Профче аз много си падам по срамежливата им черта на корейските момци, колкото и да са успели, това че лесно се смущават ги прави много сладки и нормални. Тая скромност върви с култура, възпитание, вероятно и ум който им казва че палачиката лесно се обръща - не е като да се надуе някой празноглав тъмен балкански субект дего се е филмирал че винаги ще е така. Не знам що сравнявам като няма нищо за сравняване 
Тези дни са се заели да обсъждат Гърлс дженерейшън че вече било късно да имат деца били на 36. Доколкото знам Юна тази година ще стане тна 35 т.е. не е престаряла. Вече имали по- малко ангажимнти, а времето си минавало, за кога чакали. Накратко що-си с шапка, що си без шапка- ако ги хванат с гадже тежко им, а откъде да дойдат тези бебета
Друга айдълка Чанг Уон Йонг от IVE която беше една оттрите водещи на наградите ААА, много красива жена, са се хванали да я дъвчат че красотата и не е естествена сякаи на останалите пък е, та са взели да вадят нвейни снимки откак се е появила на сцената на 14 годишна възраст. Надделяват мненията че само очите си е оправяла, перфектната и красота си е нейна.
Звездю вярно като добрата фея - тук се повдига на пръсти и оглежда за У Сок, който се озова сред певците. Мястото му сякаш наистина не е там 😂
https://youtu.be/zG6igBgjJYM?si=vj8hwij8PoRc6J1I
Аз съм фенка на роклята на Хе Юн, не съм очаквала че тази дължина, че и асиметричност може да стои толкова добре. Вждаше се че е съобразена със Сокчонвия фасон и приликата е търсен ефект, защо го правят от месеци можем само да гадаем. На летището предния ден се появиха в две черни кожени якета, преди товва в рекламата за ААА бяха в сиво.... От френската марка Кристиан Луботен са и благодарили че прекрасно е представила сандалите им - цената им към 4000 долара. Роклята и се превърна в тренд. Към 10-на дни по късно в червено и с малко по къса дължина се появи някаква друга популярна дама, но не ми е позната като лице и име и не запомних, ДжиСу от Блек пинк се появи с почти същата като на Хе Юн, но в розова тафта на някакви дребни фигурки, обемът също толкова разкошен, но и стоеше различно. Добре че се появиха след нея, че щяха да я обвинят в копиране ... За пръстените- неговия на Картие, та с Булгари, но коментират някаъв еднакъв мотив в двете бижута- там не разбрах...
Да онагледя

Кой къде ще стои го определят организаторите, но в един момент Зведю се озова до тях

А Сокчо се оказа отвлечен от някакъв айдъл, ако правилно съм запомнила някой си Скай нани и не можеше да се откаччи от него, пък Звездю наистина се надигаше на пръти да го търси. От позицията на камерата ние виждаме и двамата мъже, но от своята позиция на първия ред и пред него тълпа Звездю не може да го види, въпреки че УСокчо стърчи на посления ред.
А езикът на телата им е много сладка тема, видимо придобиват еднакви физиономии, но не някакви монтажи на стоп кадър, обработени с фотошоп, а си приличат докато мърдат

ПП Какъв е смисълът да въртят едни и същи сериали, личи че от Бтв изобщо не се мръдват да купят нещо ново.

Време му е да опита нещо различно.