АС и други романтични К-драми - тема 12

• 19 428
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • Варненска клюкарка
Много сладък Ча, помня че се посмях когато гледах това видео когато майка му го учеше да готви- на него свинското, на кученцето краставичка Joy Профче аз много си падам по срамежливата им черта на корейските момци, колкото и да са успели, това че лесно се смущават ги прави много сладки и нормални. Тая скромност върви с култура, възпитание, вероятно и ум който им казва че палачиката лесно се обръща - не е като да се надуе някой празноглав тъмен балкански субект дего се е филмирал че винаги ще е така. Не знам що сравнявам като няма нищо за сравняване 33uu

Тези дни са се заели да обсъждат Гърлс дженерейшън че вече било късно да имат деца били на 36. Доколкото знам Юна тази година ще стане тна 35 т.е. не е престаряла. Вече имали по- малко ангажимнти, а времето си минавало, за кога чакали. Накратко що-си с шапка, що си без шапка- ако ги хванат с гадже тежко им, а откъде да дойдат тези бебета Joy

Друга айдълка Чанг Уон Йонг от IVE която беше една оттрите водещи на наградите ААА, много красива жена, са се хванали да я дъвчат че красотата и не е естествена сякаи на останалите пък е, та са взели да вадят нвейни снимки откак се е появила на сцената на 14 годишна възраст. Надделяват мненията че само очите си е оправяла, перфектната и красота си е нейна.

Бел, всеки си е в собствен филм - някои фенове се възмущават, че демонстрирането на близост само би им навредило, други пък търсят знаци 🤪Но те и Сокчови дават повод - сходни тоалети, всеки от тях с пръстен на десния показалец, отделно и езика на тялото...

Звездю вярно като добрата фея - тук се повдига на пръсти и оглежда за У Сок, който се озова сред певците. Мястото му сякаш наистина не е там 😂
https://youtu.be/zG6igBgjJYM?si=vj8hwij8PoRc6J1I
Абе всеки да си мисли каквото си иска но поне нейните да не и вредят с голямата си любов. Няколко изУмени баби обвиняват УСокчо във всякави грехове, който реално нищо лошо не прави, дори на моментисе вждаше че са доста нервни и гледат като гърмяни, колкото и опит да имат не всичко успяваха да държат под контрол, едно е с дублите в сералите, но на живо не се получава така. Нормалните хора им се радват.

Аз съм фенка на роклята на Хе Юн, не съм очаквала че тази дължина, че и асиметричност може да стои толкова добре. Вждаше се че е съобразена със Сокчонвия фасон и приликата е търсен ефект, защо го правят от месеци можем само да гадаем. На летището предния ден се появиха в две черни кожени якета, преди товва в рекламата за ААА бяха в сиво.... От френската марка Кристиан Луботен са и благодарили че прекрасно е представила сандалите им - цената им към 4000 долара. Роклята и се превърна в тренд. Към 10-на дни по късно в червено и с малко по къса дължина се появи някаква друга популярна дама, но не ми е позната като лице и име и не запомних, ДжиСу от Блек пинк се появи с почти същата като на Хе Юн, но в розова тафта на някакви дребни фигурки, обемът също толкова разкошен, но и стоеше различно. Добре че се появиха след нея, че щяха да я обвинят в копиране ... За пръстените- неговия на Картие, та с Булгари, но коментират някаъв еднакъв мотив в двете бижута- там не разбрах...
Да онагледя

Кой къде ще стои го определят организаторите, но в един момент Зведю се озова до тях

А Сокчо се оказа отвлечен от някакъв айдъл, ако правилно съм запомнила някой си Скай нани и не можеше да се откаччи от него, пък Звездю наистина се надигаше на пръти да го търси. От позицията на камерата ние виждаме и двамата мъже, но от своята позиция на първия ред и пред него тълпа Звездю не може да го види, въпреки че УСокчо стърчи на посления ред.
А езикът на телата им е много сладка тема, видимо придобиват еднакви физиономии, но не някакви монтажи на стоп кадър, обработени с фотошоп, а си приличат докато мърдат Kissing Heart

