy си го излъчиха нормално. Снощи изгледах 5ия епизод във Вики, днес очакнам да пуснат следващия.

Уин, допреди няколко години китайските бяха още по-дълги. Май преди 2 годинин някъде ги ограничиха до 40 епизода. Но тогава почнаха да ги правят по 2 сезона Grinning. Има и по-кратки, по 24-30 епизода, а някои дори да и под 20, но са рядкост. Но поне сериите им са по-кратки.

# 276
  • Русе
Роци, благодаря! Значи тук проблема са рускините...Е, днес ще видя какво ще ни пуснат...ако успеят с превода.

# 277
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Белл, тая партенка с Куки се врътна още миналата седмица, но няма нищо такова потвърдено от достоверен източник. Най-вероятно е фен фейк. И корейските сайтове не са драснали нито ред свързан с възникване на такъв инцидент, а нямаше да го пропуснат.

Писах и в друга тема. Имам само една нощ в момента на разположение и няма да успея да гледам нещо. Финландското приключение ми остава за по-нататък, както и да си довърша Уайкикито. Утре трябва да се върна в София в болницата като придружител на ММ, т.е ще съм извън мрежата. Живи и здрави ще се включа след дни, не знам след колко. Поддържайте огъня, докато се мярна отново! Hands V

# 278
Профи, гледай си мъжа и дано всичко бързо да се оправи, че да посрещнете празниците спокойно в къщи Hug. А сериалите няма да избягат.

# 279
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не се тревожа за сериалите, а че се откъсвам от нета Wink. Тегаво ми е през телефон изобщо за четене, а за писане ми е абсурд.
Оставям ви Ча и Санха да ви попеят - https://www.instagram.com/reel/DDCPdsitCML/?igsh=QkFLLWJ3SXNiVg%3D%3D

# 280
  • пустинен пъпеш
Някой знае ли къде може да се гледат,,финландците,,?

# 281
Някой знае ли къде може да се гледат,,финландците,,?
тук

# 282
  • пак на Рив Гош
Профи, кураж и бързо оздравяване на мъжа ти, да успеете да отпразнувате празниците спокойно вкъщи. Hug

Ха, Дани, това ли е новото име на драмакуул?! Joy
Аз видях, че финландското приключение е обявено за излъчване във Вики и мислех да му хвърля едно око, заради И Дже Хун, ама май го няма за моя район. Здраве да е!

# 283
myasiantv е едно от подразделенията на драмакуул. Те бяха няколко под тяхната шапка.

Следващото гласуване за импийчмънт в ЮК е насрочено за събота. Има вероятност Телефонът отново да го отложат, но няма нищо официално все още. Само предположения.

# 284
  • пак на Рив Гош
А, ясно за драмакуул. Аз нали не ги следя особено, не знаех кой сайт откъде е... Joy

Значи последно са го насрочили за събота. Вчера информацията беше за гласуване евентуално в сряда, но явно са отложили.
Сигурно пак ще забавят "Телефона", ще имат по-важни неща, от които да се вълнуват (а и сюжетът му е един такъв, деликатен за тези дни).
Дано да намерят начин за максимално леко излизане от кризата.

Общи условия

Активация на акаунт