ПП Какъв е смисълът да въртят едни и същи сериали, личи че от Бтв изобщо не се мръдват да купят нещо ново.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 18:50 от Беллора

# 631
  • пустинен пъпеш
Една от коментаторките в студиото на излъчващото се  шоу Single’s Inferno 4н сезон комичката Hong Jin Kyung ,докато обсъждаше колебанията на една от участниците когото от трима да избере,реши така да се каже да илюстрира случващото се,като каза,че и тя да се срещне единия ден с Cha Eun Woo,на другия с Park Bo-gum,на третия с Byeon Woo-seok и тя щяла да се обърка,но харесвала последния.Тогава  DEX й подхвърли:,,Да не си гледала филм?"

# 632
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
В к-сайтовете, следящи случващото се в к-попа, к-драмите и със селебритата им, често излизат материали за шоуто Single’s Inferno и участващите в него. Ама нямам достатъчно време да преглеждам всичко и тези често ги пропускам. Но очевидно шоуто е доста популярно и си заслужава гледането.

Приключих с Айдълмаркета и ще си продължа с Хана и с Идеалния секретар.
Да кажа накратко, че Айдълмаркет е сериал, който напомня на По моя начин и Итеуонска класа по това, че разглежда борбата на поколението наближаващо своите 30 за намиране на себе си и утвърждаване в този свят. Героите са хвърлени в напълно непознати за тях води, далеч извън зоната им на комфорт. Някой оставя на тяхно име управлението на супермаркет. Познанията им в сферата са нулеви и почват от А-то и Б-то, като логично допускат и много грешки. Естествено срещу тях има зло, което трябва да бъде изобличено и победено. Докато се борят с него, и изобщо за оцеляване, героите търпят личностно развитие и развитие на отношенията помежду си. Няма съмнение, че сериалът някак отразява какъв е животът на айдълите, които са слезли от сцената и са се разделили с бранша, превръщайки се в обикновени хора, борещи се за оцеляване. Но за да не е прекалено социален, а по-младежки сериал, достоверността е избутана на заден план и събитията се развиват почти като с щипка магия. Не се притеснявайте, все пак сериалът е непретенциозен, това не е натрапчиво. Може би заради това е и приятен за гледане, без да натоварва излишно. А и всички артисти са сладури. Е, не показаха ничий плочник и нямаше грам романтика. Добре де, имаше малко, ама беше странична линия и не бе с фокус романтика, ами за развитие образа на единия от героите. Сценаристите на няколко пъти подхвърлиха и едни кукички, че аха-аха и ще се заформи триъгълник, но беше очевидно, че нямат намерение да тласкат сценария в тази посока. Това обаче не го намирам за недостатък, защото сериалът не е романтична комедия, а корейски микс с нещата от живота. По-скоро дразнещи бяха случаите, в които героите, вместо да проявят типично човешки инстинкти за самосъхранение и да действат, се надприказваха статично с някой опонент. Малко ме подразни и краят. То беше ясно, че ендът ще е хепи. Едни памуково меки бели облачета запълзяха, чак ми се прищя да ги духна малко, да се разкарат. Злодеят се превърна в пърхащо с крилца херувимче, към което сигурно трябва да проявим емпатия. Допадна ми това, че към края главната, намерила своя път, в някакъв момент командваше досегашните си шефове. Няма да се оплаквам, и че някой остави на момчетата сватбена зала, т.е. сценаристите си отвориха вратичката за възможен втори сезон.
В крайна сметка изгледах сериала с интерес и го харесах. Но не е от сериалите, които те теглят да не ги оставиш от първата до последната минута. Едва ли ще ми се прииска да го мина на повторка. В същото време никак не съжалявам, че го изгледах. Напротив, не намирам това време за загубено, а за добре изкарано.

# 633
  • Варненска клюкарка
Аз изгледах 2 серии от Г-н Планктон. Първата доста разхвърляна и до към средата върви малко трудно, ама те повечето първи са така. Някои сте го гледали, за тези които не са да кажа че досега ми харесва. Главната е бившата на Главния, с която са били гаджета 3 години и която 3 дни преди брака си с наследника на 500 годишна фамилия разбра че на 28 е влязла в менопауза, следователно няма да може да роди дете на единствения наследник. Главния  пък след поредния припадък разбра че в главата му цъкат 13 аневрими поредния удар в живота му - от детството му драмата объркала целия му живот е че при изкуственото осеменяване на майка му са объркали замразената семенна течност на баща му с чужда, т.е. на 8 годишна възраст се оказа с полудяла майка и доскорошния му баща, който не го иска вече и така е отгледан в сиропиталище, където е срещнал главната.... Вече на 30 тръгна да дири биологичния си баща и отвлече бившата си от сватбата и.Този път не мисля че чудодейната корейска медицина ще може да помогне на главния, но преди това може да стане чудо и с главната да направят някое бебе...
Във втора серия главния я отлече от пищната традиционна сватба с пототомъкът на 500 годишната фамилия. След тоя аскрийн нататък последва нагазването в оризовите полета, калната борба и опитите му за укротяване на опърничавата.

Останалото от новините....
Тъкмо показахме с Марги УСокчо и Звездю и ми излезе цитат от интервю което е дал тези дни Сокчето, в което са го питали за взаимодействието им със Звездю на наградите ААА. Оказва се че за да се случи то, преди това са се засякли  сутринта във фитнеса на хотела. Засега е само това, за колежката му или няма въпроси, или е дал стандартен отговор, или ще ги пускат на час по лъжичка, макар че там взаимодействието беше поне 100 пъти по- интензивно, но предвид случилото се предната седмица, не очаквам нищо повече от някой клиширан отговор.

И така, това е казал за Звездю....
Актьорът Byun Woo Seok говори за взаимодействието си с Kim Soo Hyun на 2024 Asia Artist Awards .
Без съмнение миналата година беше „годината на Byun Woo Seok “. Той наистина привлече вниманието след драмата на tvN Grab Sung Jae and Run , което доведе до огромна популярност.
Наскоро той седна за интервю в офиса на StarNews в Jongno, Сеул и говори за специалната връзка, която създаде с Kim Soo Hyun на „AAA 2024“ . Актьорите обърнаха внимание по време на церемонията, тъй като бяха забелязани да участват в оживени взаимодействия. Byun Woo Seok каза: „ Kim Soo Hyun е старши колега, на когото се възхищавам от дълго време. Винаги съм си мислил: „Искам да съм като него. Бях много щастлив да го срещна на AAA 2024 . Въпреки че говорихме само няколко минути, разбрах, че той е още по-невероятен човек в реалния живот.
Когато го попитаха какво според него е чарът на Ким Су Хюн , Byun Woo Seok отговори: „Той е човек, който изразява дълбоки емоции с очите си. Той е отличен в актьорството и, разбира се, е невероятно красив."
Byun Woo Seok също сподели история за това каке тренирал във фитнеса с Kim Soo Hyun и Ahn Bo Hyun в деня на „AAA 2024“ . Той обясни: „Не съм правил никакви планове с Ким Су Хюн , но когато отидох на тренировка сутринта, той вече беше там.“
Той също каза: „Когато говорих с него, имах чувството, че сме на една и съща страница. Ще се сближа с него в бъдеще “, изразявайки решимостта си да развие приятелството си с Ким Су Хюн
.

Друго което ме впечатли в новините беше за количеството чесън което ядат корейците- според статистиката  6 кг на човек за година, което е към 33 гр. на ден. На първо място бяха Китайците с 12 кг на 3то индийци с 2.5 кг, следваха французи испанци и т.н...
Знаем и че корейците не могат да приемат какви да е лекарства, за азиатци по листовките има специални допълнения, но се оказва и че след захранването им в бебешка възраст всеки кореец 1-2 пъти годишно по техния имунизационен календар приема и таблетки за борба с паразити - до преди около 40 години над 80% от населението е имало хелминти и тении и в Сеул даже имат такъв музей с изложени експонати. Дължало се на любовта към яденето на сурова риба, някакви говежди неща, карантията която готвят с бърза термична  обработка и ниското качество на водата, затова като национална програма водата в заведенията е безплатна, тя е някаква обработена, а в магазините бутилираната е на символични цени. Проблемът отдавна го няма, храненето е много по-разнообразно от традиционните морски продукти, в големите борси продуктите се изследват ежедневно но профилактиката продължава. Като част от нея вече като традиция имат и да добавят от време на време по някоя лъжица смлени сурови тиквени семки към някой сок, които внасят от Китай, който е най-големият производител в света на тиквено семе..

Друго... Онзи ден 2в1 разказа от итервю на Шики че е казал за нещо с Парк Бо Йонг извадено от контекста, но не стана ясно думи ли или действия. Сегашното уточнение че става дума за онзи момент с камерата която видимо прекъсна нещо, казал е че е са ги снимали в момент докато му махала мигла от бузата. Което пак буди въпроси защо на публично място не го е направил сам, защото  каквото и да казва изглеждаше някак хм... интимно.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 13:11 от Беллора

# 634
  • Русе
https://www.youtube.com/watch?v=fh5lPo_rnH8
Предстоящите предложения за февруари.
И един календар за 2025-а
https://www.facebook.com/reel/493597403243540

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 19:39 от winona

# 635
Нося трейлър на Melo Movie. Ако щете вярвайте, ама имаме съседи живеещи един срещу друг през улицата и един жълт чадър ...

Изгледах 7 и 8 епизоди на Идеалния секретар. Доволна съм. Приближиха се много бързо до нещата. Имахме си целувки, разхождане хванати за ръка. Хареса ми, че Главната изобщо не се поколеба да си признае на счетоводителката, че е влюбена в секретаря си и са се загаджили. Чакам да видя каква борба ще водят със злата съперница и не по-малко злия председател. Впрочем чак в 8 епизод проумях, че вторият главен е негов син. До момента мислех, че просто е богаташкото синче на някой от собствениците/борда, ама не ги бях навързала точно. Много сладки дечица играят малки роли в сериала. Чак ми се приисква да ги гушна и щипна по бузките. Laughing

# 636
Излезе втори тийзър и на сериала с Пакито. Започва на 21.02.

# 637
  • Русе
Марги, благодаря!
Май Пакито не съм гледала в нещо подобно...Сменя амплоа-то? Ама му се точа да го гледам.

# 638
Продължих с 11 епизод на Хана, но още не съм изгледала 12, а то сигурно и превод на 13 ще излезе. Смених малко с музикална вълна.
Последните дни върви годишното шоу за 2024 Gayo Daejejeon на телевизия MBC. Водещи са Юна (Girls’ Generation), знаете я коя е, Минхо (SHINee), и него познавате от Хуаранг, и Dohoon (TWS). Малко са ги подъвкали из мрежите заради поздрава, който са използвали, и който прилича поне на 90% на поздрава на група ASTRO. Мнозина също изтъкват, че Ча Юн-у е правил неща с MBC от години, но напоследък се отнасят зле с него, което прави жеста още по-неуважителен.

Май нищо не съм ви носила като музика от това шоу, но пък нося едни други песни. Последната със сигурност е ОСТ към новия сериал Study Group. Втората не знам дали е ОСТ към нещо или просто идеята на клипа е снимачна площадка. А първата просто много ми хареса.

# 639
Марги, благодаря!
Май Пакито не съм гледала в нещо подобно...Сменя амплоа-то? Ама му се точа да го гледам.
И аз не съм. Той май залага предимно на романтики newsm78 Време му е да опита нещо различно.

# 640
  • Варненска клюкарка
В интервюто което беше донесла Проф помня че пишеше че премиерата на сериала на Шики е на 14.02 newsm78 Още не съм решила дали ще го гледам, крими екшъните не са ми любимия жанр.
Закега  май съм решила да видя сериала на колежката му Парк Бо Йонг Романтичен филм.

Аз изгледах Г-н Планктон, най краткото което мога да кажа е че е с малко шантав сюжет, и нетипична режисура, но нямаше скука. Ако това беше двучасова история в американски игрален филм щяха да го засипят с Оскари. Без реална прилика, някак ме подсеща за "Криминале". От изгледаните миналата година пепеляшки съседи и прочие този ми харесва много повече, въпреки финала, който си беше предизвестен от самото начало. Не се сещам в новините да съм видяла повтарянето на някои думички да е ядосало корейците както сега се случва когато ги изрече Минчо.

Паралелно се редуваха драматични и забавни кадри като например как наследникът на 500 годиишната фамилия при всеки случай когато разни хора му се мотаеха в краката заплашваше да си събуе гащите.

Бизнесът на фамилията беше традиционната корейска храна, в случая делвите с отлежаващия соев сос.

Главният имаше забележителен плочник,общите им моменти с главната изглеждаха добре ама къссно се сетих да правя скрийнове...

И като цяло външността му беше някак по-сурова, може би ще искам да го видя в по-различна светлина, някоя романтика примерно.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 16:57 от Беллора

# 641
  • пак на Рив Гош
Главният имаше забележителен плочник,общите им моменти с главната изглеждаха добре ама къссно се сетих да правя скрийнове...
--------------------------------------------------------
И като цяло външността му беше някак по-сурова, може би ще искам да го видя в по-различна светлина, някоь романтика примерно.
Белл, не се морИ да правиш скрийнове, ето направо цяла компилация от плочника на У До Хуон (Планктона) в продължение на минута: https://www.instagram.com/reel/DCTI0tVyX3d/?igsh=MWFhazhxZGh6NWVjZQ%3D%3D
И скоро ще можем да се възхитим на неговия и на други плочници - тези на Lee Sang Yi (Втория Главен от No Gain No Love) и на Рейн оппа във втория сезон на Bloodhounds.
Това са от първия:
Скрит текст:

Но Woo Do Hwan не е участвал в много романтики. Понеже е на доста високо място в списъка ми с любимци, съм изгледала доста от неговите участия.
За първи път го забелязах в Tempted / The Great Seducer - там направо останах хипнотизирана от очите му, до степен, че даже не отразих участието на Moon Ga Young (Главната от Истинска красота) и Ким Мин Дже (Главния от Дали и Принца). Самият сериал е доста свободна интерпретация на романа "Опасни връзки", но с доста мелодрама по корейски.
Друг сериал, където има по-романтична роля е Чосонският адвокат, но той е костюмна драма (както показва името му). Забавен, приятен и се гледа леко.
Другите му роли са повече екшън/крими тип и едно страхотно участие в "Краля Вечния монарх", където играеше Бодигарда на Минчо (изгледах сериала само заради него... Бодигарда, не Минчо Joy).

# 642
JoyJoy
kakъв чай, това се яде със сирене
https://www.facebook.com/reel/1158369132577835?locale=bg_BG

# 643
  • Варненска клюкарка
Марги, Честит рожден ден! Мното радост, щастие и любов да има в живота ти, да си жива и здрава Heart

Ако знаеш как се изкушиавам да метна още няколко букета от любимите ти маргаритки Laughing

# 644
Помня добрите стари времена, когато форумът още не беше платформа. Имаше една страшно сладка функция да ти изважда ежедневно акаунтите, които са рожденици за деня. Беше супер за такива, като мен, дето не помнят рождени дни. Откакто я няма, разчитам на по-паметливите тук да припомнят нечий РД.

След това цялото предисловие, Маргарелче HugHug, Честит рожден ден! newsm59
Пожелавам ти да постигнеш всичко, за което мечтаеш и да задържиш най-ценното близо до теб.

Общи условия

Активация на акаунт